Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) All All 16,867,379.00 123 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) SALATI Vlore 60,000 2014-12-29 2014-12-30 15521460012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri SERVIS MJETI SH.FEMIJES 2146030 FAT 32 DT 19.12.2014
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) GAMA V Vlore 167,990 2014-12-29 2014-12-30 15621460302014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale pako me lodra sh. femijes 2146030 fat 203 dt 18.12.2014
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) RAIMONDA CENO Vlore 124,869 2014-12-29 2014-12-30 14521460302014 Karburant dhe vaj NAFTE SH.FEMIJES 2146030 FAT 41 DT 04.12.2014
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) RAIMONDA CENO Vlore 48,957 2014-12-29 2014-12-30 14421460302014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim GAZ SH.FEMIJES 2146030 FAT 05 DT 05.12.2014
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) JETMIRA VERAJ Vlore 13,800 2014-12-29 2014-12-30 15921460302014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale NOTERIZIME SH.FEMIJES 2146030 FAT 248 DT 26.12.2014
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 54,565 2014-12-29 2014-12-29 14821460302014 Elektricitet 2146030 energji sh.femijes nentor a26013
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) ERAL / VLORE Vlore 32,500 2014-12-29 2014-12-29 15421460302014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ROJET DHJETOR SH.FEMIJES 2146030 FAT 50
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) NISATEL Vlore 7,260 2014-12-29 2014-12-29 14621460302014 Sherbime telefonike telefon sh,femijes 2146030 fat 3460,3541 dt 30.1.2014,11.12.2014
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 36,603 2014-12-29 2014-12-29 15721460302014 Te tjera transferta tek individet shperblim pensioni sh.femijes 2146030
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) ENKLEJ. Vlore 247,260 2014-12-29 2014-12-29 15221460302014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat USHQIME SH.FEMIJES 2146001 FAT 222 DT 18.12.2014
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 4,067 2014-12-29 2014-12-29 15821460302014 Te tjera transferta tek individet tatim shperblim pensioni sh.femijes 2146030
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 43,392 2014-12-29 2014-12-29 14721460302014 Uje uje sh,femijes 2146030 abon 2430572
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 31,340 2014-12-11 2014-12-12 14221460302014 Udhetim i brendshem DIETA SH.FEMIJES 2146030
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 3,920 2014-12-11 2014-12-12 14121460302014 Udhetim i brendshem DIETA SH.FEMIJES 2146030
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 21,700 2014-12-11 2014-12-12 13321460302014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHPERBLIM FEMIJE SH. FEMIJES 2146030 AGRON BLETA F81113071C
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 19,420 2014-12-09 2014-12-10 14021460302014 Udhetim i brendshem DIETA SH.FEMIJES 2146030
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) ERAL / VLORE Vlore 32,500 2014-12-09 2014-12-10 13621460302014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ROJET PRIVATE SH.FEMIJES 2146030 FAT 46 DT 30.11.2014
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) KAMBER BRAHO Vlore 38,990 2014-12-09 2014-12-10 13821460302014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale VESHMBATHJE PER FEMIJE SH.FEMIJES 2146030 FAT 32 DT 12.11.2014
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) ENKLEJ. Vlore 279,570 2014-12-09 2014-12-10 13721460302014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat USHQIME SH.FEMILJES 2146030 FAT 201-203 DT 30.11.2014
  Shtepia e Foshnjes Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 480 2014-12-09 2014-12-10 13921460302014 Posta dhe sherbimi korrier POSTA SH.FEMIJES 2146030 FAT 721 DT 30.11.2014