Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Roshnik (0202) All All 60,792,873.00 193 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Roshnik (0202) TOTILA Berat 3,906,740 2014-12-31 2014-12-31 27123100012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Komuna roshnik per Totolen ndertim shkolle 2310001
  Komuna Roshnik (0202) PUPA SHPK Berat 1,571,308 2014-12-31 2014-12-31 26723100012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Komuna Roshnik per Pupa mirmbajtje e rruge 2310001
  Komuna Roshnik (0202) ILIR MANKA Berat 35,760 2014-12-30 2014-12-31 27023100012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Komuna Roshnik per Manken kancelari 2310001
  Komuna Roshnik (0202) TOTILA Berat 6,153,412 2014-12-29 2014-12-30 2652310012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Komuna Roshnik per Totila ndertim shkolle kontrata 08.10.2014
  Komuna Roshnik (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 300,000 2014-12-26 2014-12-29 2642310012014 Pagese paaftesie Komuna roshnik per shperblime te ndihmave e paftesia 2310001
  Komuna Roshnik (0202) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Berat 2,400 2014-12-23 2014-12-24 26223100012014 Sherbime telefonike Komuna Roshnik per telefonin fatura 1212959512 2310001
  Komuna Roshnik (0202) YLLI ÇOBO Berat 148,000 2014-12-23 2014-12-24 26323100012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Komuna roshnik ylli cobon 2310001
  Komuna Roshnik (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 32,511 2014-12-23 2014-12-24 26023100012014 Elektricitet 2310001 Komuna Roshnik per energjin kontrata B42899 B42553 B41117 B42459 B42882 B41111 B41114 B41113 B89632 2310001
  Komuna Roshnik (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 1,600,300 2014-12-19 2014-12-23 25823100012014 Ndihme ekonomike Komuna Roshnik ndihmat dhe paftesia konfirmim nr 2587/1 2310001
  Komuna Roshnik (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 680 2014-12-19 2014-12-23 2522310012014 Elektricitet 2310001 Komuna roshnik energji kontrata B41448 B41116 2310001
  Komuna Roshnik (0202) AVDULLA TOSKA Berat 250,604 2014-12-11 2014-12-12 24723100012014 Karburant dhe vaj Komuna Roshnik per avdulla toska gazoil 2310001
  Komuna Roshnik (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 65,700 2014-12-11 2014-12-11 25023100012014 Ndihme ekonomike Komuna Roshnik per ndihmat ekonomike nentor 2014
  Komuna Roshnik (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 80,000 2014-12-11 2014-12-11 24823100012014 Grant per femije te lindur Komuna Roshnik per shperblim lindje 2310001
  Komuna Roshnik (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 6,056 2014-12-11 2014-12-11 24923100012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna Roshnik per posten fat nr 851 2310001
  Komuna Roshnik (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 33,746 2014-12-03 2014-12-04 24423100012014 Paga baze komuna roshnik pagat gjendja civile nentor 2014 2310001
  Komuna Roshnik (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 754,644 2014-12-03 2014-12-04 24323100012014 Shtese page per funksionin komuna roshnik pagat nentor 2014 2310001
  Komuna Roshnik (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 15,464 2014-12-03 2014-12-04 24623100012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur komuna roshnik pagat tatim burrimi keshilltaret nentor 2014 2310001
  Komuna Roshnik (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 121,176 2014-12-03 2014-12-04 24523100012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur komuna roshnik pagat keshilltaret nentor 2014 2310001
  Komuna Roshnik (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 50,000 2014-11-26 2014-12-01 24223100012014 Te tjera transferta tek individet Komuna Roshnik per kompesim libri kofirmim 2030/1 2310001
  Komuna Roshnik (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 21,312 2014-11-27 2014-12-01 24123100012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar Komuna roshnik per puntor kontrat 2310001