Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Prenjas (0821) All All 134,407,369.00 355 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Prenjas (0821) NIKA Librazhd 4,322,617 2014-12-29 2014-12-29 56221530012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA PRRENJAS,LIKUJDIM SITUACION PJESOR PER SKOLLEN E MESME HALIT BERZESHTA,SIPAS SITUACIONIT DHE FATURES NR 48 DATE 24.12.2014.
  Bashkia Prenjas (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 2,375,820 2014-12-29 2014-12-29 56521530012014 Ndihme ekonomike BASHKIA PRRENJAS,PAGESE NDIHME EKONOMIKE PER MUAJIN DHJETOR 2014,SIPAS CEKUT NR 00369416.
  Bashkia Prenjas (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 500 2014-12-29 2014-12-29 56621530012014 Sherbimet bankare BASHKIA PRRENJAS,KOMISION BANKAR.
  Bashkia Prenjas (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 2,069,101 2014-12-24 2014-12-26 56321530012014 Pagese paaftesie BASHKIA PRRENJAS,SHPERBLIM I FUNDVITIT 2014 PER PAK.SIPAS CEKUT 00369415.
  Bashkia Prenjas (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 22,500 2014-12-24 2014-12-26 52821530012014 Udhetim i brendshem BASHKIA PRRENJAS,LIKUJDIM DETYRIMI PER DIETA PER ADMINISTRATEN.
  Bashkia Prenjas (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 500 2014-12-24 2014-12-26 56421530012014 Sherbimet bankare BASHKIA PRRENJAS,LIKUJDIM DETYRIMI PER KOMISION BANKAR SIPAS CEKUT NR 00369415.
  Bashkia Prenjas (0821) NELSA Librazhd 176,676 2014-12-24 2014-12-26 524/121530012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat BAHKIA PRRENJAS,LIKUJDIM USHQIME PER KOPSHTIN,FATURA NR 391 DATE 26.11.2014.
  Bashkia Prenjas (0821) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Librazhd 43,326 2014-12-22 2014-12-23 55721530012014 Elektricitet 2153001 BASHKIA PRRENJAS,LIKUJDIM ENERGJI ELEKTRIKE PER MUAJIN NENTOR 2014,PER NDRICIM RRUGOR,KODI I KLIENTIT EL0E-100631.EL0E 101256.
  Bashkia Prenjas (0821) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Librazhd 7,375 2014-12-22 2014-12-23 55921530012014 Elektricitet 2153001 BASHKIA PRRENJAS,LIKUJDIM ENERGJI ELEKTRIKE PER MUAJIN NENTOR 2014,,PER CERDHEN,KODI I KLIENTIT EL0E 101085.
  Bashkia Prenjas (0821) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Librazhd 9,844 2014-12-22 2014-12-23 55621530012014 Elektricitet 2153001 BASHKIA PRRENJAS,LIK ENERGJI ELEKTRIKE PER MUAJIN NENTOR 2014,KONTRATA NR EL0E 100425,PER KOPSHTIN.
  Bashkia Prenjas (0821) BAJRAMI N. Librazhd 870,162 2014-12-22 2014-12-23 51221530012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala BASHKIA PRRENJAS,PAGESE 5% GARANCI PUNIMESH.
  Bashkia Prenjas (0821) DORJAN HASA Librazhd 16,000 2014-12-22 2014-12-23 55221530012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA PRRENJAS,LIKUJDIM FATURE NR 26.27 DATE 20.11.2014.
  Bashkia Prenjas (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 27,000 2014-12-22 2014-12-23 55321530012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA PRRENJAS,SHPERBLIM TRANIERIT TE EKIPIT DOMOSDOVA.
  Bashkia Prenjas (0821) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Librazhd 5,880 2014-12-22 2014-12-23 55821530012014 Elektricitet 2153001 BASHKIA PRRENJAS,LIKUJDIM ENERGJI ELEKTRIKE PER MUAJIN NENTOR 2014,KONTRATA NR EL0E-100632
  Bashkia Prenjas (0821) DEGA E TATIM TAKSAVE LIBRAZHD Librazhd 3,000 2014-12-22 2014-12-23 55421530012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA PRRENJAS,TATIM SHPERBLIM TRANIERIT TE EKIPIT DOMOSDOVA.
  Bashkia Prenjas (0821) ALBTELEKOM SH.A. Librazhd 10,132 2014-12-22 2014-12-23 55521530012014 Sherbime telefonike BASHKIA PRRENJAS,LIKUJDIM DETYRIMI PER FATUREN E MUAJIT NENTOR 2014.
  Bashkia Prenjas (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 174,300 2014-12-19 2014-12-22 56021530012014 Ndihme ekonomike BASHKIA PRRENJAS,PAGESE NDIHME EKONOMIKE PER MUAJIN TETOR-NENTOR 2014.
  Bashkia Prenjas (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 175 2014-12-19 2014-12-22 56121530012014 Sherbimet bankare BASHKIA PRRENJAS,KOMISION BANKAR SIPAS CEKUT NR 00369418.
  Bashkia Prenjas (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 966,761 2014-12-17 2014-12-18 52721530012014 Paga baze BASHKIA PRRENJAS,LIKUJDUAR PAGA ADMINISTRATE PER MUAJIN SHTATOR 2014.
  Bashkia Prenjas (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 500 2014-12-15 2014-12-16 53021530012014 Sherbimet bankare BASHKIA PRRENJAS,KOMISION BANKAR.