Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Martanesh (0603) All All 63,310,177.00 153 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Martanesh (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 2,226,750 2014-12-26 2014-12-29 17423210012014/ Pagese paaftesie KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim pagese paaftesie dhe Nd. ekonomike Dhjetor 2014 dhe shperblimi.
  Komuna Martanesh (0603) "AR-BA 06" Bulqize 79,724 2014-12-26 2014-12-29 17823210012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim furnitorin AR-BA 06 per 5% garanci punimesh..
  Komuna Martanesh (0603) LILIANA VLLAMASI Bulqize 7,680 2014-12-24 2014-12-26 177123210012014 Shpenz. per rritjen e AQT - objekte me vlere historike KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim furnitorin Liljana Vllamasi per PO nr.4047.
  Komuna Martanesh (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 60,000 2014-12-24 2014-12-26 17223210012014 Udhetim i brendshem KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim shpenzime udhetimi Dhjetor 2014.
  Komuna Martanesh (0603) HAJREDIN MURGU Bulqize 19,200 2014-12-24 2014-12-26 17623210012014 Shpenz. per rritjen e AQT - objekte me vlere historike KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim furnitorin Hajredin Murgu per PO nr. 4046.
  Komuna Martanesh (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 30,000 2014-12-24 2014-12-26 17323210012014 Shtesa page te tjera KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim ndihme per rast fatkeqsie.
  Komuna Martanesh (0603) ALB-LEAA Bulqize 697,901 2014-12-24 2014-12-26 17523210012014 Shpenz. per rritjen e AQT - objekte me vlere historike KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim furnitorin ALBLEAA PO nr. 4045.
  Komuna Martanesh (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 100,980 2014-12-24 2014-12-26 17123210012014/ Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim pagese keshilltare dhe objekte me qera Dhjetor 2014.
  Komuna Martanesh (0603) ''SKEDRI" Bulqize 478,200 2014-12-19 2014-12-23 16823210012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim furnitorin SKEDRI per PO nr. 4007.
  Komuna Martanesh (0603) SHEFKI RUTA Bulqize 247,000 2014-12-18 2014-12-19 16923210012014 Sherbime te tjera KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim furnitorin Shefki RUTA per PO nr. 3992.
  Komuna Martanesh (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 4,144 2014-12-16 2014-12-17 16523210012014 Posta dhe sherbimi korrier KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim sherbime postare dhe 0.6% i nd.ek.+paaftesia Nentor 2014.
  Komuna Martanesh (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 121,980 2014-12-16 2014-12-17 16123210012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim pagese keshilltare dhe objekte me qera Nentor 2014.
  Komuna Martanesh (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 50,000 2014-12-16 2014-12-17 16723210012014 Grant per femije te lindur KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim shperblim lindje.
  Komuna Martanesh (0603) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Bulqize 39,448 2014-12-16 2014-12-17 16623210012013 Elektricitet 2321001 KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim elektricitet Nentor 2014 per kontratat nr. B100937; B101099: B026485; B038566;
  Komuna Martanesh (0603) UJSJELLS - SHRBIME KOMUNALE KRAST - Bulqize 200,000 2014-12-10 2014-12-11 16423210012014 Uje KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim uje i pijshem Shtator-Dhjetor 2014.
  Komuna Martanesh (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 80,000 2014-12-10 2014-12-10 16023210012014 Udhetim i brendshem KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim shpenzime udhetimi Nentor 2014.
  Komuna Martanesh (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 783,822 2014-12-10 2014-12-10 15723210012014 Shtesa page te tjera KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim paga Nentor 2014.
  Komuna Martanesh (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 1,449,150 2014-12-10 2014-12-10 15623210012014 Ndihme ekonomike KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim pagese paaftesie dhe Nd. ekonomike Nentor 2014.
  Komuna Martanesh (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 42,558 2014-12-10 2014-12-10 15823210012014 Paga baze KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim paga gj. civile Nentor 2014.
  Komuna Martanesh (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 86,742 2014-12-10 2014-12-10 15923210012014 Shtese page per funksionin KOMUNA MARTANESH (2321001) likujdim paga Nentor 2014.