Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Selenice (3737) All All 3,119,299.00 14 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Selenice (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 193,559 2014-12-23 2014-12-23 2221590022014 Subvencione te tjera 2159002 PAGESE ENERGJIE UJESJELLESI SELENICE 2159002 FATURA NR.607352803 JANAR 2014 KONT.B74178,B66509,B103627,FATURA 608517172 B66509
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Selenice (3737) FJORTES Vlore 200,000 2014-12-23 2014-12-23 2321590022014 Subvencione te tjera BLERJE GAZOIL UJESJELLERSI SELENICE 2159002 FATURA NR.353DT.15.12.2014 LIKUJDIM PJESOR
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Selenice (3737) KLODI - 1 Vlore 480,000 2014-12-18 2014-12-18 2121590022014 Subvencione te tjera BLERJE KLORI UJESJELLESI SELENICE 2159002 FATURA NR.224 DT.16.12.2014 SERIA 11888726
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Selenice (3737) PRO CREDIT BANK Vlore 270,738 2014-12-03 2014-12-03 1721590022014 Subvencione te tjera PAGAT NENTOR 2014 UJESJELLESI SELENICE KODI 2159002
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Selenice (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 500,000 2014-11-24 2014-11-24 1621590022014 Subvencione te tjera 2159002 PAGESE ENERGJIE JANAR 2014 UJESJELLESI SELENICE 2159002 FATURA NR.607349823 KONTRATE B 66509
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Selenice (3737) PRO CREDIT BANK Vlore 48,978 2014-11-19 2014-11-20 1521590022014 Subvencione te tjera PAGA KESHILLI MBIKQYRES MARS-PRILL-MAJ 2014 UJESJELLESI SELENICE 2159002
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Selenice (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 22,675 2014-11-19 2014-11-20 1121590022014 Subvencione te tjera TATIM NE BURIM UJESJELLESI SELENICE 2159002
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Selenice (3737) PRO CREDIT BANK Vlore 171,423 2014-11-17 2014-11-17 1421590022014 Subvencione te tjera PAGAT KESHILLI MBIKQYRES SHTATOT-TETOR-NENTOR 2014 UJESJELLESI SELENICE 2159002
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Selenice (3737) PRO CREDIT BANK Vlore 228,564 2014-11-17 2014-11-17 1321590022014 Subvencione te tjera PAGAT KESHILLI MBIKQYRES JANAR-DHJETOR 2013 UJESJELLESI SELENICE 2159002
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Selenice (3737) PRO CREDIT BANK Vlore 258,978 2014-11-06 2014-11-06 0921590022014 Subvencione te tjera PAGAT TETOR 2014 UJESJELLESI SELENICE KODI 2159002
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Selenice (3737) PRO CREDIT BANK Vlore 300,192 2014-08-04 2014-08-04 06 2159002 2014 Subvencione te tjera PAGAT KORRIK 2014 UJESJELLESI SELENICE KODI 2159002
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Selenice (3737) A & E AUDITING Vlore 36,000 2014-07-16 2014-07-17 05 2159002 2014 Subvencione te tjera PAGESE EKSPERTI KONTABEL UJESJELLESI SELENICE 2159002 FATURA 16 DT.20.03.2014 SERIA 06371416
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Selenice (3737) A & E AUDITING Vlore 108,000 2014-07-16 2014-07-17 04 2159002 2014 Subvencione te tjera PAGESE EKSPERTI KONTABEL UJESJELLESI SELENICE 2159002 FATURA 108 DT.10.03.2014 SERIA 14430658
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Selenice (3737) PRO CREDIT BANK Vlore 300,192 2014-07-04 2014-07-04 01 2159002 2014 Subvencione te tjera PAGAT QERSHOR 2014 UJESJELLESI SELENICE KODI 2159002
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >