Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Teatri (3333) All All 14,884,102.00 22 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Teatri (3333) ALB - SIGURACION Shkoder 51,000 2014-12-30 2014-12-31 7621410172014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme teatri shkoder ft 18303755 dt 30.12.2014
  Teatri (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 439,380 2014-12-30 2014-12-31 7821410172014 Elektricitet 2141017 teatri shkoder kontrate a30019, ft 610071544/611628247/612835737/613924151/615065126/616333788/617931119/618651513/619559105 prill - dhjetor 2014
  Teatri (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 86,900 2014-12-30 2014-12-31 7721410172014 Uje teatri shkoder nr klienti 811 , ft 3126611/3149956/31472474/3195049/3239472/3250519/3286764/3311754/3312605/3357826/3364249 janar-nentor 2014
  Teatri (3333) SABINA Shkoder 314,000 2014-12-23 2014-12-24 7521410172014 Shpenzime te tjera transporti teatri shkoder ft 03164340 dt 04.11.2014
  Teatri (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 1,134,176 2014-12-12 2014-12-15 7421410172014 Shtese page per funksionin teatri shkoder paga 38 punonjes
  Teatri (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 1,134,176 2014-11-03 2014-11-03 6821410172014 Paga baze teatri shkoder paga 38 punonjes
  Teatri (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 1,134,176 2014-10-01 2014-10-01 6221410172014 Shtese page per funksionin teatri shkoder paga 38 punonjes
  Teatri (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 1,134,176 2014-09-01 2014-09-01 5621410172014 Shtese page per vjetersi ne pune teatri shkoder paga 38 punonjes
  Teatri (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 1,134,176 2014-08-01 2014-08-01 4921410172014 Shtese page per funksionin TEATRI SHKODER PAGA
  Teatri (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 1,134,176 2014-07-01 2014-07-02 4021410172014 Shtese page per vjetersi ne pune teatri shkoder paga 38 punonjes
  Teatri (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 16,200 2014-07-01 2014-07-02 4421410172014 Shpenzime per honorare teatri shkoder shpenzime honorare 1 persona
  Teatri (3333) PRO CREDIT BANK Shkoder 16,200 2014-07-01 2014-07-02 4321410172014 Shpenzime per honorare teatri shkoder shpenzime honorare 1 persona
  Teatri (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 48,600 2014-07-01 2014-07-02 4221410172014 Shpenzime per honorare teatri shkoder shpenzime honorare 3 persona
  Teatri (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 9,000 2014-07-01 2014-07-02 4121410172014 Shpenzime per honorare teatri shkoder tati ne burim shpenzime honorare
  Teatri (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 1,134,176 2014-06-02 2014-06-02 3421410172014 Shtese page per funksionin teatri shkoder paga 38 punonjes
  Teatri (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 1,134,176 2014-05-05 2014-05-05 2721410172014 Shtese page per funksionin teatri shkoder paga 38 punonjes
  Teatri (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 117,060 2014-04-22 2014-04-22 2121410172014 Uje teatri shkoder 2807900,2851506 NENTOR,DHJETOR 2012,2852485-3102335 JANAR-DHJETOR 2013
  Teatri (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 299,168 2014-04-22 2014-04-22 2021410172014 Elektricitet 2141017 teatri shkoder FATURE NR 143053862-605717267 GUSHT-DHJETOR 2013,606946255-608870827 JANAR-MARS 2014
  Teatri (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 1,134,176 2014-04-01 2014-04-01 1921410172014 Paga baze teatri shkoder paga 38 punonjes
  Teatri (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 1,108,513 2014-03-04 2014-03-06 1321410172014 Unspecified teatri shkoder paga 38 punonjes