Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) All All 21,571,397.00 59 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 382,564 2014-12-26 2014-12-31 7021470032014 Kontribute per sigurime shoqerore ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.PAGESA TE SIG.SHOQ.E SHEND.E TAT.PG. PER NENTOR 2014
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 108,300 2014-12-24 2014-12-26 6621470032014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje qe sigurojne energji ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.PE SUBJEKTIN DONIKA RRUDHA BLERJE SHTYLLA METALIKE NDRICIMI SIPAS DOKUMENTACIONIT
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 1,013,402 2014-12-26 2014-12-26 6921470032014 Paga baze ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.PAGA TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE TETOR 2014
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 54,000 2014-12-23 2014-12-24 6421470032014 Pjese kembimi, goma dhe bateri ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.PE SUBJEKTIN ANILA KECO BLERJE MATERIALE SIPAS DOKUMENTACIONIT
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 98,400 2014-12-23 2014-12-24 6521470032014 Pjese kembimi, goma dhe bateri ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.PE SUBJEKTIN AUTO KOPACI BLERJE MATERIALE SIPAS DOKUMENTACIONIT
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 160,000 2014-12-19 2014-12-22 6721470032014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.PER SUBJEKTIN KRISTAQ VODO BL.MATERIALE PER PASTRIM DHE NDRICIM. SIPAS DOKUMENTACIONIT
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 10,000 2014-12-18 2014-12-18 6821470032014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.PE SUBJEKTIN JOSIF BERBOTI MMB.MJETE TRANSP. SIPAS DOKUMENTACIONIT
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 111,000 2014-12-17 2014-12-18 6321470032014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.PE SUBJEKTIN VANGJEL SOTA BLERJE MATERIALE PUNE SIPAS DOKUMENTACIONIT
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 59,706 2014-12-01 2014-12-02 6221470032014 Kontribute per sigurime shoqerore ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.GJOBA PER PAGESA TE VONUARA TE SIG.SHOQ.E SHEND.
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 109,195 2014-11-25 2014-11-27 6121470032014 Karburant dhe vaj ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.BL.KARBURANT (PER LIK.SUBJEKTIT KAJO OIL)
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 382,645 2014-11-20 2014-11-21 5921470032014 Paga baze ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.PAGESA TE SIG.SHOQ.E SHEND.E TAT.PG. PER TETOR 2014
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 1,027,022 2014-11-19 2014-11-20 6021470012014 Paga baze ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.PAGA TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 169,808 2014-11-11 2014-11-13 5721470032014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.BL.MATERIALE VADITJE (PER LIK.SUBJEKTIT NAIRE XHUMARI)
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 3,000 2014-11-11 2014-11-11 5821470032014 Sherbimet bankare ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.KOM.PER SHERBIME BANKARE
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lushnje 9,180 2014-11-06 2014-11-10 5621470012014 Elektricitet 2147003 ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.FATURA EN.EL ,BEOFF030135154601,BEOF030190161279 NDRICIM PLAZHI DIVJAKE,BEOF030124156778,BEOF030140154602 TE PERIUDHES JANAR- KORRIK 2014 SIPAS AKT RAKORDIMEVE
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 80,039 2014-11-03 2014-11-04 5421470032014 Kontribute per sigurime shoqerore ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.GJOBA PER PAGESA TE VONUARA TE SIG.SHOQ.E SHEND.
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 261,174 2014-10-27 2014-10-28 5221470032014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje qe sigurojne energji ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.BLERJE KARBURANTI SIPAS DOKUMENTACIONIT PRILL 2014
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 69,653 2014-10-24 2014-10-24 5321470032014 Paga baze ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.PAGA TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE SHTATOR 2014
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 171,000 2014-10-15 2014-10-15 5121470032014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertimin e mureve rrethuese ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER RRETHIM I VEND GRUMB.TE PLEHRAVE SIPAS DOKUMENTACIONIT PRILL 2014 (PER SUBJEKTIN ARET SHPK)
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 388,816 2014-10-15 2014-10-15 5021470032014 Paga baze ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER LIK.PAGESA TE SIG.SHOQ.E SHEND.E TAT.PG.