Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) All All 10,996,382.00 47 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) AGIM TAIP MUCOBEGA Tepelene 310,800 2014-10-28 2014-10-29 44/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve FT NR 37/28.10.2014 UJESJELLESI TEP
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 18,986 2014-10-29 2014-10-29 47/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve posta ujesjellesi tep jan2013-dhjet 2013 jan2014-shkurt2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) "ALTEC" SHPK Tepelene 406,980 2014-10-29 2014-10-29 24/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve ujesjellesi tep
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) RAD--OKEJ Tepelene 465,600 2014-10-29 2014-10-29 22/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve ujesjellesi tep
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) RAD--OKEJ Tepelene 465,600 2014-10-29 2014-10-29 23/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve ujesjellesi tep
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) AGIM TAIP MUCOBEGA Tepelene 71,460 2014-10-28 2014-10-29 28/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve FT DT 27.10.2014 UJESJELLESI TEP
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) "DERVENI 1" Tepelene 120,000 2014-10-28 2014-10-29 27/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve RIK ZYRE UJESJELLESI TEP
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) DEGA TATIMEVE TEPELENE Tepelene 409,626 2014-10-28 2014-10-28 33/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve SIG SHOQ TETOR 2013 UJESJELLESI TEP
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) DEGA TATIMEVE TEPELENE Tepelene 458,702 2014-10-28 2014-10-28 31/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve SIG SHOQ GUSHT 2013 UJESJELLESI TEP
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) RAIFFEISEN BANK SH.A Tepelene 60,000 2014-10-27 2014-10-28 26/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve VENDI GJYQI KASTRIOT MIRTA UJESJELLESI
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) DEGA TATIMEVE TEPELENE Tepelene 254,141 2014-10-28 2014-10-28 42/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve SIG SHOQ KORRIK 2014 UJESJELLESI TEP
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) DEGA TATIMEVE TEPELENE Tepelene 247,625 2014-10-28 2014-10-28 39/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve SIG SHOQ PRILL 2014 UJESJELLESI TEP
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) DEGA TATIMEVE TEPELENE Tepelene 253,898 2014-10-28 2014-10-28 37/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve SIG SHOQ SHKURT 2014 UJESJELLESI TEP
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) RAIFFEISEN BANK SH.A Tepelene 60,000 2014-10-27 2014-10-28 25/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve VENDI GJYQI VITO CANA UJESJELLESI
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) DEGA TATIMEVE TEPELENE Tepelene 428,544 2014-10-28 2014-10-28 35/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve SIG SHOQ DHJETOR 2013 UJESJELLESI TEP
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) DEGA TATIMEVE TEPELENE Tepelene 414,622 2014-10-28 2014-10-28 34/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve SIG SHOQ NENTOR 2013 UJESJELLESI TEP
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tepelene 56,376 2014-10-28 2014-10-28 45/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve 2142009 KONTR A2645 JANAR-SHTATOR 2014 UJESJELLESI
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) DEGA TATIMEVE TEPELENE Tepelene 451,777 2014-10-28 2014-10-28 30/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve SIG SHOQ KORRIK 2013 UJESJELLESI TEP
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) DEGA TATIMEVE TEPELENE Tepelene 251,727 2014-10-28 2014-10-28 41/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve SIG SHOQ QERSHOR 2014 UJESJELLESI TEP
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Tepelene (1134) DEGA TATIMEVE TEPELENE Tepelene 436,241 2014-10-28 2014-10-28 46/21420092014 Te tjera subvencione per te mbuluar humbjet sipas perfituesve SIG SHOQ MAJ 2013 UJESJELLESI TEP