Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Kajan (0808) All All 47,682,075.00 126 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Kajan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 123,000 2014-12-30 2014-12-31 19223880012014 Ndihme ekonomike Komuna Kajan shperblim ndihme
  Komuna Kajan (0808) UJESJELLESI FSHAT Elbasan 1,968 2014-12-30 2014-12-31 18723880012014 Uje Komuna Kajan shpenzime uji
  Komuna Kajan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 298,600 2014-12-30 2014-12-31 19323880012014 Ndihme ekonomike Komuna kajan ndihma ekonomike
  Komuna Kajan (0808) UJESJELLESI FSHAT Elbasan 1,664 2014-12-30 2014-12-31 18823880012014 Uje Komuna Kajan shpenzime uji
  Komuna Kajan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 840 2014-12-30 2014-12-31 18623880012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna Kajan shpenzime postare
  Komuna Kajan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 309,000 2014-12-30 2014-12-31 19123880012014 Pagese paaftesie Komuna Kajan shperblim paftesi
  Komuna Kajan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,105,850 2014-12-23 2014-12-24 19023880012014 Pagese paaftesie Komuna Kajan paftesi invalid
  Komuna Kajan (0808) BLERIMI SH.P.K Elbasan 1,799,254 2014-12-19 2014-12-22 16723880012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Komuna Kajan Rikonstruksion asfaltim rruge
  Komuna Kajan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 13,044 2014-12-16 2014-12-17 18223880012014 Elektricitet 2388001 Komuna Kajan energji
  Komuna Kajan (0808) ARDIT (J69102102W) Elbasan 90,148 2014-12-16 2014-12-17 18123880012014 Sherbim per ngrohje Komuna Kajan lend djegse
  Komuna Kajan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 256,660 2014-12-16 2014-12-17 18523880012014 Ndihme ekonomike Komuna Kajan ndihma
  Komuna Kajan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,989,900 2014-12-16 2014-12-17 18423880012014 Pagese paaftesie Komuna Kajan paftesi
  Komuna Kajan (0808) BANKA CREDINS Elbasan 175,000 2014-12-16 2014-12-17 18023880012014 Grant per femije te lindur Komuna Kajan shperblim lindje Qemal Toska nr G91201009I
  Komuna Kajan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 3,628 2014-12-16 2014-12-17 18323880012014 Elektricitet 2388001 Komuna Kajan energji
  Komuna Kajan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,957,200 2014-12-12 2014-12-15 17823880012014 Pagese paaftesie Komuna Kajan paftesi
  Komuna Kajan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 280,780 2014-12-12 2014-12-12 17923880012014 Ndihme ekonomike Komuna Kajan ndihma ekonomike
  Komuna Kajan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 39,000 2014-12-09 2014-12-10 16923880012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Komuna Kajan tatim keshilltar
  Komuna Kajan (0808) ARDIT (J69102102W) Elbasan 66,666 2014-12-09 2014-12-10 16823880012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Komuna Kajan mirmbajtje ndertese
  Komuna Kajan (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 34,220 2014-12-09 2014-12-09 16523880012014 Shtese page per vjetersi ne pune Komuna Kajan paga Murat Bezati G00901009S
  Komuna Kajan (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 347,686 2014-12-09 2014-12-09 16323880012014 Shtese page per vjetersi ne pune Komuna Kajan paga Murat Bezati G00901009S