Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) All All 25,795,545.00 184 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) SHERIF KALOCI Vlore 542,300 2014-12-30 2014-12-31 20821460142014 Sherbime te tjera AKTIVITET VLERESIMI I PERSONALITETEVE TE VLORES TEATRI 2146014 FAT 130 DT 10.12.2014
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 85,500 2014-12-29 2014-12-30 18521460142014 Sherbime te tjera PAGESE PROJEKTI 'X-FACTOR' TEATRI 2146014
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 36,000 2014-12-29 2014-12-30 18921460142014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale ORKESTRACION DRAMA 'BORXHLINJTE' TEATRI 2146001 MIRO GAVRAN RAIFFEISEN Bank Austria d.d.Zagreb Pertinjska, 10000 Zagreb Croatia 500 euro x 143.6 IBAN: HR1024840083190010360 SWIFT:RZBHHR2X
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) LA BOHEME Vlore 142,800 2014-12-29 2014-12-30 20621460142014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes BLERJE AKSESORE PER PAISJE NDRICIMI TEATRI 2146001 MIRO GAVRAN RAIFFEISEN Bank Austria d.d.Zagreb Pertinjska, 10000 Zagreb Croatia 500 euro x 143.6 IBAN: HR1024840083190010360 SWIFT:RZBHHR2X
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) LA BOHEME Vlore 522,000 2014-12-29 2014-12-30 17121460142014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik BLERJE PAISJE NDRICIMI PER SKENEN TEATRI 2146014
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) TRIPTIK Vlore 23,640 2014-12-29 2014-12-30 17921460142014 Shpenzime per prodhim dokumentacioni specifik BLERJE BILETA ARTISTIKE ME HOLOGRAM TEATRI 2146014
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 17,000 2014-12-29 2014-12-30 19421460142014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale TATIM NE BURIM TEATRI 2146014
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 27,000 2014-12-29 2014-12-30 18421460142014 Sherbime te tjera PAGESE PROJEKTI 'X-FACTOR' TEATRI 2146014
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) VIRGJIL KULE Vlore 1,250,000 2014-12-29 2014-12-30 18621460142014 Sherbime te tjera DOKUMENTARI 'KRONIKA E NJE DITE NENTORI' TEATRI 2146014
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) GAMA V Vlore 22,476 2014-12-29 2014-12-30 18721460142014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BLERJE ARTIKUJ GRIMI TEATRI 2146014
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) COLOR+DESING Vlore 20,400 2014-12-29 2014-12-30 18821460142014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BLERJE MATERJALE DEKORI PER SKENEN TEATRI 2146014
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) BANKA E TIRANES Vlore 27,000 2014-12-29 2014-12-30 19321460142014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGES ARTISTIKE"SHOU VEROR' TEATRI 2146001 MIRO GAVRAN RAIFFEISEN Bank Austria d.d.Zagreb Pertinjska, 10000 Zagreb Croatia 500 euro x 143.6 IBAN: HR1024840083190010360 SWIFT:RZBHHR2X
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 36,000 2014-12-29 2014-12-30 19021460142014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGES KOMEDIE 'MJALTI I HIDHUR' TEATRI 2146001 MIRO GAVRAN RAIFFEISEN Bank Austria d.d.Zagreb Pertinjska, 10000 Zagreb Croatia 500 euro x 143.6 IBAN: HR1024840083190010360 SWIFT:RZBHHR2X
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) BANKA KOMBETARE E GREQISE Vlore 27,000 2014-12-29 2014-12-30 19121460142014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGES ARTISTIKE"SHOU VEROR' TEATRI 2146001 MIRO GAVRAN RAIFFEISEN Bank Austria d.d.Zagreb Pertinjska, 10000 Zagreb Croatia 500 euro x 143.6 IBAN: HR1024840083190010360 SWIFT:RZBHHR2X
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 340 2014-12-29 2014-12-30 18321460142014 Elektricitet 2146014 ENERGJI NENTOR KONTRAT FI0A020014004068 TEATRI 2146014
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) ENKELA GRABOVARI Vlore 13,850 2014-12-29 2014-12-30 20721460142014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim LARJE KOSTUME SKENIKE TEATRI 2146014
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 7,392 2014-12-29 2014-12-30 18221460142014 Uje 2146014 UJE NENTOR + DHJETOR ABONENT 2430603 TEATRI 2146014
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Vlore 27,000 2014-12-29 2014-12-30 19221460142014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGES ARTISTIKE"SHOU VEROR' TEATRI 2146001 MIRO GAVRAN RAIFFEISEN Bank Austria d.d.Zagreb Pertinjska, 10000 Zagreb Croatia 500 euro x 143.6 IBAN: HR1024840083190010360 SWIFT:RZBHHR2X
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 297,000 2014-12-26 2014-12-29 19921460142014 Sherbime te tjera FESTIVALI MONODRAMES TEATRI 2146014
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Vlore 90,000 2014-12-26 2014-12-29 20221460142014 Sherbime te tjera FESTIVALI MONODRAMES VLORE TEATRI 2146014