Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) All All 28,888,748.00 206 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 29,363 2014-12-30 2014-12-31 28621410132014 Elektricitet 2141013 dega ekonomike kultures KONTRA A30001 FT 618651462/ A3002 FT 618651339/ A30004 FT 618651330/ A30005 FT 618651442/ A31317 FT 618651441 NENTOR 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 10,240 2014-12-30 2014-12-31 28521410132014 Uje 2141013 dega ekonomike kultures ft 3364176 NENTOR 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) PIANO-BISHA Shkoder 396,000 2014-12-29 2014-12-30 28421410132014 Sherbime te tjera dega ekonomike kultures ft 02535047 dt 29.11.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 129,600 2014-12-29 2014-12-30 25221410132014 Shpenzime per honorare dega ekonomike kultures, shpenzime honorare pjesmarrje ne oda dibrane, 24 persona
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 5,400 2014-12-29 2014-12-30 25421410132014 Shpenzime per honorare dega ekonomike kultures, shpenzime honorare pjesmarrje ne oda dibrane, 1 person
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 18,000 2014-12-29 2014-12-30 25521410132014 Shpenzime per honorare dega ekonomike kultures, tatim ne burim shpenzime honorare pjesmarrje ne oda dibrane
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 27,000 2014-12-29 2014-12-30 25321410132014 Shpenzime per honorare dega ekonomike kultures, shpenzime honorare pjesmarrje ne oda dibrane,5 persona
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) MAJLIND LAMÇE Shkoder 22,800 2014-12-24 2014-12-24 28021410132014 Shpenzime te tjera transporti dega ekonomike kultures ft 17963937 DT 01.12.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 9,000 2014-12-24 2014-12-24 27821410132014 Shpenzime per honorare dega ekonomike kultures , HONORARE FESTIVALI LETRAR I LIBRIT 1 person
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 9,000 2014-12-24 2014-12-24 27521410132014 Shpenzime per honorare dega ekonomike kultures , HONORARE FESTIVALI LETRAR I LIBRIT 1 person
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) PRO CREDIT BANK Shkoder 9,000 2014-12-24 2014-12-24 27721410132014 Shpenzime per honorare dega ekonomike kultures , HONORARE FESTIVALI LETRAR I LIBRIT 1 person
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 4,000 2014-12-24 2014-12-24 27921410132014 Shpenzime per honorare dega ekonomike kultures , TATIM NE BURIM PER HONORARE FESTIVALI LETRAR I LIBRIT
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) BANKA CREDINS Shkoder 9,000 2014-12-24 2014-12-24 27621410132014 Shpenzime per honorare dega ekonomike kultures , HONORARE FESTIVALI LETRAR I LIBRIT 1 person
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) "SATLINK" Shkoder 10,500 2014-12-22 2014-12-23 26921410132014 Sherbime te tjera dega ekonomike kultures ft 17565497 dt 01.12.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) DANI SECYRITY Shkoder 30,858 2014-12-22 2014-12-23 27021410132014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 2141013 dega ekonomike kultures ft 17564089 dt 17564089
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 25,000 2014-12-22 2014-12-23 27421410132014 Shpenzime per honorare 2141013 dega ekonomike kultures , tatim ne burim shpenzime honorare salloni i vjeshtes
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) BANKA CREDINS Shkoder 9,000 2014-12-23 2014-12-23 27321410132014 Shpenzime per honorare 2141013 dega ekonomike kultures , shpenzime honorare salloni i vjeshtes 1 persona
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Shkoder 9,000 2014-12-23 2014-12-23 27121410132014 Shpenzime per honorare 2141013 dega ekonomike kultures , shpenzime honorare salloni i vjeshtes 1 persona
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) RENATA OBLIKA Shkoder 11,980 2014-12-22 2014-12-23 26821410132014 Shpenz. per rritjen e AQT - krijim fondi biblioteke 2141013 dega ekonomike kultures ft 6082593 dt 01.12.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 207,000 2014-12-22 2014-12-23 27221410132014 Shpenzime per honorare 2141013 dega ekonomike kultures , shpenzime honorare salloni i vjeshtes 4persona