Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) All All 20,772,098.00 70 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 54,000 2014-12-24 2014-12-24 1172410312014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh drej cerdheve , shpenzime qera per TETOR -DHEJTOR 2014
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 6,000 2014-12-24 2014-12-24 1182410312014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh drej cerdheve , tatim ne burim shpenzime qera per TETOR -DHEJTOR 2014
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 78,200 2014-12-22 2014-12-23 11521410312014 Uje drej cerdheve likuj fat nr 3364204/7 dt 30.11.2014
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) NELSA Shkoder 461,556 2014-12-22 2014-12-23 11621410312014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat drej cerdheve likuj fat nr 88605399 dt 16.12.2014
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) SOKOL ALIBALI Shkoder 33,333 2014-12-22 2014-12-23 11821410312014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes drej cerdheve likuj fat nr 6081070 dt 02.12.2014
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 54,010 2014-12-15 2014-12-16 10921410312014 Elektricitet 2141031 drej cerdheve a 30038 ft 618651333 ,a30032 ft618651379,a094343 ft618651337 nentor 2014
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) ELEKTRO-TEK Shkoder 50,000 2014-12-15 2014-12-16 10821410312014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik 2141031 drej cerdheve ft 18662262 dt 02.12.2014
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 1,186,187 2014-12-05 2014-12-05 10421410312014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi drej cerdheve paga 56+4 punonjes
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) NELSA Shkoder 365,606 2014-12-05 2014-12-05 10621410312014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat drej cerdheve ft 88605394 dt 02.12.2014
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 5,500 2014-12-05 2014-12-05 10521410312014 Te tjera transferta tek individet drej cerdheve kompensime 6 persona
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 27,502 2014-11-21 2014-11-21 10321410312014 Elektricitet 2141031 drej cerdheve nr a 30038 ft 616984030 ,a30032 ft 616984044,a094343 ft 617287690 tetor 2014
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 78,200 2014-11-17 2014-11-17 9621410312014 Uje drejtoria e Çerdheve fat. 3357781, 784 dt. 31.10.2014
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) NELSA Shkoder 316,946 2014-11-17 2014-11-17 9721410312014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DREJTORIA E ÇERDHEVE FAT. 88605388 DT. 03.11.2014
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 1,172,365 2014-11-03 2014-11-04 9421410312014 Shtese page per funksionin drej cerdheve paga 57+3 punonjes
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 5,500 2014-11-03 2014-11-03 9521410312014 Te tjera transferta tek individet drej cerdheve kompensime 6 persona
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) NELSA Shkoder 610,217 2014-10-15 2014-10-15 8621410312014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2141031 drej cerdheve ft 88605374/5 dt 30.09.2014
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 18,000 2014-10-15 2014-10-15 9521410312014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 2141031 drej cerdheve, tatim ne burim pagese qeraje 9mujori
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 12,768 2014-10-15 2014-10-15 8821410312014 Elektricitet 2141031 drej cerdheve nr 616333602/651/605 a 30038,a30032,a094343 dt 01.10.2014
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 78,200 2014-10-15 2014-10-15 8721410312014 Uje 2141031 drej cerdheve ft 3312560/3 dt 30.09.2014
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 162,000 2014-10-15 2014-10-15 8521410312014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 2141031 drej cerdheve, pagese qeraje 9mujori