Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Federata Te Tjera (3333) All All 29,233,313.00 120 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Federata Te Tjera (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 27,195 2014-12-26 2014-12-29 16821410282014 Elektricitet 2141028 KLUBI SHUMSPORTESH LIKUJ FAT NR 16886364 dt 26.12.2014, lidhje kontrate te re seri 146427
  Federata Te Tjera (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 1,500 2014-12-15 2014-12-15 16521410282014 Shpenzime per honorare klubi shumsportesh tatim ne burim per honorare gjyqtare basketbolli
  Federata Te Tjera (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 7,900 2014-12-12 2014-12-15 15721410282014 Uje KLUBI SHMSPORTESH VLLAZNIA FAT. 3364287 DT. 30.11.2014
  Federata Te Tjera (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 19,000 2014-12-12 2014-12-15 15321410282014 Shpenzime per honorare KLUBI SHMSPORTESH VLLAZNIA TATIM NE BURIM
  Federata Te Tjera (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 49,230 2014-12-12 2014-12-15 15521410282014 Shpenzime per honorare KLUBI SHMSPORTESH VLLAZNIA HONORARE 8 PERSONA
  Federata Te Tjera (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 14,500 2014-12-15 2014-12-15 16321410282014 Sherbime telefonike klubi shumsportesh ft 17568653 dt 12.12.2014
  Federata Te Tjera (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 50,000 2014-12-15 2014-12-15 16721410282014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat KLUBI SHUMSPORTESH SHPENZIME PAGESE ME CEK NR 0229706 DT 15.12.2014, DYZI MYFTIJA ID NR F85713095U
  Federata Te Tjera (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 171,000 2014-12-12 2014-12-15 15221410282014 Shpenzime per honorare KLUBI SHMSPORTESH VLLAZNIA HONORARE 28 PERSONA
  Federata Te Tjera (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 5,470 2014-12-12 2014-12-15 15621410282014 Shpenzime per honorare KLUBI SHMSPORTESH VLLAZNIA TATIM NE BURIM
  Federata Te Tjera (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 4,000 2014-12-15 2014-12-15 16421410282014 Kompensime speciale te tjera klubi shumsportesh kompensime ushqimore 1 person
  Federata Te Tjera (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 632,620 2014-12-12 2014-12-15 15421410282014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat KLUBI SHMSPORTESH VLLAZNIA TRAJTIM USHQIMOR 37 PERSONA PERSONA
  Federata Te Tjera (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 13,500 2014-12-15 2014-12-15 16621410282014 Shpenzime per honorare klubi shumsportesh honorare gjyqtare basketbolli
  Federata Te Tjera (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 58,400 2014-12-05 2014-12-05 15021410282014 Shpenzime per honorare klubi shumsportesh tatim ne burim honorare trajnera
  Federata Te Tjera (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 527,367 2014-12-05 2014-12-05 14721410282014 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta klubi shumsportesh paga 20 punonjes
  Federata Te Tjera (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 52,516 2014-12-05 2014-12-05 15121410282014 Elektricitet 2141028 klubi shumsporteshkontr a030138 ft 61851389 dt 30.11.2014
  Federata Te Tjera (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 525,600 2014-12-05 2014-12-05 14921410282014 Shpenzime per honorare klubi shumsportesh honorare trajnera 28 persona
  Federata Te Tjera (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 537,951 2014-12-05 2014-12-05 14821410282014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat klubi shumsportesh trajtime ushqimore 47 persona
  Federata Te Tjera (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 13,578 2014-12-02 2014-12-02 14421410282014 Elektricitet 2141028 KLUBI SHUMSPORTESH kontrate a30138 ft 617287710 diferenca dhjetor 2012-gusht 2013
  Federata Te Tjera (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 24,000 2014-12-02 2014-12-02 14621410282014 Kompensime speciale te tjera 2141028 KLUBI SHUMSPORTESH kompensime ushqimore 4 persona
  Federata Te Tjera (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 50,000 2014-11-26 2014-11-26 14321410282014 Te tjera transferta tek individet klubi shumsportesh tatim ne burim shperblime 10 persona