Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Vertop (0202) All All 77,349,372.00 292 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Vertop (0202) UNION BANK SHA Berat 480,000 2014-12-29 2014-12-29 37023090012014 Pagese paaftesie komuna vertop berat pagese shperblim paaftesia
  Komuna Vertop (0202) UNION BANK SHA Berat 378,000 2014-12-29 2014-12-29 37123090012014 Ndihme ekonomike komuna vertop berat pagese shperblim per ndihmen ekonomike
  Komuna Vertop (0202) UNION BANK SHA Berat 80,000 2014-12-24 2014-12-26 36823090012014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi komuna vertop berat pagese ndihme fatkesesi
  Komuna Vertop (0202) SEMI (K38709484A) Berat 192,000 2014-12-24 2014-12-26 35423090012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim komuna vertop lik fat dhjetor 2014 dru zjarri
  Komuna Vertop (0202) UNION BANK SHA Berat 433,078 2014-12-24 2014-12-24 36723090012014 Ndihme ekonomike komuna vertop berat pagese ndihme ekonomike dhjetor 2014
  Komuna Vertop (0202) UNION BANK SHA Berat 94,500 2014-12-24 2014-12-24 36623090012014 Pagese paaftesie komuna vertop berat pagese paaftesie
  Komuna Vertop (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 18,000 2014-12-22 2014-12-23 36423090012014 Sherbime telefonike komuna vertop pagese telefoni
  Komuna Vertop (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 26,358 2014-12-22 2014-12-23 36023090012014 Elektricitet 2309001 komuna vertop berat klienti BE1C050044058498;BE1C050044058574;BE1B030019041145;BE1B050018041149;BE1B050004042883;BE1B050008041144;BE1B050014041142;BE1B050008041140 lik fat nentor 2014 energji elektrike
  Komuna Vertop (0202) "ABCOM" Berat 2,800 2014-12-22 2014-12-23 35523090012014 Sherbime te tjera komuna vertop berat lik fatura nentor 2014 internet
  Komuna Vertop (0202) AQIF MARRA Berat 11,000 2014-12-22 2014-12-23 35823090012014 Sherbime te tjera komuna vertop lik fat 03.12.2014 sherbime te tjere
  Komuna Vertop (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 21,120 2014-12-22 2014-12-23 35623090012014 Uje komuna vertop berat kontrata 3155002 lik fat nentor 2014 uje
  Komuna Vertop (0202) UJESJELLESI POLICAN Berat 960 2014-12-22 2014-12-23 35723090012014 Uje komuna vertop berat lik fat nentor 2014 uje
  Komuna Vertop (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 340 2014-12-22 2014-12-23 36123090012014 Elektricitet 2309001 KOMUNA VERTOP BERAT KLIENTI BE1B030019089922 lik fat nentor 2014 energji elektrike
  Komuna Vertop (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 57,000 2014-12-22 2014-12-23 36523090012014 Udhetim i brendshem komuna vertop berat djeta sherbimi
  Komuna Vertop (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 1,020 2014-12-22 2014-12-23 36223090012014 Elektricitet 2309001 KOMUNA VERTOP BERAT KLIENTI BE050009041141;BE1B050010041147;BE1B050007042556 lik fat nentor 2014 energji elektrike
  Komuna Vertop (0202) GAZMEND SALILLARI Berat 365,000 2014-12-17 2014-12-19 35323090012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri komuna vertop lik fat djketor 2014
  Komuna Vertop (0202) SHAMO-CONSTRUCTION Berat 431,300 2014-12-18 2014-12-19 34223090012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) komuna vertop lik fat dhjetor 2014 ujesjelles
  Komuna Vertop (0202) ILIR KALLUCI Berat 35,700 2014-12-16 2014-12-17 34423090012014 Sherbim per ngrohje komuna vertop berat lik fat nentor 2014 gas i lengshem
  Komuna Vertop (0202) ALBERT SEZAIRI Berat 8,000 2014-12-16 2014-12-17 34723090012014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres komuna vertop berat lik fat dhjetor 2014 materiale
  Komuna Vertop (0202) NAIM BACI Berat 3,600 2014-12-16 2014-12-17 34523090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve komuna vertop berat lik fat dhjetor 2014 kolaudator