Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Fierze (0808) All All 32,981,120.00 103 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Fierze (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 283,560 2014-12-29 2014-12-30 17623890012014 Ndihme ekonomike Komuna Fierze ndima ekonomike
  Komuna Fierze (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 3,020 2014-12-29 2014-12-29 17423890012014 Paga baze Komuna Fierze tatim K52905236047Z02K,K52905236047Z05E,K52905236047Z03I,K52905236047Z01M
  Komuna Fierze (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 366,000 2014-12-26 2014-12-29 17323890012014 Pagese paaftesie Komuna Fierze shperblim ndihm. paftesi
  Komuna Fierze (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 1,763 2014-12-29 2014-12-29 17523890012014 Paga baze Komuna Fierze sig shoqerore K52905236047Z088,K52905236047Z07A,K52905236047Z06C,K52905236047Z04G
  Komuna Fierze (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 16,088 2014-12-22 2014-12-23 17223890012014 Elektricitet 2389001 Komuna Fierze energji kont El0D050033097828,El0D050033094827,El0D050033094829,El0D050037240853,El0D170054090103,El0D050039093832,El0D50042240736El0D050036240685
  Komuna Fierze (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,040,800 2014-12-12 2014-12-12 16523890012014 Pagese paaftesie Komuna Fierze paftesi
  Komuna Fierze (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 288,060 2014-12-10 2014-12-11 16023890012014 Ndihme ekonomike Komuna Fierze ndihma ekonomike
  Komuna Fierze (0808) MANJOLA SARJA Elbasan 145,000 2014-12-10 2014-12-11 16323890012014 Kancelari Komuna Fierze kancelari
  Komuna Fierze (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 4 2014-12-10 2014-12-11 16223890012014 Sherbimet bankare Komuna Fierze komision banke
  Komuna Fierze (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 363,838 2014-12-03 2014-12-05 15623890012014 Shtese page per vjetersi ne pune Komuna Fierz paga Bardhul Ismaili ,nr 0252815540
  Komuna Fierze (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 9,350 2014-12-03 2014-12-04 15923890012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Komuna Fierze tatim keshilltar
  Komuna Fierze (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 31,643 2014-12-03 2014-12-04 15723890012014 Paga baze Komuna Fierze paga Bardhul Ismaili nr,025281540
  Komuna Fierze (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 84,150 2014-12-03 2014-12-04 15823890012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Komuna Fierze paga keshilltar
  Komuna Fierze (0808) BANKA CREDINS Elbasan 95,000 2014-12-02 2014-12-03 15523890012014 Grant per femije te lindur Komuna Fierze shperblim lindje Hamit Pepa Bj6583552
  Komuna Fierze (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,287,100 2014-11-21 2014-11-21 15523890012014 Pagese paaftesie Komuna Fierze paftesi
  Komuna Fierze (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 8,431 2014-11-18 2014-11-19 15423890012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna fierze komision poste
  Komuna Fierze (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 16,664 2014-11-17 2014-11-18 15323890012014 Elektricitet 2389001 Komuna Fierze energji kontrat 728644,8027619,1219193.768817,8029015
  Komuna Fierze (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 231,660 2014-11-11 2014-11-12 14623890012014 Pagese paaftesie Komuna Fierze paftesi invalid
  Komuna Fierze (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 292,200 2014-11-12 2014-11-12 14723890012014 Ndihme ekonomike Komuna Fierze ndihma ekonomike
  Komuna Fierze (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 84,150 2014-11-11 2014-11-12 14423890012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Komuna Fierze keshilltar