Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Divjake (0922) All All 200,866,906.00 141 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Divjake (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 57,000 2014-12-30 2014-12-31 20321470012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK.SHPERBLIM PER PERFITUESIT E TRAJTUAR ME ND.EK. SIPAS VKM DHE LISTPAGESAVE
  Bashkia Divjake (0922) STUDIO PRIVATE PROJEKTIMESH STUDIMESH MONITORIMESH ARBI Lushnje 1,460,000 2014-12-30 2014-12-31 19321470012014 Paga baze - Paga me kontrate per kohe te kufizuar - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK.SHERBIM SUPERVIZIONI PER MBIKQYRJE PUNIMESH PER UJSJELLES PLAZH DIVJAKE SIPAS KONTRATE DATE 02.03.2010,FATURE NR.S.71088834 DATE 20.11.2014 DHE DOKUMENTACIONIT PERKATES
  Bashkia Divjake (0922) S P E K T R I Lushnje 950,000 2014-12-30 2014-12-31 20121470012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK.SISTEMIM ASFALTIM GERMENJCOK-DUSHKCAN SIPAS KONTRATE DATE 14.04.2011,FATURE DATE 02.05.2011 DHE DOKUMENTACIONIT PERKATES
  Bashkia Divjake (0922) ''LALA" Lushnje 6,347,919 2014-12-26 2014-12-29 191/121470012014 Elektricitet BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK.UJSJELLES PLAZH DIVJAKE SIPAS KONTRATE DATE 02.03.2010,FATURE NR.S.69297441 DATE 20.12.2014 DHE DOKUMENTACIONIT PERKATES
  Bashkia Divjake (0922) "XHIMO KLEO" Lushnje 6,650,000 2014-12-26 2014-12-29 20021470012014 Paga baze - Sherbime telefonike BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK. SISTEMIM,ASFALTIM RR.STANIT SIPAS KONTRATE NR.1826 DT.10.09.2014
  Bashkia Divjake (0922) F I L I P I Lushnje 1,052,600 2014-12-24 2014-12-29 16621470012014 Sherbime telefonike BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK.SISTEMIM ASFALTIM RRUGA DIVJAKE GERMENJ SIPAS KONTR.DT.09.07.2009
  Bashkia Divjake (0922) FEDERATA SHQIPTARE E FUTBOLLIT Lushnje 102,600 2014-12-24 2014-12-29 17721470012014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK.DETYRIME NDAJ FSHF
  Bashkia Divjake (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 27,684 2014-12-26 2014-12-29 19521470012014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK. PAGATE AGJENTEVE TE TREGUT SIPAS LISTEPAGESES
  Bashkia Divjake (0922) SENKA Lushnje 1,022,200 2014-12-24 2014-12-29 17121470012014 Elektricitet BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK.SISTEMIM ASFALTIM RRUGE TE BRENDSAHME ZHARNEC SIPAS KONTR.DT.18.02.2011
  Bashkia Divjake (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 108,000 2014-12-26 2014-12-29 19621470012014 Uje BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK. QERA OBJEKTI PAS LISTEPAGESES ARIF HASA
  Bashkia Divjake (0922) VELLEZERIT HYSA Lushnje 313,055 2014-12-24 2014-12-29 18821470012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK.DETYRIME BLERJE HEKUR E ELEKTRODA SIPAS KONTRATE NR.2292 DT.07.11.2012
  Bashkia Divjake (0922) UNION BANK SHA Lushnje 216,000 2014-12-24 2014-12-26 17321470012014 Paga baze - Sherbimet bankare - Te tjera transferta tek individet BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK.PAGESA QERA OBJEKTI MAJ-NENTOR 2014 SIPAS KONTR.NR 880 DT.10.05.2013 SIPAS LISTEPAGESES PER LEONARD BICEKUN
  Bashkia Divjake (0922) FEDERATA SHQIPTARE VOLEJBOLLIT Lushnje 42,000 2014-12-24 2014-12-26 18021470012014 Te tjera transferta tek individet BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK.DETYRIME NDAJ FSHV
  Bashkia Divjake (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 10,050 2014-12-24 2014-12-26 18121470012014 Paga baze BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER TERHEQJE ME CEK NGA VALENTINA PRIFTI G76127033B PER BLERJE EMERGJENTE+ 50 LEKE KOM.PER SHERBIM BANKAR
  Bashkia Divjake (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 11,700 2014-12-24 2014-12-26 17221470012014 Shpenzime te tjera personeli BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK. QERA OBJEKTI ,SIPAS KONTR.NR.770 DT.01.04.2014 SIPAS LISTEPAGESES PETRIT VELIU
  Bashkia Divjake (0922) ZYRA E PERMBARIMIT / LUSHNJE Lushnje 25,000 2014-12-24 2014-12-26 18321470012014 Sherbime telefonike BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK.DETYRIME NDAJ ROZA DAKES "PER EKZEKUTIM PJESOR V.GJ.NR.1024 DT.27.12.20103
  Bashkia Divjake (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 481,500 2014-12-23 2014-12-24 18521470012014 Kompensime speciale te tjera - Pagese paaftesie BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK.ND.EK.SIPAS LISTPAGESAVE KORRIK- DHJETOR 2014
  Bashkia Divjake (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 11,135 2014-12-19 2014-12-22 17921470012014 Shtese page per funksionin BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK.PG.TE GJ.CIV.SIPAS LISTPAGESAVE NENTOR 2014,DIFERENCE PAGE
  Bashkia Divjake (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 290 2014-12-18 2014-12-19 175/121470012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER KOM.SHERBIMI BANKAR PER TERHEQJE ME CEK NGA VALENTINA PRIFTI G76127033B PER DHENIE SHPERBLIME LINDJE SIPAS LISTPAGESAVE
  Bashkia Divjake (0922) J O G I Lushnje 5,718,582 2014-12-18 2014-12-19 17421470012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK.RIK.SHK.MESME "MITI ZAKA" DIVJAKE SIPAS KONTR.NR.2155 DT.31.10.2014