Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Proger (1505) All All 63,459,443.00 187 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Proger (1505) NIEM Devoll 240,000 2014-12-30 2014-12-31 31123380012014 Sherbime te tjera KOMUNA PROGER PER NIEM PER PASTRIM KANALI KULLUES
  Komuna Proger (1505) NIEM Devoll 252,060 2014-12-30 2014-12-31 31323380012014 Sherbime te tjera KOMUNA PROGER PER NIEM PER SISTEMIM CAKULLIM RRUGET E RAVE FSHATI PROGER-VRANISHT
  Komuna Proger (1505) NIEM Devoll 216,000 2014-12-30 2014-12-31 31223380012014 Sherbime te tjera KOMUNA PROGER PER NIEM PER CAKULLIM RRUGET E BRENDSHME FSHATI KOMUNA PROGER
  Komuna Proger (1505) POSTA SHQIPTARE SH.A Devoll 99,000 2014-12-29 2014-12-30 308/123380012014 Ndihme ekonomike KOMUNA PROGER PER POSTREN SHQIPTARE PAGUAR SHPERBLIM ND EKONOMIKE
  Komuna Proger (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 6,000 2014-12-29 2014-12-30 30923380012014 Pagese paaftesie KOMUNA PROGER BORDERO PAGUARE SHPERBLIM ND PAAFTESIE
  Komuna Proger (1505) POSTA SHQIPTARE SH.A Devoll 270,000 2014-12-29 2014-12-30 31023380012014 Pagese paaftesie KOMUNA PROGER PER POSTEN SHQIPTARE PAGUAR SHPERBLIM ND PAAFTESIE
  Komuna Proger (1505) POSTA SHQIPTARE SH.A Devoll 100,000 2014-12-23 2014-12-24 30823380012014 Ndihme ekonomike KOMUNA PROGER PER POSTEN SHQIPTARE PAGUAR NDIME EKONOMIKE MUAJI DHJETOR 2014
  Komuna Proger (1505) POSTA SHQIPTARE SH.A Devoll 120,000 2014-12-23 2014-12-24 30423380012014 Grant per femije te lindur KOMUNA PROGER PER POSTEN SHQIPTARE PAGUAR SHPERBLIM LINDJEJE
  Komuna Proger (1505) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Devoll 43,068 2014-12-23 2014-12-24 30523380012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit KOMUNA PROGER PER DREJT.PERGJ. SHERB,TRANS RUGOR PAGUAR TAKSE QARKULLIMI VITI 2013,2014
  Komuna Proger (1505) TatimTaksa Devoll Devoll 16,456 2014-12-18 2014-12-19 30323380012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOMUNA PROGER PER TATIM TAKSAT PAGUAR TATIM NE BURIM PER KESHILLTARET NENTOR 2014
  Komuna Proger (1505) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Devoll 66,782 2014-12-15 2014-12-16 29023380012014 Elektricitet 2338001 KOMUNA PROGER PER OSHEE PAGUAR ENERGJIA MUAJI SHTATOR-TETOR-NENTOR 2014 NR KONTRATE D93392,D93406,D100776,D93399
  Komuna Proger (1505) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Devoll 6,288 2014-12-15 2014-12-16 28923380012014 Elektricitet 2338001 KOMUNA PROGER PER OSHEE PAGUAR ENERGJIA MUAJI NENTOR 2014 NR KONTRATE D93395,D93393
  Komuna Proger (1505) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Devoll 39,601 2014-12-15 2014-12-16 29123380012014 Elektricitet 2338001 KOMUNA PROGER PER OSHEE PAGUAR ENERGJIA MUAJI NENTOR 2014 NR KONTRATE D93396,D93401,D93261,D93347,D93408,D93407
  Komuna Proger (1505) NIEM Devoll 58,260 2014-12-15 2014-12-16 28823380012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve KOMUNA PROGER PER NIEM PER GARANCI DIFEKTESH PER UJESJELLSIN PILUR
  Komuna Proger (1505) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Devoll 8,905 2014-12-15 2014-12-16 29223380012014 Elektricitet 2338001 KOMUNA PROGER PER OSHEE PAGUAR ENERGJIA MUAJI NENTOR 2014 NR KONTRATE D93397,D93344,D93402,D93260,D122755
  Komuna Proger (1505) VASHTEMIA Devoll 870,287 2014-12-10 2014-12-11 28323380012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) KOMUNA PROGER PER VASHTMIA PER SITUACIONI PERFUNDIMTAR UJESJELLSI MACURISHT
  Komuna Proger (1505) TatimTaksa Devoll Devoll 20,000 2014-12-10 2014-12-10 28223380012014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi KOMUNA PROGER PER TATIM TAKSAT PAGUAR TATIM NE BURIM
  Komuna Proger (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 180,000 2014-12-09 2014-12-10 28123380012014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi KOMUNA PROGER BORDERO PAGUAR EMERGJENCA CIVILE
  Komuna Proger (1505) POSTA SHQIPTARE SH.A Devoll 4,348,850 2014-12-10 2014-12-10 28623380012014 Pagese paaftesie KOMUNA PROGER PER POSTEN SHQIPTARE PAGUAR PAAFTESI DHE KOMPENSIM ENERGJIE MUAJI NENTOR -DHJETOR 2014
  Komuna Proger (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 129,100 2014-12-10 2014-12-10 28523380012014 Pagese paaftesie KOMUNA PROGER BORDERO PAGUAR PAAFTESI MUAJI NENTOR -DHJETOR 2014