Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Kala E Dodes (0606) All All 89,449,619.00 88 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Kala E Dodes (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 235,170 2014-12-30 2014-12-30 35123530012014 Pagese paaftesie K.Kala e Dodes 2353001 paaftesia shperblim 2014
  Komuna Kala E Dodes (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,368,800 2014-12-30 2014-12-30 35023530012014 Ndihme ekonomike K.Kala e Dodes 2353001 nd.ekonomike shperblim 2014
  Komuna Kala E Dodes (0606) YLBER CANI Diber 431,880 2014-12-26 2014-12-29 23623530012014 Sherbime te tjera K.Kala e Dodes 2353001 KANCELARI FAT NR 133 DATE 23.12.14
  Komuna Kala E Dodes (0606) BOSHNJAKU. B Diber 3,799,905 2014-12-26 2014-12-29 34523530012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore K.Kala e Dodes 2353001 rik shkolles 9-vjecare radomire fat nr 36 date 23.12.14
  Komuna Kala E Dodes (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 255,700 2014-12-24 2014-12-26 32123530012014 Udhetim i brendshem K.Kala e Dodes 2353001 djeta tetor nentor dhjetor 2014
  Komuna Kala E Dodes (0606) ARBEN LLESHI(L46726701V) Diber 219,999 2014-12-23 2014-12-24 31823530012014 Sherbime te tjera K.Kala e Dodes 2353001 riparim rruge tejes- rade -ceren fat nr 9 date 24.11.14
  Komuna Kala E Dodes (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,057,030 2014-12-18 2014-12-19 31523530012014 Pagese paaftesie K.Kala e Dodes 2353001PAGESE PAAFTESIE DHJETOR 2014
  Komuna Kala E Dodes (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,562,755 2014-12-18 2014-12-19 31623530012014 Ndihme ekonomike K.Kala e Dodes 2353001ND.EKONOMIKE DHJETOR 2014
  Komuna Kala E Dodes (0606) BOSHNJAKU. B Diber 7,599,560 2014-12-18 2014-12-19 34123530012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) K.Kala e Dodes 2353001RIK.SHKOLLA 9-VJECARE RADOMIR FAT NR 23 DATE 16.12.14
  Komuna Kala E Dodes (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 418,200 2014-12-10 2014-12-10 304 23530012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur K.Kala e Dodes 2353001paga keshilltare+ roje nentor 2014
  Komuna Kala E Dodes (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 33,636 2014-12-09 2014-12-10 29023530012014 Paga baze K.Kala e Dodes 2353001 paga neto nentor 2014 2014
  Komuna Kala E Dodes (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 90,000 2014-12-09 2014-12-10 29123530012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes K.Kala e Dodes 2353001 roje shkolle nentor 2014
  Komuna Kala E Dodes (0606) BOSHNJAKU. B Diber 5,060,678 2014-12-10 2014-12-10 31223530012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore K.Kala e Dodes 2353001 lik.sit.rik shkolla radomir fat nr 07 date 03.11.14lik.pjesor
  Komuna Kala E Dodes (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 333,622 2014-12-10 2014-12-10 28923530012014 Shtesa page te tjera K.Kala e Dodes 2353001paga neto nentor 2014
  Komuna Kala E Dodes (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 110,000 2014-12-09 2014-12-10 30623530012014 Te tjera transferta tek individet K.Kala e Dodes 2353001 shperblim lindje per 2014
  Komuna Kala E Dodes (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 3,866,426 2014-12-09 2014-12-10 28823530012014 Te tjera transferta tek individet K.Kala e Dodes 2353001 EMERGJENCA CIVILE SIPAS SHKRESES BASHKENGJITUR
  Komuna Kala E Dodes (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 3,113,490 2014-12-05 2014-12-05 30023530012014 Ndihme ekonomike K,MELAN 2346001 nd.ek tetor nentor 20142014
  Komuna Kala E Dodes (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,001,457 2014-12-05 2014-12-05 30123530012014 Pagese paaftesie K,MELAN 2346001 pages paaftesie nentor 20142014
  Komuna Kala E Dodes (0606) DRITAN DOMAZETI Diber 210,000 2014-11-25 2014-11-26 27323530012014 Sherbime te tjera K.Kala e Dodes 2353001 BLERJE MAT FAT NR 37 DATE 21.11.14
  Komuna Kala E Dodes (0606) BOSHNJAKU. B Diber 5,060,678 2014-11-13 2014-11-14 25023530012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) K.Kala e Dodes 2353001lik.sit pjesor rik shkolle radomire fat nr 03.11.14