Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Luzni (0606) All All 59,564,870.00 118 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Luzni (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 112,500 2014-12-31 2014-12-31 17123580012014 Udhetim i brendshem kom luzni lik djeta
  Komuna Luzni (0606) YLBER CANI Diber 179,880 2014-12-31 2014-12-31 16723580012014 Kancelari komuna luzni lik fat nr 130dt 15.12.14
  Komuna Luzni (0606) ZENULLA MEHMETI Diber 216,000 2014-12-31 2014-12-31 157 23580012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime komuna luzni lik fat nr 42dt3.12.14
  Komuna Luzni (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,487,874 2014-12-26 2014-12-29 17323580012014 Ndihme ekonomike komuna luzni lik ndihme ekonomike
  Komuna Luzni (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 307,836 2014-12-26 2014-12-29 17223580012014 Pagese paaftesie komuna luzni alik pa aftesi
  Komuna Luzni (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 1,858 2014-12-24 2014-12-26 17023580012014 Elektricitet 2358001 KOMUNA LUZNI LIK ENEERGJI NENTOR C 57402C 57403
  Komuna Luzni (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 100,000 2014-12-24 2014-12-24 16623580012014 Te tjera transferime korrente komuna luzni lik vend nr 40dt15.12.14
  Komuna Luzni (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 130,780 2014-12-23 2014-12-24 16223580012014 Posta dhe sherbimi korrier KOMUNA LUZNI LIK SHPERBLIM LINDJE
  Komuna Luzni (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 130,780 2014-12-23 2014-12-24 16223580012014 Pensione te veçanta shteterore KOMUNA LUZNI LIK SHPERBLIM LINDJE
  Komuna Luzni (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 3,879 2014-12-22 2014-12-23 16323580012014 Posta dhe sherbimi korrier KOMUNA LUZNI LIK SHERBIM POSTARE
  Komuna Luzni (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,080,046 2014-12-23 2014-12-23 16423580012014 Pagese paaftesie KOMUNA LUZNI PAAFTESI DHJETOR 2014
  Komuna Luzni (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,094,834 2014-12-18 2014-12-18 16023580012014 Pagese paaftesie komuna luzni lik pa aftesi nentor 2014
  Komuna Luzni (0606) YLBER CANI Diber 173,580 2014-12-18 2014-12-18 15823580012014 Kancelari komuna luzni lik fat nr 124dt 12.12.14
  Komuna Luzni (0606) RIDJAN REXHEPI Diber 85,000 2014-12-18 2014-12-18 15923580012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri komuna luzni LIK FAT NR 02+02/1 DT 12.12.14
  Komuna Luzni (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 18,640 2014-12-16 2014-12-17 15423580012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes komuna luzni lik tatim ne burim
  Komuna Luzni (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,098,536 2014-12-17 2014-12-17 16123580012014 Ndihme ekonomike KOMUNA LUZNI lik ndihme ekonomike dhjetor 2014
  Komuna Luzni (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,095,930 2014-12-15 2014-12-15 15623580012014 Ndihme ekonomike KOMUNA LUZNI likndihme ek nentor 2014
  Komuna Luzni (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 939,760 2014-12-15 2014-12-15 15723580012014 Te tjera transferime korrente komuna luzni lik fatkeqesie shk nr 5144/4dt 1.12.14
  Komuna Luzni (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 154,260 2014-12-09 2014-12-09 15323580012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj KOM LUZNI lik paga e shtesa nentor 2014
  Komuna Luzni (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 46,837 2014-12-09 2014-12-09 14923580012014 Paga baze KOM LUZNI lik paga e shtesa nentor 2014