Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Tepelene (1134) All All 140,521,472.00 390 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Tepelene (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 144,000 2014-12-26 2014-12-29 433/21420012014 Pagese paaftesie SHPERBLIM PER PAK BASHKI TEPELENE
  Bashkia Tepelene (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 247,300 2014-12-29 2014-12-29 434/21420012014 Ndihme ekonomike ndihme ekonomike dhjetor 2014 bashki tep
  Bashkia Tepelene (1134) RAIFFEISEN BANK SH.A Tepelene 4 2014-12-29 2014-12-29 435/21420012014 Sherbime te tjera komision bankar per kthim pagese nr 1015641 dt 27.11.2014 b tepelene
  Bashkia Tepelene (1134) ALPHA BANK -- ALBANIA Tepelene 500 2014-12-24 2014-12-26 434/21420012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale komision per kthimin e pagese se dt28.04.2014 furn/zia mamhutaj shuma18500 .b. tepelene
  Bashkia Tepelene (1134) CELIK VALEDIN SHAHA Tepelene 4,300 2014-12-24 2014-12-26 433/21420012014. Te tjera materiale dhe sherbime speciale ft nr 53/18.12.2014 bashki tepelene
  Bashkia Tepelene (1134) ALPHA BANK -- ALBANIA Tepelene 474,000 2014-12-24 2014-12-26 431/21420012014. Ndihme ekonomike SHPERBLIM NDIHME EKONOMIKE BASHKI TEPELENE
  Bashkia Tepelene (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 525,000 2014-12-24 2014-12-24 432/21420012014 Pagese paaftesie SHPERBLIM PAAFTESIE BASHKI TEPELENE
  Bashkia Tepelene (1134) CELIK VALEDIN SHAHA Tepelene 10,000 2014-12-19 2014-12-24 430/21420012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale FT NR 52/18.12.2014 BASHKI TEPELENE
  Bashkia Tepelene (1134) CELIK VALEDIN SHAHA Tepelene 10,000 2014-12-17 2014-12-18 428/21420012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale bashki tepelene ft nr57/17.12.2014
  Bashkia Tepelene (1134) MEDINCONST Tepelene 138,000 2014-12-17 2014-12-18 400/21420012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale bashki tepelene
  Bashkia Tepelene (1134) C.E.C-11 Tepelene 118,800 2014-12-17 2014-12-18 424/21420012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ft nr 22/15.12.2014 bashki tepelene
  Bashkia Tepelene (1134) LEON KONSTRUKSION Tepelene 11,859,488 2014-12-16 2014-12-18 423/21420012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ft nr 33/15.12.2014 bashki tepelene
  Bashkia Tepelene (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 5,578,900 2014-12-17 2014-12-17 427/21420012014 Pagese paaftesie paftesi bashki tepelene
  Bashkia Tepelene (1134) ALPHA BANK -- ALBANIA Tepelene 1,417,400 2014-12-17 2014-12-17 425/21420012014 Ndihme ekonomike ndihme ekonomike bashki tepelene
  Bashkia Tepelene (1134) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tepelene 1,164,300 2014-12-17 2014-12-17 426/21420012014 Pagese paaftesie paaftesi bashki tepelene
  Bashkia Tepelene (1134) RAIFFEISEN BANK SH.A Tepelene 170,000 2014-12-15 2014-12-15 422/21420012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna VENDIME GJYQI BASHKI TEPELENE
  Bashkia Tepelene (1134) CELIK VALEDIN SHAHA Tepelene 20,000 2014-12-12 2014-12-15 4161//21420012014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre BASHKI TEPELENE
  Bashkia Tepelene (1134) CELIK VALEDIN SHAHA Tepelene 279,000 2014-12-12 2014-12-15 416/21420012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKI TEPELENE
  Bashkia Tepelene (1134) OMEGA & CO Tepelene 76,800 2014-12-12 2014-12-15 418/21420012014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre BASHKI TEPELENE
  Bashkia Tepelene (1134) RAIFFEISEN BANK SH.A Tepelene 65,000 2014-12-15 2014-12-15 420/21420012014 Paga baze PAGA BESHKI TEPELENE