Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Finiq (3704) All All 98,906,615.00 197 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Finiq (3704) XHORXHI-PETROL Delvine 96,480 2014-12-30 2014-12-31 21823260012014 Karburant dhe vaj lik.fat.nr.138 date 24.12.2014 siaps urdher prok.nr.1/5date 28.04.2014 per karburante nga finiqi
  Bashkia Finiq (3704) XHORXHI-PETROL Delvine 115,776 2014-12-30 2014-12-31 21723260012014 Karburant dhe vaj lik.fat.nr.138 date 24.12.2014 siaps urdher prok.nr.1/5date 28.04.2014 per karburante nga finiqi
  Bashkia Finiq (3704) RAIFFEISEN BANK SH.A Delvine 117,500 2014-12-26 2014-12-29 21623260012014 Udhetim i brendshem lik.sherbime sipas listes nga komuna finiq per dhjetorin
  Bashkia Finiq (3704) RAIFFEISEN BANK SH.A Delvine 12,386,591 2014-12-22 2014-12-24 21523260012014 Sherbime te tjera Transferim per komunen finiq ne llog.e Milestone Finiq shuma e ardhur nga BE si dhe bazuar ne shkresen e ministrit Finances per tu bere menjehere kalimi sipa marveshjes me programin e IPA
  Bashkia Finiq (3704) JORGO KONOMI / DELVINE Delvine 108,000 2014-12-19 2014-12-22 21423260012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri lik.fat.nr.11date 18.12.2014 per pjese kembimisiaps urdher prok.nr.24date 18.12.2014 nga komuna finiq
  Bashkia Finiq (3704) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Delvine 61,660 2014-12-18 2014-12-19 21223260012014 Elektricitet 2326001 lik.energji me kontrate nr.93125.93266.93127.94436.93656.92330.94412.45618.45630.45627 per muajin nentor 2014 nga komuna e finiqit 2326001
  Bashkia Finiq (3704) POSTA SHQIPTARE SH.A Delvine 1,321 2014-12-18 2014-12-19 211/23260012014 Sherbimet bankare pagese komision sherbimi per invaliditeti per muajin dhjetor dhene nga fondi i detyrimeve te prapambetura sipas listes nga komuna finiq
  Bashkia Finiq (3704) POSTA SHQIPTARE SH.A Delvine 1,321,435 2014-12-18 2014-12-19 21123260012014 Pagese paaftesie pagese invaliditeti per muajin dhjetor dhene nga fondi i detyrimeve te prapambetura sipas listes nga komuna finiq
  Bashkia Finiq (3704) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Delvine 64,160 2014-12-18 2014-12-19 21323260012014 Elektricitet 2326001 lik.energji me nr.kontrate 45629.45552.93128.94278.45620.93264.93647.94179.93129.94260 nga komuna finiq 2326001
  Bashkia Finiq (3704) FLONDI KONSTRUKSION Delvine 5,765,423 2014-12-16 2014-12-17 20823260012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve lik.fat.nr.21 date 08.12.2014 per sistemin bulevardi qendror finiq siaps ur.prok.nr.2.2/1 date 12.05.2014 dhe kontrates date 09.07.2014
  Bashkia Finiq (3704) MIMOZA BOZGO Delvine 510,000 2014-12-16 2014-12-17 20923260012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale lik.fat.nr.23 date 20.11.2014 per mat. siaps up nr.20 date 20.11.2014 per kabinen e pompes se ujit karahaxh
  Bashkia Finiq (3704) KOSTAQ KALANDERI Delvine 231,540 2014-12-10 2014-12-11 20223260012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale lik.fat.nr.108-109-110 date 05.12.2014 nga komuna finiq siaps urdher prok.nr.22 date 05.12.20114 dhe proces verbalit emergjences date 05.12.2014 per materiale te ujesjellsit fshatrave te komunes
  Bashkia Finiq (3704) XHORXHI-PETROL Delvine 93,704 2014-12-10 2014-12-11 20423260012014 Karburant dhe vaj lik.fat.nr.135 date 25.11.2014 per karburante sipas urdher prok.nr.1/5 date 28.04.2014 komuna finiq
  Bashkia Finiq (3704) FERIDE QERIMI Delvine 38,050 2014-12-11 2014-12-11 20723260012014 Kancelari likujdim i fatures nr.51 date 09.12.2014 sipas urdher prokurimit nr.23 date 09.12.2014 si dhe proces-verbalit te emergjences date 09.12.2014
  Bashkia Finiq (3704) RAIFFEISEN BANK SH.A Delvine 50 2014-12-10 2014-12-10 206/23260012014 Sherbimet bankare komision sherbimi per shperblim lindje femije nga komuna finiq
  Bashkia Finiq (3704) RAIFFEISEN BANK SH.A Delvine 95,900 2014-12-10 2014-12-10 19923260012014 Udhetim i brendshem lik.sherbime siaps listes nga komuna finiq
  Bashkia Finiq (3704) DEGA TATIME DELVINE Delvine 17,093 2014-12-10 2014-12-10 19823260012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur tatim ne burim per keshilltaret muaji nentor siaps listes nga komuna e finiqit
  Bashkia Finiq (3704) RAIFFEISEN BANK SH.A Delvine 20,000 2014-12-10 2014-12-10 20623260012014 Grant per femije te lindur lik.shperblim per lindje femije sipas listes nga komuna e finiqit
  Bashkia Finiq (3704) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Delvine 38,541 2014-12-10 2014-12-10 20023260012014 Elektricitet 2326001 komuna e finiqit lik.energjikontrat nr.93125.93266.93127.94436.93656.92330.94412.45618.45630.45627 per muajin tetor
  Bashkia Finiq (3704) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Delvine 81,663 2014-12-10 2014-12-10 20123260012014 Elektricitet 2326001 energji me nr,kontrate 45629.45552.93128.94278.45620.93264.93647.94179.93129.94260 nga komuna e finiqit per muajin tetor 2014