Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Poshnje (0202) All All 78,798,531.00 277 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Poshnje (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 11,450 2014-12-29 2014-12-29 34223020012014 Elektricitet 2302001 komuna poshnje berat kontrata BE1D090001088602 lik sipas akt-rakordimit energji elektrike
  Komuna Poshnje (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 11,233 2014-12-29 2014-12-29 34623020012014 Sherbime telefonike komuna poshnje berat klienti 310001856363 shkresa njoftim detyrimi
  Komuna Poshnje (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 519,000 2014-12-26 2014-12-29 34423020012014 Pagese paaftesie komuna poshnje berat pagese shperblim paaftesia
  Komuna Poshnje (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 12,000 2014-12-26 2014-12-29 34523020012014 Ndihme ekonomike komuna poshnje berat pagese shperblim te ndihmes ekonomike
  Komuna Poshnje (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 60,068 2014-12-23 2014-12-24 33823020012014 Elektricitet 2302001 komuna poshnje berat klientiBE1B020039041630; BE1D100023087872; BE1D100028088249; BE1D100023090029; BE1D100005090024 lik fat nentor 2014 energji elektrike
  Komuna Poshnje (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 1,467,762 2014-12-23 2014-12-24 34323020012014 Paga baze komuna poshnje berat pagat qershor-nentor 2014
  Komuna Poshnje (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 4,600 2014-12-23 2014-12-24 33323020012014 Te tjera transferta tek individet komuna poshnje berat pagese kompensim libra
  Komuna Poshnje (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 30,745 2014-12-23 2014-12-24 33723020012014 Elektricitet 2302001 komuna poshnje berat klienti BE1D090001088602; BE1D100002088790; BE1D020208086386; BE1D020201086379 lik fat nentor 2014 energji elektrike
  Komuna Poshnje (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 19,201 2014-12-23 2014-12-23 33623020012014 Ndihme ekonomike komuna poshnje berat pagese ndihme ekonomike
  Komuna Poshnje (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 14,936 2014-12-19 2014-12-22 33523020012014 Elektricitet 2302001 komuna poshnje berat klienti BE1D100023086383; BE1D100028087846; BE1D020207090028; BE1D100003090027; BE1D100011090565 lik fat nentor 2014 energji elektrike
  Komuna Poshnje (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 340 2014-12-19 2014-12-22 34123020012014 Elektricitet 2302001 komuna poshnje berat klienti BE1D020207090028 lik fat gusht 2014 energji elektrike
  Komuna Poshnje (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 340 2014-12-19 2014-12-22 34023020012014 Elektricitet 2302001 komuna poshnje berat klienti BE1D100028088249 lik fat korrik 2014 energji elektrike
  Komuna Poshnje (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 680 2014-12-19 2014-12-22 33923020012014 Elektricitet 2302001 komuna poshnje berat klienti BE1D090001088602; BE1B020039041630 lik fat prill 2014 energji elektrike
  Komuna Poshnje (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 3,214,800 2014-12-18 2014-12-19 32923020012014 Pagese paaftesie komuna poshnje berat paaftesia dhjetor 2014
  Komuna Poshnje (0202) UJESJELLESI FSHAT SHA Berat 194,880 2014-12-18 2014-12-19 33223020012014 Uje komuna poshnje berat lik fat nentor 2014 uje
  Komuna Poshnje (0202) SHEHU BERAT Berat 297,000 2014-12-18 2014-12-19 33423020012014 Karburant dhe vaj komuna poshnje berat lik dhjetor 2014 karburant
  Komuna Poshnje (0202) YLLI ÇOBO Berat 50,000 2014-12-17 2014-12-17 33023020012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj komuna poshnje berat lik fat dhjetor 2014 mirrembajtje shkolle
  Komuna Poshnje (0202) "SIGAL"(UNIQA GROUP AUSTRIA) Berat 34,800 2014-12-17 2014-12-17 33123020012014 Shpenzime te tjera transporti komuna posjnje berat lik fat nentor 2014 siguracion
  Komuna Poshnje (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 8,530 2014-12-15 2014-12-15 32123020012014 Posta dhe sherbimi korrier komuna poshnje berat lik fatura nentor 2014 posta
  Komuna Poshnje (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 270,000 2014-12-15 2014-12-15 31723020012014 Te tjera transferta tek individet komuna poshnje berat pagese shperblim lindje