Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) All All 54,552,249.00 107 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) YLLI HODAJ Vlore 740,000 2014-12-31 2014-12-31 14021460152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2146015 Q KULTURORE Aktivitet festojme se bashku
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) SHOQATA. " DELIART" Vlore 1,500,000 2014-12-30 2014-12-31 13821460152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Q KULTURORE 2146015 PROJEKTI" MIS GLOBE,,
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) ASLV Vlore 800,000 2014-12-31 2014-12-31 13721460152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PROJEKT DITA NDERKOMBETARE E RINISE KULTURA 2146015 FAT24.12.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) VOJSAVA KAROCJERI Vlore 179,500 2014-12-31 2014-12-31 14221460152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale dekori festave kultura 2146015 fat 4 dt 22.12.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) SHERIF KALOCI Vlore 798,600 2014-12-31 2014-12-31 14121460152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2146015 Q KULTURORETE PROMOVOJME TRASHEGIMIN
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) SHERIF KALOCI Vlore 724,000 2014-12-31 2014-12-31 13821460152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2146015 Q KULTURORETE PROMOVOJME TRASHEGIMIN
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) PETRIT MEMINAJ Vlore 61,400 2014-12-29 2014-12-30 1371460152014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri BLERJE LAPTOP QENDRA KULTURORE 2146015
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) SIQECA Vlore 187,200 2014-12-18 2014-12-19 12721460152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale RIPARIME E SHERBIME KULTURA 2146015 FAT 46 DT 12.12.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) VOJSAVA KAROCJERI Vlore 188,500 2014-12-18 2014-12-19 12621460152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale RIPARIME E SHERBIME KULTURA 2146015 FAT 47 DT 12.12.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 85,510 2014-12-18 2014-12-19 13521460152014 Elektricitet 2146015 ENERGJI Q.KULTURORE A10842,19635,4070 NENTOR
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) MANIACARD-FREE CARD ADVERTISING MEDIA Vlore 1,808,242 2014-12-18 2014-12-19 13321460152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PANAIRI NDERKOMBETAR I TURIZMIT KULTURA 2146015 FAT 671 DT 10.12.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) ASLV Vlore 2,800,000 2014-12-18 2014-12-19 13421460152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PROJEKT DITA NDERKOMBETARE E RINISE KULTURA 2146015 FAT 108 DT 09.12.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) ALBAN PICARI Vlore 44,720 2014-12-18 2014-12-19 12521460152014 Libra dhe publikime profesionale ABONIM NE GAZET Q.KULTURORE 2146015 FAT 35 DT 03.12.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) PETRIT MEMINAJ Vlore 108,400 2014-12-18 2014-12-19 12821460152014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim materiale pastrimi kultura 2146015 fat 16 dt 12.12.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 7,392 2014-12-18 2014-12-19 12921460152014 Uje UJE Q.KULTURORE 2146015 NENTOR DHJETOR
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) MEHILLAJ Vlore 1,135,588 2014-12-11 2014-12-12 12421460152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale RIKONSTRUKSIONE TE NDRYSHME KULTURA 2146015 FAT 151 DT 04.12.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 26,610 2014-12-09 2014-12-10 12321460152014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TATIM KONCERT ORKESTRA FRYMORE KULTURA 2146015
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) NISATEL Vlore 14,220 2014-12-09 2014-12-10 12021460152014 Sherbime telefonike TELEFON KULTURA 2146015 FAT 3393 DT 30.11.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) 6+1 VLORA Vlore 40,000 2014-12-09 2014-12-10 11821460152014 Libra dhe publikime profesionale KRONIKE SPECIALE KULTURA 2146015 FAT 2 DT 04.12.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3737) BANKA KOMBETARE E GREQISE Vlore 239,490 2014-12-09 2014-12-10 12221460152014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative KONCERT ORKESTRA FRYMORE KULTURA 2146015