Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Shkoder (3333) All All 1,209,089,823.00 660 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Shkoder (3333) BANGA E PARE E INVESTIMEVE Shkoder 1,371,000 2014-12-30 2014-12-31 88721410012014 Ndihme ekonomike 2141001 bashkia shkoder shperblim per ndihme ekonomike rajoni nr 1
  Bashkia Shkoder (3333) DELIA IMPEX Shkoder 1,286,832 2014-12-30 2014-12-31 89421410012014 Shpenz. per rritjen e AQT - terrenet sportive 2141001 BASHKIA SHKODER , FT 15968115 dt 25.12.2014
  Bashkia Shkoder (3333) PRO CREDIT BANK Shkoder 966,000 2014-12-30 2014-12-31 88921410012014 Ndihme ekonomike 2141001 bashkia shkoder shperblim per ndihme ekonomike rajoni nr 3
  Bashkia Shkoder (3333) GZIM LIKAJ Shkoder 3,890 2014-12-30 2014-12-31 89821410012014 Shpenz. per rritjen e AQT - varrezat 2141001 BASHKIA SHKODER , FT 18661262 dt 29.12.2014
  Bashkia Shkoder (3333) DELIA IMPEX Shkoder 2,246,940 2014-12-30 2014-12-31 87421410012014 Shpenz. per rritjen e AQT - varrezat 2141001 BASHKIA SHKODER , FT 15968119 dt 13.12.2014
  Bashkia Shkoder (3333) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Shkoder 1,653,000 2014-12-30 2014-12-31 89021410012014 Ndihme ekonomike 2141001 bashkia shkoder shperblim per ndihme ekonomike rajoni nr 4
  Bashkia Shkoder (3333) DELIA IMPEX Shkoder 1,033,475 2014-12-30 2014-12-31 89621410012014 Shpenz. per rritjen e AQT - varrezat 2141001 BASHKIA SHKODER , FT 15968116 dt 26.12.2014
  Bashkia Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE E GREQISE Shkoder 5,979,000 2014-12-30 2014-12-31 88621410012014 Pagese paaftesie 2141001 bashkia shkoder shperblim te paafte
  Bashkia Shkoder (3333) ALPHA BANK -- ALBANIA Shkoder 771,000 2014-12-30 2014-12-31 89121410012014 Ndihme ekonomike 2141001 bashkia shkoder shperblim per ndihme ekonomike rajoni nr 5
  Bashkia Shkoder (3333) GZIM LIKAJ Shkoder 17,023 2014-12-30 2014-12-31 90021410012014 Shpenz. per rritjen e AQT - terrenet sportive 2141001 BASHKIA SHKODER , FT 18661263 dt 26.12.2014
  Bashkia Shkoder (3333) FLORINDA HILAJ Shkoder 21,000 2014-12-30 2014-12-31 87621410012014 Shpenz. per rritjen e AQT - varrezat 2141001 BASHKIA SHKODER , FT 10398950 dt 13.12.2014
  Bashkia Shkoder (3333) PRO CREDIT BANK Shkoder 1,380,000 2014-12-30 2014-12-31 88821410012014 Ndihme ekonomike 2141001 bashkia shkoder shperblim per ndihme ekonomike rajoni nr 2
  Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2014-12-30 2014-12-31 89321410012014 Sherbime te printimit dhe publikimit 2141001 BASHKIA SHKODER , FT 7395394 dt 26.12.2014
  Bashkia Shkoder (3333) GZIM LIKAJ Shkoder 19,452 2014-12-30 2014-12-31 89921410012014 Shpenz. per rritjen e AQT - varrezat 2141001 BASHKIA SHKODER , FT 18661259 dt 19.12.2014
  Bashkia Shkoder (3333) ARK - IT Shkoder 184,800 2014-12-29 2014-12-30 87121410012014 Sherbime te tjera 2141001 BASHKIA SHKODER , FT 12303271 dt 23.12.2014
  Bashkia Shkoder (3333) ALPHA BANK -- ALBANIA Shkoder 1,079,100 2014-12-29 2014-12-30 88521410012014 Ndihme ekonomike 2141001 bashkia shkoder ndihme ekonomike rajoni nr 5 , dhjetor 2014
  Bashkia Shkoder (3333) BANGA E PARE E INVESTIMEVE Shkoder 1,877,700 2014-12-29 2014-12-30 88021410012014 Ndihme ekonomike 2141001 bashkia shkoder ndihme ekonomike rajoni nr 1, dhjetor 2014
  Bashkia Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 23,400 2014-12-29 2014-12-30 87221410012014 Te tjera transferta tek individet 2141001 bashkia shkoder SHPERBLIM PER DALJE NE PENSION, 1 PERSON
  Bashkia Shkoder (3333) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Shkoder 2,207,100 2014-12-29 2014-12-30 88421410012014 Ndihme ekonomike 2141001 bashkia shkoder ndihme ekonomike rajoni nr 4, dhjetor 2014
  Bashkia Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 2,600 2014-12-29 2014-12-30 87321410012014 Te tjera transferta tek individet 2141001 bashkia shkoder tatim ne burim SHPERBLIM PER DALJE NE PENSION, 1 PERSON