Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Qender (0606) All All 100,846,407.00 148 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Qender (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,935,000 2014-12-30 2014-12-30 22823450012014 Ndihme ekonomike komuna tomin lik shperbl nd ekon
  Komuna Qender (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 513,000 2014-12-30 2014-12-30 22923450012014 Pagese paaftesie komuna tomin lik shperblimi invalid
  Komuna Qender (0606) ARBEN LLESHI(L46726701V) Diber 59,990 2014-12-30 2014-12-30 23023450012014 Sherbime te tjera komuna tomin lik fat nr911dt 17.12.14
  Komuna Qender (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 100,000 2014-12-26 2014-12-29 23123450012014 Posta dhe sherbimi korrier komuna tomin lik posta
  Komuna Qender (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 39,090 2014-12-24 2014-12-24 22623450012014 Elektricitet 2345001 KOMUNA TOMIN LIK ENERGJI C58006C58007C57997
  Komuna Qender (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 3,225 2014-12-22 2014-12-23 22523450012014 Posta dhe sherbimi korrier KOMUNA TOMIN LIK FAT NR 718929998
  Komuna Qender (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 1,656 2014-12-22 2014-12-23 22123450012014 Kompensim per pa-aftesi te perkohshme per shkak te semundjes KOMUNA TOMIN TATIM SHPERBLIMI
  Komuna Qender (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 3,279,700 2014-12-19 2014-12-23 22723450012014 Pagese paaftesie ki=omuna tomin lik invalide djetor 2014
  Komuna Qender (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,008 2014-12-22 2014-12-23 22323450012014 Posta dhe sherbimi korrier KOMUNA TOMIN LIK FAT NR 566DT 29.10.14
  Komuna Qender (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 120,000 2014-12-22 2014-12-23 22223450012014 Te tjera transferime korrente KOMUNA TONIN LIKNDIHME E FATKEQESI
  Komuna Qender (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,983,700 2014-12-17 2014-12-17 22423450012014 Ndihme ekonomike KOMUNA TOMIN LIK ND EK DHJETOR 2014
  Komuna Qender (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 71,084 2014-12-17 2014-12-17 22023450012014 Kompensim per pa-aftesi te perkohshme per shkak te semundjes KOMUNA TOMIN lik shperblime personeli
  Komuna Qender (0606) EURALDI Diber 2,257,391 2014-12-15 2014-12-15 21023450012014 Sherbime te tjera komuna tomin lik vendim gjygji nr 390dt 28.10.13
  Komuna Qender (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 69,000 2014-12-11 2014-12-11 21923450012014 Udhetim i brendshem komuna tomin lik djeta
  Komuna Qender (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 27,855 2014-12-11 2014-12-11 21723450012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes komuna tomin lik tatim ne burim
  Komuna Qender (0606) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Diber 5,400 2014-12-04 2014-12-05 20823450012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes KOMUNA TOMIN lik sherb permbarimi zig
  Komuna Qender (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 591,915 2014-12-04 2014-12-05 20523450012014 Shtese page per funksionin KOMUNA TOMIN lik paga e shtesa nentor 2014
  Komuna Qender (0606) BANKA CREDINS Diber 245,295 2014-12-04 2014-12-05 20723450012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOMUNA TOMIN lik paga e shtesa nentor 2014
  Komuna Qender (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 42,695 2014-12-04 2014-12-05 20623450012014 Paga baze KOMUNA TOMIN lik paga e shtesa nentor 2014
  Komuna Qender (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,788,150 2014-12-04 2014-12-05 20923450012014 Pagese paaftesie KOMUNA TOMIN lik paaftesi nentor 2014