Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Kamez (3535) S I R E T A 2F All 22,613,170.00 10 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kamez (3535) S I R E T A 2F Tirane 3,898,800 2014-11-07 2014-11-10 45221660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Likuidim situacion nr 5 nndert, rruga Lunxheria ,kont. nr 133 dt.15.03.2011situacion nr 5dt.11.12.2013 fat.418 dt.04.11.2014 seria 17338672
  Bashkia Kamez (3535) S I R E T A 2F Tirane 894,051 2014-10-27 2014-10-28 42721660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore Bashkia Kamez Lik.5% nd. rr.Drini urdh.nr.259 dt.23.10.2014 pv.md.dt.23.10.2014 fat.395 dt.02.11.2012 seria 87064266 kont ne vazhd.190dt.04.09.12 sit. perf.23.07.2013 akt.kol.26.07.2013 fat.132 dt.11.09.2013 seria 05903292
  Bashkia Kamez (3535) S I R E T A 2F Tirane 562,906 2014-10-27 2014-10-27 42621660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Lik. 5% garanci urdh.md.nr.258 dt.23.10.2014 pv.md23.10.2014fat.110dt.09.02.2012seria87064330fat.282dt.03.09.2012seria 87064153kont.ne vazh nr.125dt.11.03.2011akt.kol.05.11.2013sit.perf.10.10.2013fat137dt.03.12.13 se.05903297
  Bashkia Kamez (3535) S I R E T A 2F Tirane 1,642,038 2014-09-10 2014-09-10 35021660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Lik ndert.rruga Rlindja up 170 dt 01.07.2014 kontr 171 dt 01.07.2014 njoft kontr 172 dt 01.07.2014 sit 05.09.2014 fat 356 dt 05.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) S I R E T A 2F Tirane 1,883,080 2014-09-10 2014-09-10 35221660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Lik ndert.rruga Kongresi i Lushnjes up 167 dt 01.07.2014 kontr 168 dt 01.07.2014 njoft kontr 169 dt 01.07.2014 sit 05.09.2014 fat 357 dt 05.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) S I R E T A 2F Tirane 3,001,276 2014-04-22 2014-04-23 12721660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Lik ndert rruga Coca Cola kontr vazhd 158 dt 03.04.2013 sit perf 30.05.2013 akt kol 30.05.2013 fat 124 dt 16.04.2014 pjesore mbajt 5%
  Bashkia Kamez (3535) S I R E T A 2F Tirane 3,242,072 2014-04-22 2014-04-23 12821660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore Bashkia Kamez Lik ndert Kuz kontr vazhd 281 dt 05.04.2013 sit perf 03.06.2013 akt kol 03.06.2013 fat 125 dt 17.04.2014 pjesore mabjt 5%
  Bashkia Kamez (3535) S I R E T A 2F Tirane 2,435,006 2014-04-02 2014-04-03 8121660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Ndert ruga kongresi i lushnjes kontr 229 dt 04.04.2013 sit 1 dt 02.05.2013 sit 2 dt 17.03.2014 fat 39 dt 17.03.2014
  Bashkia Kamez (3535) S I R E T A 2F Tirane 2,802,297 2014-04-02 2014-04-03 8021660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Ndert ruga kozare kontr vazhd 253 dt 05.04.2013 sit 2 dt 17.03.2014 fat 38 dt 17.03.2014
  Bashkia Kamez (3535) S I R E T A 2F Tirane 2,251,644 2014-03-18 2014-03-19 6721660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Ndert rruga Rilindja kontr vazhd 173 dt 03.04.2013 sit 1 dt 02.12.2013 fat 136 dt 02.12.2013
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >