Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Federata Te Tjera (3737) All All 24,994,711.00 197 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Federata Te Tjera (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 1,260 2014-12-26 2014-12-29 22021460252014 Uje TATIM TRAJNINGJE SHUMSPORTI 2146025
  Federata Te Tjera (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 11,340 2014-12-26 2014-12-29 21921460252014 Elektricitet TRAJNINGJE SHUMSPORTI 2146025
  Federata Te Tjera (3737) 6+1 VLORA Vlore 30,000 2014-12-26 2014-12-29 22221460252014 Shpenzime te tjera transporti KRONIKA TV SHUMSPORTI 2146001 FAT 15 DT 19.12.2014
  Federata Te Tjera (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 12,400 2014-12-26 2014-12-29 21821460252014 Udhetim i brendshem DIETE SHUMSPORTI 2146025
  Federata Te Tjera (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 20,000 2014-12-26 2014-12-26 22621460252014 Elektricitet TATIM SHPERBLIM MINIFUTBOLLI,BASKETBOLLI FLUBI SHUMESPORTI 2146025
  Federata Te Tjera (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 180,000 2014-12-26 2014-12-26 22521460252014 Elektricitet SHPERBLIM MINIFUTBOLLI,BASKETBOLLI FLUBI SHUMESPORTI 2146025
  Federata Te Tjera (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 22,654 2014-12-17 2014-12-18 20821460252014 Shtese page per funksionin - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per vjetersi ne pune UJE SHUMSPORTI 2146025 TETOR DHJETOR ABON 2430556
  Federata Te Tjera (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 3,900 2014-12-17 2014-12-18 21221460252014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune DIETA SHUMSPORTI 2146025
  Federata Te Tjera (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 10,800 2014-12-17 2014-12-18 20621460252014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune TRAJNINGJE SHUMSPORTI 2146025
  Federata Te Tjera (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 21,200 2014-12-09 2014-12-09 20321460252014 Udhetim i brendshem DIETA SHUMSPORTI 2146025 MUNDJE
  Federata Te Tjera (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 295,000 2014-12-09 2014-12-09 20121460252014 Udhetim i brendshem TRAJTIM USHQIMOR SHUMSPORTI 2146025 NENTOR
  Federata Te Tjera (3737) LEGA SPORT Vlore 99,000 2014-12-09 2014-12-09 19421460172014 Udhetim jashte shtetit BLERJE TOPA SHUMSPORTI 2146025 FAT 29 DT 26.11.2014
  Federata Te Tjera (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 25,800 2014-12-09 2014-12-09 20421460252014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DIETA SHUMSPORTI 2146025
  Federata Te Tjera (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 26,800 2014-12-09 2014-12-09 20221460252014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit DIETA SHUMSPORTI 2146025 B.BOLL FEMRA
  Federata Te Tjera (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 133,600 2014-12-09 2014-12-09 20521460252014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave DIETA SHUMSPORTI 2146025 B.BOLLI FEMRA
  Federata Te Tjera (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 78,660 2014-12-09 2014-12-09 19921460252014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna TRAJNINGJE SHUMSPORTI 2146025 NENTOR
  Federata Te Tjera (3737) MANJOLA CILI Vlore 62,500 2014-12-09 2014-12-09 18821460252014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna MATERIALE ELEKTRIKE SHUMSPORTI 2146025 FAT 189 DT 20.11.2014
  Federata Te Tjera (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 8,740 2014-12-09 2014-12-09 20021460252014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese TATIM TRAJNINGJE SHUMSPORTI 2146025
  Federata Te Tjera (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 7,920 2014-12-04 2014-12-05 19721460252014 Shpenzime per honorare GJYQTARE SHUMSPORTI 2146025 B.BOLLI
  Federata Te Tjera (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 26,800 2014-12-04 2014-12-05 19221460252014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative DIETA SHUMSPORTI 2146025 B.BOLLI