Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Arras (0606) All All 60,430,806.00 88 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Arras (0606) MEBA 96 Diber 238,560 2014-12-29 2014-12-30 16123570012014 Karburant dhe vaj KOMUNA ARRAS LIK FAT NR462DT29.12.14
  Komuna Arras (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,578,000 2014-12-30 2014-12-30 16023570012014 Ndihme ekonomike komuna arras lik shperb nd ek
  Komuna Arras (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 318,435 2014-12-30 2014-12-30 160 23570012014 Pagese paaftesie komuna arras lik shper paaftesi
  Komuna Arras (0606) AJET CEMALLI Diber 220,000 2014-12-26 2014-12-29 15723570012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj KOMUNA ARRAS LIK FAT NR 30DT22.12.14
  Komuna Arras (0606) SPATA Diber 442,800 2014-12-24 2014-12-26 15923570012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj KOMUNA ARRAS LIK FAT NR 64 DT 24.12.14
  Komuna Arras (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 7,285,848 2014-12-18 2014-12-18 15623570012014 Pagese paaftesie komuna arras lik ndihme e paaftesi netor dhjetor 2014vend nr30 31dt15.12.14kon 2554/1 2553/1
  Komuna Arras (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 370,822 2014-12-10 2014-12-11 145 23570012014 Paga baze komuna arras lik paga e shtesa nentor 2014
  Komuna Arras (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 23,500 2014-12-09 2014-12-09 15523570012014 Elektricitet 2357001 KOM ARRAS lik energji c45382 c45383 c57487
  Komuna Arras (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 101,600 2014-12-09 2014-12-09 15423570012014 Sherbime te tjera kom arras lik djeta e telefon nentor 2014
  Komuna Arras (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 135,000 2014-12-09 2014-12-09 14423570012014 Te tjera transferta tek individet KOMUNA ARRAS LIK SHPREBLIM LINDJE
  Komuna Arras (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 41,400 2014-12-09 2014-12-09 14623570012014 Shtese page per funksionin KOMUNA ARRAS lik paga e shtesa nentor 2014
  Komuna Arras (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 413,460 2014-12-09 2014-12-09 15323570012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOM ARRAS lik paga e shtesa nentor 2014
  Komuna Arras (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 16,830 2014-11-18 2014-11-19 14123570012014 Elektricitet 2357001 KOMUNA ARRAS lik fat nr 19.10.14 c 45382
  Komuna Arras (0606) ABEDIN HYSENAGOLLI Diber 122,600 2014-11-11 2014-11-11 14123570012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri KOMUNA ARRAS LIK FAT NR 2 DT 3.11.14
  Komuna Arras (0606) DORJAN CANI Diber 200,000 2014-11-11 2014-11-11 14023570012014 Kancelari KOMUNA ARRAS likfat nr 7/2 dt 3.11.14
  Komuna Arras (0606) DORJAN CANI Diber 59,000 2014-08-11 2014-11-11 140 23570012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim KOMUNA ARRAS lik fat nr 7.2dt3.11.14
  Komuna Arras (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 355,500 2014-11-06 2014-11-07 137 23570012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes komuna arras lik paga e shtesa tetor 2014
  Komuna Arras (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 63,690 2014-11-06 2014-11-07 13823570012014 Udhetim i brendshem KOMUNA ARRAS lik djeta tetor 2014
  Komuna Arras (0606) ZENULLA MEHMETI Diber 444,000 2014-11-06 2014-11-07 13923570012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime KOMUNA ARRAS lik fat nr 41dt 3.11.14
  Komuna Arras (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 370,822 2014-11-06 2014-11-06 12923570012014 Paga baze KOMUNA ARRAS LIK PAGA TETOR 2014