Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) All All 17,290,211.00 126 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) VENETO BANKA Vlore 13,750 2014-12-24 2014-12-26 1381460312014 Udhetim i brendshem 2146031 DJETA Q.ZHVILLIMIT 2146031
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) SHPRESA DRIZA Vlore 82,000 2014-12-24 2014-12-26 1371460312014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BLERJE VESHMBATHJE Q.ZHVILLIMIT 2146031
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 240 2014-12-24 2014-12-26 1391460312014 Posta dhe sherbimi korrier 2146031 SHP.POSTARE Q.ZHVILLIMIT 2146031
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) ANA 2001. Vlore 29,640 2014-12-22 2014-12-23 13221460312014 Kancelari KANCELARI Q.ZHVILLIMIT 2146031 FAT 242 DT 05.12.2014
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) LUTION DURMISHI Vlore 10,000 2014-12-22 2014-12-23 13021460312014 Sherbime te tjera FOTO STAMPIME Q.ZHVILLIMIT 2146031 FAT 10 DT 04.12.2014
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Vlore 25,500 2014-12-19 2014-12-22 13321460312014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit SIGURIM MJETI Q.ZHVILLIMIT 2146031 FAT 109 DT 04.12.2014
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Vlore 15,101 2014-12-19 2014-12-22 12921460312014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit TAKSA VJETORE Q.ZHVILLIMIT 2146031 FAT118648967 DT 10.12.2014
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) ERAL / VLORE Vlore 28,700 2014-12-19 2014-12-22 14121460312014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ROJE Q.ZHVILLIMIT 2146031 FAT 51 DT 19.12.2014
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) ENKLEJ. Vlore 309,874 2014-12-19 2014-12-22 14221460312014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat USHQIME Q.ZHVILLIMIT 2146031 FAT 219-225 DT 15.12.2014
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 409 2014-12-19 2014-12-22 14021460312014. Paga baze TATIM LEJE ZAKONSHME Q.ZHVILLIMIT 2146031
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 43,500 2014-12-19 2014-12-22 13121460312014 Uje UJE Q.ZHVILLIMIT 2146031 NENTOR DHJETOR ABON 2419001
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 815 2014-12-19 2014-12-22 14021460312014 Shtese page per funksionin TATIM LEJE ZAKONSHME Q.ZHVILLIMIT 2146031
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) VENETO BANKA Vlore 7,334 2014-12-19 2014-12-22 13421460312014 Paga baze LEJE ZAKONSHME Q.ZHVILLIMIT 2146031
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) ALIKO & MOBIL Vlore 49,500 2014-12-19 2014-12-22 13521460312014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre PAISJE ZYRE KEND Q.ZHVILLIMIT 2146031 FAT 74 DT 10.12.2014
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Vlore 2,730 2014-12-19 2014-12-22 13621460312014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit KOLAUDIM MJETI Q.ZHVILLIMIT 2146031 FAT 315 DT 10.12.2014
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) ENKLEJ. Vlore 151,925 2014-12-11 2014-12-12 13021460312014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat USHQIME Q.ZHVILLIMIT 2146031 FAT 204-206 DT 30.11.2014
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) ENTELA ISARAJ (L46901211R) Vlore 15,000 2014-12-11 2014-12-12 12921460312014 Sherbime te tjera EKG Q.ZHVILLIMIT 2146031 FAT 3,7 DT 4.12.2014
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) A.K.F. PETROLEUM Vlore 103,065 2014-12-11 2014-12-12 13121460312014 Karburant dhe vaj KARBURANT Q.ZHVILLIMIT 2146031 FAT 626 DT 02.12.2014
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) OMEGA PHARMA GROUP Vlore 28,400 2014-12-11 2014-12-12 13221460312014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE Q.ZHVILLIMIT 2146031 FAT 223316 DT 03.12.2014
  Qendra e Zhvillimit Vlore (3737) ERAL / VLORE Vlore 28,700 2014-12-02 2014-12-03 12621460312014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ROJET PRIVATE Q.ZHVILLIMIT 2146031 FAT 45 NENTOR