Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) All All 81,173,929.00 147 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) ALLIDAGU Vlore 380,160 2014-12-30 2014-12-31 18621460172014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes RIPARIME PJES KEMBIMI KONT 09.12.2014 KOMUNALE 2146017
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) GERMIME E TRANSPORT ALLIAJ Vlore 133,800 2014-12-30 2014-12-31 19221460172014 Shpenzime per qiramarrje mjetesh transporti MJETE TRANSPORTI ME QERA KOMUNALE 2146017 FAT 42 DT 15.12.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) ALLIDAGU Vlore 227,520 2014-12-30 2014-12-31 18821460172014 Pjese kembimi, goma dhe bateri RIPARIME PJES KEMBIMI KONT 09.12.2014 KOMUNALE 2146017
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) ALLIDAGU Vlore 392,520 2014-12-30 2014-12-31 18521460172014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes RIPARIME PJES KEMBIMI KONT 09.12.2014 KOMUNALE 2146017
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) EURO OFFICE Vlore 31,040 2014-12-29 2014-12-30 18721460172014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHTYPSHKRIME + KANCELARI SHERBIMET PUBLIKE 2146017
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) NISATEL Vlore 4,470 2014-12-29 2014-12-30 18021460172014 Sherbime telefonike TELEFON NENTOR + INTERNET DHJETOR SHERBIMET PUBLIKE 2146017
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) KAPAJ (K67016202A) Vlore 995,900 2014-12-24 2014-12-26 17721460172014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHERBIME PASTRIMI DHERA,LLUMRA NE QYTETIN E VLORES ND.SHERBIMEVE PUBLIKE 2146017
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 21,792 2014-12-16 2014-12-16 17921460172014 Uje UJE NENTOR KOMUNALE 2146017 ABON 2418983
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) SEMANI / VLORE Vlore 199,680 2014-12-09 2014-12-10 17821460172014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale ROJET PRIVATE TETOR KOMUNALJA 2146017 FAT 23 DT 30.10.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 480 2014-12-09 2014-12-10 17621460172014 Posta dhe sherbimi korrier POSTA KOMUNALE 2146017 FAT 703 DT 30.11.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Vlore 27,200 2014-12-01 2014-12-02 17721460172014 Paga baze KUOT SINDIKATE KOMUNALJA 2146017 VLORE
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 3,765,239 2014-12-01 2014-12-02 17521460172014 Shtese page per funksionin PAGAT KOMUNALE NENTOR 2146017
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) BOLENA. Vlore 910,000 2014-11-17 2014-11-18 17021460172014 Karburant dhe vaj NAFTE KOMUNALE 2146017 FAT 2011 DT 03.10.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Vlore 11,496 2014-11-17 2014-11-18 17521460172014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit TAKS VJETORE KOMUNALE 2146017 FAT 14.11.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) BOLENA. Vlore 36,400 2014-11-11 2014-11-11 16221460172014 Karburant dhe vaj BENZINE KOMUNALE 2146017 FAT 2794 DT 11.08.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) NISATEL Vlore 5,080 2014-11-11 2014-11-11 17121460172014 Sherbime telefonike TELEFON KOMUNALE 2146017 FAT 3196 DT 31.10.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) BOLENA. Vlore 523,600 2014-11-11 2014-11-11 16421460172014 Karburant dhe vaj NAFTE KOMUNALE 2146017 FAT 2794 DT 11.08.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) BOLENA. Vlore 553,900 2014-11-11 2014-11-11 16121460172014 Karburant dhe vaj NAFTE KOMUNALE 2146017 FAT 4481 DT 30.04.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) A R B E R I A SH.A. Vlore 1,590,100 2014-11-07 2014-11-07 16021460172014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj SISTEMIM ASFALTIM RRUGE KOMUNALJA 2146017 FAT 24 DT 30.06.2013
  Nd-ja Komunale Banesa (3737) NISATEL Vlore 4,920 2014-11-06 2014-11-07 16621460172014 Sherbime telefonike TELEFON KOMUNALE 2146017 FAT 2904 DT 15.10.2014