Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) All All 24,249,999.00 101 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) PRO CREDIT BANK Shkoder 66,357 2014-12-23 2014-12-23 16621410342014 Te tjera transferta tek individet SHTEPIA MOSHUARVE SHKODER PAGESE SHPERBLIM PER PENSION PER 2 PERSONA
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 7,373 2014-12-23 2014-12-23 16721410342014 Te tjera transferta tek individet SHTEPIA MOSHUARVE SHKODER TATIM BURIM
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) "DENIS -SH" Shkoder 289,800 2014-12-18 2014-12-19 15621410342014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SHTEPIA MUSHURVE LIKUJ FAT NR 18667194,18667195 DT 15.12.2014
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) "DENIS -SH" Shkoder 104,760 2014-12-18 2014-12-19 16521410342014 Sherbim per ngrohje SHTEPIA MOSHUARVE SHKODER FAT 03415403 DT 17.01.2013, FAT 03415410 DT 21.01.2013
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) HALIL GUSHTA Shkoder 53,000 2014-12-18 2014-12-19 16321410342014 Sherbime te tjera SHTEPIA MOSHUARVE SHKODER FAT 7212257 DT 05.12.2014
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) VISAR BASHKIM GOLEMI Shkoder 49,000 2014-12-18 2014-12-19 16221410342014 Sherbime te tjera SHTEPIA PLEQVE LIKUJ FAT NR 7015340 DT 25.11.2014
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) DORJAN/SH Shkoder 154,320 2014-12-18 2014-12-19 16421410342014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHTEPIA MOSHUARVE SHKODER FAT 03415896, 03415897 DT 31.01.2013
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 243,700 2014-12-15 2014-12-16 15421410342014 Elektricitet 2141034 SHTEPIA MOSHUARVE SHKODER KODI A30110 FAT 619118266 DT 11.12.2014
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) CURRI Shkoder 3,900 2014-12-15 2014-12-16 15221410342014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SHTEPIA MOSHUARVE SHKODER FAT 121447054 DT 03.12.2014
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 118,660 2014-12-10 2014-12-10 15321410342014 Uje SHTEPIA MOSHUARVE shkoder fat 3364271 dt 30.11.2014
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 180 2014-12-10 2014-12-10 15421410342014 Posta dhe sherbimi korrier SHTEPIA MOSHUARVE SHKODER FAT 11523720 DT 30.11.2014
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) "DENIS -SH" Shkoder 483,780 2014-12-03 2014-12-04 15121410342014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SHTEPIA MOSHUARVE SHKODER FAT 18667151, 18667154, 18667155 DT 30.11.2014
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 249,967 2014-12-01 2014-12-01 14821410342014 Shtese page per vjetersi ne pune SHTEPIA MOSHUARVE SHKODER PAGE NENTOR 2014
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 27,792 2014-12-01 2014-12-01 14921410342014 Shtese page per vjetersi ne pune SHTEPIA MOSHUARVE SHKODER PAGE NENTOR 2014
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) PRO CREDIT BANK Shkoder 590,604 2014-12-01 2014-12-01 14721410342014 Shtese page per funksionin SHTEPIA MOSHUARVE SHKODSER PAGE NENTOR 2014
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 162,000 2014-12-01 2014-12-01 15021410342014 Sherbime te tjera SHTEPIA MOSHUARVE PENSIONE DHJETOR 2014 RAJMONDA JAKU ID G05903118B NR 5002033524 DT 01.12.2014
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 204,136 2014-11-17 2014-11-18 14121410342014 Elektricitet 2141034 SHTEPIA MOSHUARVE SHKODER KODI SH2A020092030110 FAT 617931018 DT 11.11.2014
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 198 2014-11-10 2014-11-10 14021410342014 Posta dhe sherbimi korrier SHTEPIA MOSHUARVE FAT 16487125 DT 31.10.2014
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 95,260 2014-11-10 2014-11-10 13921410342014 Uje SHTEPIA MOSHUARVE FAT3357848 DT 31.10.2014
  Shtepia e te moshuarve Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 91,142 2014-11-04 2014-11-04 13521410342014 Kontribute per sigurime shoqerore SHTEPIA MOSHUARVESHKODER NR SERIAL K56704012W46E01F DIFERENCE SIG SHOQEROR