Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Orikum (3737) All All 147,821,694.00 227 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Orikum (3737) INA Vlore 2,945,144 2014-12-30 2014-12-31 29021580012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA ORIKUM 2158001 RRETHIM VARREZASH DUKAT FSHAT FATURA NR.32 SERIA 19337632
  Bashkia Orikum (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 30,000 2014-12-30 2014-12-31 29221580012014 Ndihme ekonomike BASHKIA ORIKUM 2158001 SHPERBLIMI I FUNDVITIT 2014 PER NDIHMA EKONOMIKE
  Bashkia Orikum (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 426,000 2014-12-29 2014-12-30 28821580012014 Pagese paaftesie BASHKIA ORIKUM 2158001 SHPERBLIMI I FUNDVITIT 2014 PER INVALIDET
  Bashkia Orikum (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 1,437,312 2014-12-29 2014-12-30 28521580012014 Elektricitet 2158001 BASHKIA ORIKUM 215800 PAGESE ENERGJIE SIPAS AKT-RAKORDIMIT DT.158.12.2014
  Bashkia Orikum (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 1,704 2014-12-29 2014-12-30 28921580012014 Sherbimet bankare BASHKIA ORIKUM 215800 KOMISION PER SHPERBLIMI I FUNDVITIT 2014 PER INVALIDET
  Bashkia Orikum (3737) SARK Vlore 276,000 2014-12-29 2014-12-30 27921580012014 Shpenzime te tjera transporti BASHKIA ORIKUM 2158001 SHPENZIME TRANSPORTI FATURA NR.55 DT.16.12.2014 SERIA 11364414
  Bashkia Orikum (3737) M.A.K STUDIO Vlore 21,000 2014-12-29 2014-12-30 28221580012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve MBIKQYRJE PUNIMESH PER "RIKONCEPTIMI I SHESHIT PARA BASHKISE " BASHKIA ORIKUM 2158001 FATURA NR.137 DT.12.12.2014
  Bashkia Orikum (3737) ICEBERG COMMUNICATION Vlore 214,800 2014-12-29 2014-12-30 27921580012014 Shpenzime per aktivitete sociale per personelin SHPENZIME PER AKTIVITETE SOCIALE BASHKIA ORIKUM 2158001 FATURA NR.257 DT.15.12.2014 SERIA 18843877
  Bashkia Orikum (3737) SARK Vlore 1,030,422 2014-12-29 2014-12-29 28821580012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore BASHKIA ORIKUM 2158001 RIKONSTRUKSIONI I TUALETEVE SHKOLLES DUKAT I RI FATURA NR.59 DT.19.12.2014 SERIA 11364420
  Bashkia Orikum (3737) GLAVENICA / MALLAKASTER Vlore 1,798,099 2014-12-29 2014-12-29 28721580012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve BASHKIA ORIKUM 2158001 RIKONCEPTIMI I SHESHIT PARA BASHKISE KONT.SHTESE FATURA NR.26 SERIA 03049062
  Bashkia Orikum (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 38,000 2014-12-23 2014-12-23 28621580012014 Ndihme ekonomike BASHKIA ORIKUM 2158001 NDIHMA EKONOMIKE DHJETOR 2014
  Bashkia Orikum (3737) H.E.L.D.I - CONSTRUCTION Vlore 3,534,764 2014-12-23 2014-12-23 280/21580012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore RIKONSTRUKSIONI I KOPSHTIT"MUSTAFA QEMAL ATATURKU" BASHKIA ORIKUM 2158001 FATURA NR.21 DT.30.11.2013 SERIA 69587687
  Bashkia Orikum (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 38,000 2014-12-19 2014-12-22 27821580012014 Ndihme ekonomike BASHKIA ORIKUM 2158001 NDIHMA EKONOMIKE NENTOR 2014
  Bashkia Orikum (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 5,008,860 2014-12-17 2014-12-17 27621580012014 Pagese paaftesie BASHKIA ORIKUM 2158001 INVALIDE MUAJI DHJETOR 2014
  Bashkia Orikum (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 20,035 2014-12-17 2014-12-17 27721580012014 Sherbimet bankare BASHKIA ORIKUM 2158001 KOMISION PER INVALIDE MUAJI DHJETOR 2014
  Bashkia Orikum (3737) ALBTELEKOM SH.A. Vlore 32,974 2014-12-17 2014-12-17 27321580012014 Sherbime telefonike BASHKIA ORIKUM 2158001 PAGESE TELEFONI NENTOR 2014 FATURA NR.SERIE 718922328
  Bashkia Orikum (3737) NGRACAN 1934 Vlore 1,520,037 2014-12-15 2014-12-16 26021580012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA ORIKUM 2158001 REALIZIMI I FUSHES SE SPORTIT SHKOLLA E MESME FATURA NR.SERIE 02318800
  Bashkia Orikum (3737) GLAVENICA / MALLAKASTER Vlore 2,092,886 2014-12-16 2014-12-16 26221580012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve BASHKIA ORIKUM 2158001 RIKONCEPT.I SHESHIT PARA BASHKISE
  Bashkia Orikum (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 12,600 2014-12-12 2014-12-15 26921580012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative BASHKIA ORIKUM 2158001 TATIM NE BURIM PER VETERINERET,KUJDESRAR MUZEU E MIREMB.VARREZASH NENTOR 2014
  Bashkia Orikum (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 294,840 2014-12-12 2014-12-15 27221580012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KESHILLTARET NENTOR-DHJETOR 2014 BASHKIA ORIKUM 2158001