Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Selisht (0606) All All 38,971,472.00 57 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Selisht (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 864,000 2014-12-30 2014-12-30 9523510012014 Ndihme ekonomike K.SELISHT 2351001 ndek + paaftesi shperblim per 2014
  Komuna Selisht (0606) ADIDAS - ONE Diber 1,075,704 2014-12-26 2014-12-29 93 23510012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 2351001 K.SELISHT 2351001 lik.difer.situacioni. perfundimtar fat nr 5 date 22.12.14
  Komuna Selisht (0606) ADIDAS - ONE Diber 1,800,000 2014-12-26 2014-12-29 9323510012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 2351001 K.SELISHT 2351001 lik.difer.situacioni. perfundimtar fat nr 5 date 22.12.14
  Komuna Selisht (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 200,000 2014-12-24 2014-12-26 94 23510012014 Udhetim i brendshem K.SELISHT 2351001 djeta aparati nentor 2014
  Komuna Selisht (0606) "XHANI" SHPK Diber 360,000 2014-12-24 2014-12-24 9223510012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve K.SELISHT 2351001mbushje gropash me zhavorr ne rrugen qafmurre fat nr 80 date 17.12.14
  Komuna Selisht (0606) ARBEN LLESHI(L46726701V) Diber 149,999 2014-12-24 2014-12-24 9023510012014 Sherbim per ngrohje K.SELISHT 2351001dru zjarri fat nr 07 date 13.12.14
  Komuna Selisht (0606) DRILONI/1 Diber 18,000 2014-12-24 2014-12-24 89 23510012014 Sherbim per ngrohje K.SELISHT 2351001 dru zjarri fat nr 08 date 09.11.14
  Komuna Selisht (0606) URIM TERNAKU Diber 139,000 2014-12-24 2014-12-24 9123510012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore K.SELISHT 2351001 materiale per shkollen fat nr 16 date 09.12.14
  Komuna Selisht (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 3,103,200 2014-12-18 2014-12-19 8823510012014 Pagese paaftesie K.SELISHT 2351001 ND.EKON. + PAAFTESI TETOR NENTOR 2014
  Komuna Selisht (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 120,000 2014-12-11 2014-12-11 8723510012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2351001 K.SELISHT DJETA APARATI NENTOR 2014
  Komuna Selisht (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 8,013 2014-12-11 2014-12-11 8623510012014 Elektricitet 2351001 K.SELISHT 2351001 ENERGJI NENTOR 2014
  Komuna Selisht (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 867,950 2014-12-10 2014-12-10 8323510012014 Pagese paaftesie K.SELISHT 2351001 pages paaftesie nentor 2014
  Komuna Selisht (0606) DRILONI/1 Diber 230,000 2014-12-10 2014-12-10 8423510012014 Sherbim per ngrohje K.SELISHT 2351001 blerje dru zjarri fat nr 08 date 09.11.14
  Komuna Selisht (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 446,498 2014-12-10 2014-12-10 7923510012014 Shtese page per funksionin K.SELISHT 2351001 paga neto nentor 2014
  Komuna Selisht (0606) SHULKU Diber 690,000 2014-12-10 2014-12-10 8523510012014 Karburant dhe vaj K.SELISHT 2351001 blerje gazoil fat nr 13 date 11.11.14
  Komuna Selisht (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 30,000 2014-11-12 2014-11-13 742351001 2014 Posta dhe sherbimi korrier K.SELISHT 2351001 sherbim postar
  Komuna Selisht (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,215,100 2014-11-12 2014-11-13 7423510012014 Ndihme ekonomike K.SELISHT 2351001 nd.ekonomike gusht shtator 2014
  Komuna Selisht (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 503,330 2014-11-11 2014-11-12 7023510012014 Paga baze K.SELISHT 2351001 paga +keshilltare tetor 2014
  Komuna Selisht (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 497,114 2014-10-15 2014-10-15 6323510012014 Shtese page per funksionin K.SELISHT 2351001 paga +keshilltare SHTATOR 2014
  Komuna Selisht (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 805,700 2014-10-15 2014-10-15 6723510012014 Pagese paaftesie K.SELISHT 2351001 PAGES PAAFTESIE TETOR 2014