Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Ditore Kamez (3535) All All 6,088,815.00 108 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Ditore Kamez (3535) GANI TARJA Tirane 29,036 2014-12-28 2014-12-29 14121660022014 Karburant dhe vaj 602 qendra pol Ditore Kamez Blerje gazi,up.nr.275 dt.20.10.2014 ft. of.312 dt.20.10.2014 kont. furnizimi 315 dt.24.10.2014 fat.87 dt.22.12.2014 nr serise 000605 fh. nr.23 dt.22.12.2014
  Qendra Ditore Kamez (3535) M.C.CATERING Tirane 58,248 2014-12-28 2014-12-29 14221660022014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 602 qendra pol Ditore Kamez Blerje ushqimesh , kont ne vazhdim nr 105 dt.22.05.2014 fat.626 dt.16.12.2014 seria 18230626 fh.nr 36 dt.16.12.2014
  Qendra Ditore Kamez (3535) M.C.CATERING Tirane 176,780 2014-12-17 2014-12-19 14021660022014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 602 qendra pol Ditore Kamez Blerje ushqimesh , kont ne vazhdim nr 105 dt.22.05.2014 fat.620 dt.15.12.2014 seria 18230620,Fat 621 dt 15.12.14 seri 18230621,FH.nr 35 dt.15.12.2014
  Qendra Ditore Kamez (3535) ARDAEL Tirane 129,423 2014-12-17 2014-12-19 13921660022014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 qendra pol Ditore Kamez Ekzekutim vendim gjyqesor nr 703 dt 19.2.14,Brunilda Myftari,Urdh drejtorit 665/1 dt 3.4.2014,list pages
  Qendra Ditore Kamez (3535) VJOLLCA OSMANI Tirane 23,388 2014-12-17 2014-12-19 13721660022014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 602 qendra pol Ditore Kamez Blerje ene guzhine,UP 305 dt 25.11.14,ftes ofert 306 dt 25.11.14,PV 4.12.14,Fat 29 dt 4.12.14 seri 18936929,FH 60 dt 4.12.14
  Qendra Ditore Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 680,419 2014-12-19 2014-12-19 12382166002014 Elektricitet 2166002 602 qendra pol kamez energji nentor 2014,pagesa dhe kamatvonesa janar 2007-tetor 2014,Fat nentorit nr 618652028 dt 30.11.14,akt rakordimi dt 9.12.2014
  Qendra Ditore Kamez (3535) 4 ALB Tirane 4,624 2014-12-17 2014-12-18 13421660022014 Sherbime telefonike 600,qendra polivalente ditore kamez,sh interneti fat 720 dt 27.11.14 seri 17955679 fat 736 dt 4.12.14 seri 17955696
  Qendra Ditore Kamez (3535) GANI TARJA Tirane 8,999 2014-12-05 2014-12-09 13121660022014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 602 qendra pol Ditore Kamez Blerje materiale , up.272 dt.16.10.2014 ft. of.273 dt.20.10.2014 pv. nr 31 dt.05.11.2014 fat.25 dt.05.11.2014 me nr. serie 000599 fh.nr.54 dt.05.11.2014
  Qendra Ditore Kamez (3535) GANI TARJA Tirane 8,024 2014-12-05 2014-12-09 13221660022014 Karburant dhe vaj 602 qendra pol Ditore Kamez Blerje gazi,up.nr.275 dt.20.10.2014 ft. of.312 dt.20.10.2014 kont. furnizimi 315 dt.24.10.2014 fat.85 dt.27.11.2014 nr serise 000600 fh. nr.22 dt.27.11.2014
  Qendra Ditore Kamez (3535) KEI SH.P.K Tirane 41,454 2014-12-05 2014-12-09 12921660022014 Shpenzime te tjera transporti 602 qendra pol Ditore Kamez Transport te moshuar muaji nentor 2014 up.52 dt.30.01.14 njof. fit.54 dt.03.02.14 kont.56 dt.03.02.14 fat.43 dt.01.12.2014 autorizim 55 dt.03.02.2014 seria03388147
  Qendra Ditore Kamez (3535) M.C.CATERING Tirane 46,699 2014-12-05 2014-12-09 13021660022014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 602 qendra pol Ditore Kamez Blerje ushqimesh , kont ne vazhdim nr 105 dt.22.05.2014 fat.747 dt.30.11.2014 seria 16120747fh.nr 34 dt.27.11.2014
  Qendra Ditore Kamez (3535) M.C.CATERING Tirane 30,568 2014-12-05 2014-12-09 13321660022014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 602 qendra pol Ditore Kamez Blerje ushqimesh , kont ne vazhdim nr 105 dt.22.05.2014 fat.748 dt.30.11.2014 seria 16120748 fat.749 dt.30.11.2014 seria 16120749 fh nr.33 dt.27.11.2014
  Qendra Ditore Kamez (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 169,865 2014-12-01 2014-12-01 12721660022014 Paga baze qendra pol kamez paga tetor 2014 nr pun 5/5
  Qendra Ditore Kamez (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 41,421 2014-12-01 2014-12-01 12621660022014 Paga baze qendra pol kamez paga tetor 2014 nr pun 5/5
  Qendra Ditore Kamez (3535) 4 ALB Tirane 4,624 2014-11-20 2014-11-20 12321660022014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 600,qendra polivalente ditore kamez,sh interneti fat 06.11.2014
  Qendra Ditore Kamez (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 16,500 2014-11-20 2014-11-20 12221660022014 Udhetim i brendshem qendra pol kamez dieta prog 29.9.2014
  Qendra Ditore Kamez (3535) M.C.CATERING Tirane 7,776 2014-11-12 2014-11-13 12121660022014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 600 QENDRA POLIVALENTE KAMEZ ushqime kv 22.5.2014 fat 17.10.2014 s 16120716 fh 17.10.2014
  Qendra Ditore Kamez (3535) KEI SH.P.K Tirane 41,454 2014-11-12 2014-11-13 11921660022014 Shpenzime te tjera transporti 600 QENDRA POLIVALENTE KAMEZ transport up 30.1.14 njf o 03.02.2014 f 1.11.2014 s 03388139
  Qendra Ditore Kamez (3535) GANI TARJA Tirane 4,012 2014-11-12 2014-11-13 11721660022014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 600 QENDRA POLIVALENTE KAMEZ bl gaz k 5.6.2014 aft 31.10.2014 fh 31.10.2014
  Qendra Ditore Kamez (3535) M.C.CATERING Tirane 101,354 2014-11-12 2014-11-13 12021660022014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 600 QENDRA POLIVALENTE KAMEZ ushqime kv 22.5.2014 fat 31.10.2014 fh 31.10.2014