Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Funar (0808) All All 64,621,932.00 94 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Funar (0808) ERGI Elbasan 3,037,449 2014-12-29 2014-12-30 21423820012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve rikonstruksion asfaltim rruge Mollagjesh Krrabe e vogel Komuna Funar
  Komuna Funar (0808) YLLI HATILLARI Elbasan 9,960 2014-12-29 2014-12-30 21723820012014 Kancelari blerje dokumenti Komuna Funar
  Komuna Funar (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,239,000 2014-12-29 2014-12-30 22223820012014 Ndihme ekonomike shperblime ndihme paaftesi Bashkia Cerrik
  Komuna Funar (0808) LEONORA PACILI Elbasan 347,000 2014-12-29 2014-12-30 22023820012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Supervizim rruge Mollagjesh-Prroi Korre Komuna Funar
  Komuna Funar (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,444,140 2014-12-29 2014-12-30 22123820012014 Ndihme ekonomike ndihme paaftesi Komuna Funar
  Komuna Funar (0808) DASHAMIR PEQINI Elbasan 9,960 2014-12-29 2014-12-30 21623820012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve kolaudim Komuna Funar
  Komuna Funar (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 20,003 2014-12-29 2014-12-30 21923820012014 Posta dhe sherbimi korrier posta Komuna Funar
  Komuna Funar (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 32,756 2014-12-29 2014-12-30 21823820012014 Elektricitet 2382001 energji B50781 B62936 B242300618 B51877 Komuna Funar
  Komuna Funar (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,394,250 2014-12-18 2014-12-18 21523820012014 Pagese paaftesie paaftesi Komuna Funar
  Komuna Funar (0808) BANKA CREDINS Elbasan 95,000 2014-12-16 2014-12-17 20123820012014 Grant per femije te lindur shperblim lindje Komuna Funar
  Komuna Funar (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 147,840 2014-12-16 2014-12-17 20223820012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur tatim keshilltar Komuna Funar
  Komuna Funar (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,363,620 2014-12-16 2014-12-17 20323820012014 Ndihme ekonomike ndihme ekonomike Komuna Funar
  Komuna Funar (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,981,550 2014-12-05 2014-12-09 19923820012014 Pagese paaftesie paaftesi Komuna Funar
  Komuna Funar (0808) BANKA E TIRANES Elbasan 303,336 2014-12-04 2014-12-05 19623820012014 Shtese page per funksionin paga Komuna Funar Xhemal Disha
  Komuna Funar (0808) BANKA E TIRANES Elbasan 110,880 2014-12-04 2014-12-05 19823820012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur paga Komuna Funar Xhemal Disha
  Komuna Funar (0808) BANKA E TIRANES Elbasan 45,545 2014-12-04 2014-12-05 19723820012014 Paga baze paga Komuna Funar Xhemal Disha
  Komuna Funar (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 28,892 2014-12-05 2014-12-05 20023820012014 Elektricitet 2382001 energji Komuna Funar
  Komuna Funar (0808) IMAG Elbasan 380,544 2014-11-25 2014-11-26 19523820012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore mirembajtje Komuna Funar
  Komuna Funar (0808) ARLIND MUCA Elbasan 86,400 2014-11-19 2014-11-20 19223820012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale materiale sherbimi Komuna Funar
  Komuna Funar (0808) SITEL-ALBANIA Elbasan 39,600 2014-11-19 2014-11-19 19323820012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri blerje cel Komuna Funar