Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Vore (3535) All All 290,441,909.00 229 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Vore (3535) B-93 Tirane 1,968,570 2014-12-30 2014-12-31 285216500120114 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Vore,lik sist asfalt rruga dedej,vazhd kontr 55 dt 11.03.2011,situac nr 2 dt 30.06.2012,fat 15 dt 30.06.2012,seri 85877815
  Bashkia Vore (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 10,808 2014-12-29 2014-12-30 28321650012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Bashkia Vore,lik taxa vjetore,urdh prok nr 238 dt 9.12.2014,proc verb dt 9.12.2014,fat 118648354dt 9.12.2014
  Bashkia Vore (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 16,899 2014-12-29 2014-12-30 29521650012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Bashkia Vore,lik sigurac vjetor,urdh prok nr 222 dt 06.11.2014,proc verb dt 6.11.2014,APP 14.12.2014,fat 1206 dt 19.12.2014 seri 09735274
  Bashkia Vore (3535) BE - IS SH.P.K Tirane 698,136 2014-12-29 2014-12-30 28821650012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Vore,lik lyerje,urdh prok nr 160 dt 15.08.2014,njoft fit 160/5 dt 15.9.2014,APP 25.8.2014,kontr 166/6 dt 3.10.2014,fat 381 dt 16.10.2014 seri 11315528
  Bashkia Vore (3535) DIMEX Tirane 356,760 2014-12-29 2014-12-30 29721650012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Bashkia Vore,lik mater pastrimi,urdh prok nr 224 dt 19.11.2013,proc verb dt 26.11.2013,njoft fit 27.11.2013,fat 7 dt 14.1.2014,seri 052264287,fl hyr nr 10 dt 14.1.2014
  Bashkia Vore (3535) FUSHA Tirane 15,426,230 2014-12-29 2014-12-30 29621650012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Vore,lik pastrim qyteti,vazhd kontr 19/6 dt 13.05.2011,sit permbl nr 8 01.11.2013-31.12.2013,fat 233 dt 15.12.2014 seri 05713565
  Bashkia Vore (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 8,531 2014-12-29 2014-12-30 29421650012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Bashkia Vore,lik taxa vjetore,urdh prok nr 28 dt 9.12.2014,proc verb dt 9.12.2014,fat 11864856 dt 9.12.2014
  Bashkia Vore (3535) SHPETIM KUÇI Tirane 420,000 2014-12-30 2014-12-30 29221650012014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale Bashkia Vore,lik art sportive,,,urdh prok nr 184 dt 11.09.2014,ftese oferte dt 184/2 dt 11.9.2014,njoft fit 5/2 dt 15.09.2014,APP dt 30.9.2014,fat nr 7 dt 15.9.2014 seri 15092907,fl hyr nr 12 dt 15.9.2014
  Bashkia Vore (3535) FUSHA Tirane 7,600,000 2014-12-29 2014-12-30 28221650012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre Bashkia Vore,lik vandosje antixhurma,,urdh prok nr 166 dt 19.07.2013,njoft kontr 166/2 dt 5.9.2013,APP dt 12.8.2013,kontr 166/5 dt 3.10.2013,situac 11.12.2014,fat 230 dt 11.12.2014 seri 05713562
  Bashkia Vore (3535) BANKA E TIRANES Tirane 847,600 2014-12-23 2014-12-24 29121650012014 Pagese paaftesie Bashkia Vore,lik lik invalid dhjetor 2014 bordero vkb.nr.36 dt.13.12.2014,mirat prefekt 5842/1 dt 15.12.2014
  Bashkia Vore (3535) METRO POLIS Tirane 2,850,000 2014-12-23 2014-12-24 28621650012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Bashkia Vore lik sit hartimit InstrumentVendore te Planifik.vazhd procedure ,urdh prok nr 56 dt 02.03.2012,njoft fit 56/6 dt 14.05.2012,APp 28.05.2012,kontr 56/7 dt 24.05.2012,vazhd fat 5 dt 11.06.2013( lik pjesor) seri 3716.3932
  Bashkia Vore (3535) G & K Tirane 406,800 2014-12-23 2014-12-24 28121650012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Bashkia Vore,lik stod proj vendosje antizhurma,urdh prok nr 2 dt 7.03.2013,ftese oferte 21.3.2013,njoft fit 2/2 dt 1.04.2013,fat 28 dt 14.10.2014 seri 05013827,proc verb marje dorez 8.04.2013
  Bashkia Vore (3535) BANKA E TIRANES Tirane 1,344,560 2014-12-23 2014-12-24 28921650012014 Ndihme ekonomike Bashkia Vore,lik lik nd ekon VKB nr 31 dt 26.11.2014,Konfir ZRSHSC nr 11 dt 1.12.2014
  Bashkia Vore (3535) BANKA E TIRANES Tirane 4,514,150 2014-12-23 2014-12-24 29021650012014 Pagese paaftesie Bashkia Vore,lik lik paaftesi dhjetor + komp energjie 2014 bordero vkb.nr.32 dt.256.11.2014,mirat prefekt 5581/1 dt 03.12.2014
  Bashkia Vore (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 30,620 2014-12-19 2014-12-23 27521650012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Bashkia Vore Tatim keshilltare nentor +qera objekti 2014
  Bashkia Vore (3535) EAGLE MOBILE Tirane 175,194 2014-12-19 2014-12-22 28021650012014 Paga baze Bashkia Vore telefoni nentor 2014 permbledhese celular fat.120546190 dt.31.09.2014
  Bashkia Vore (3535) SENKA Tirane 2,050,612 2014-12-19 2014-12-22 28721650012014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Bashkia Vore Lik.5% ujesjelles Vore-Gjokaj-Picar-Dedej va kont.145/3 dt.12.10.2012 njof.fit.154/1 dt.10.09.2012 njof. kont. permb.145/2 dt.02.08.12 app.13 gusht12 app24gusht12 relac11dt.03.0314sit.4dt.01.03.14.14fat.73dt.01.03.
  Bashkia Vore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 100,000 2014-12-19 2014-12-22 28421650012014 Ndihme ekonomike Bashkia Vore Lik.nd financ urdh kryet 19.12.2014,VKB nr 33 dt 26.11.2014,konf prefekt 5581/1 dt 3.12.2014
  Bashkia Vore (3535) CARA Tirane 2,936,775 2014-12-19 2014-12-22 27221650012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Vore Lik.shtese kontr loti 3 Vore,urdh prok nr 120/6 dt 16.1.2012,ftese 120/7 dt 16.1.2012,njoft fit 120/11 dt 16.1.2012,kontr 120/11 dt 16.11.2012,sit punimesh 21.4.2014,fat 181 dt 21.4.2014 seri 05449686
  Bashkia Vore (3535) EAGLE MOBILE Tirane 175,194 2014-12-19 2014-12-22 28021650012014 Sherbime telefonike Bashkia Vore telefoni nentor 2014 permbledhese celular fat.120546190 dt.31.09.2014