Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Peqin (0827) All All 113,634,967.00 250 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Peqin (0827) LEONARD THOMOLLARI Peqin 113,324 2014-12-30 2014-12-31 46321340012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore SUPERVIZIM PUNIMES nga Bashkia Peqin FATURE NR 03. DT 23.11.2010
  Bashkia Peqin (0827) POSTA SHQIPTARE SH.A Peqin 48,000 2014-12-30 2014-12-31 46721340012014 Pagese paaftesie paaftesi e perkohshme nga Bashkia Peqin per muajin dhjetor 2014 list pagesave
  Bashkia Peqin (0827) "TAULANT" SHPK Peqin 184,591 2014-12-30 2014-12-31 46521340012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore kolaudim punimesh per furnizim me uje te pijshem te qytetit te peqinit Bashkia Peqin fat nr 05902081 dt 04.02.2014
  Bashkia Peqin (0827) LEONORA PACILI Peqin 167,818 2014-12-30 2014-12-31 45021340012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Mbikqyeje Punimesh nga Bashkia Peqin fature nr 02 dt 16.06.2009
  Bashkia Peqin (0827) POSTA SHQIPTARE SH.A Peqin 1,238,400 2014-12-30 2014-12-31 46621340012014 Ndihme ekonomike Ndihmat ekonomike nga Bashkia Peqin per muajin dhjetor 2014 sipas vendim nr 12 dt 26.12.2014 list pagesave
  Bashkia Peqin (0827) SHKENDIJA ISAJÈ Peqin 10,000 2014-12-30 2014-12-31 44921340012014 Libra dhe publikime profesionale Bashkia Peqin Likujdim fature nr 5 dt 10.12.2014
  Bashkia Peqin (0827) ALBA KONSTRUKSION Peqin 7,000,000 2014-12-30 2014-12-31 44321340012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore Bashkia Peqin LIKUJDIM PJESEN E MBETUR PER RIKONSTRUKSION UJESJELLESI FATURE NR 02 DT 30.12.2010
  Bashkia Peqin (0827) SIAL Peqin 96,171 2014-12-27 2014-12-29 45221340012014 Karburant dhe vaj Bashkia Peqin likujdim karburanti fatur nr 36 dt 03.09.2014fat nr 40dt 02.10.2014
  Bashkia Peqin (0827) DEGA TATIMEVE PEQIN Peqin 28,620 2014-12-27 2014-12-29 46021340012014 Transferta per partite politike Tatim burim keshilli nga Bashkia Peqin per muajin tetor nentor 2014 sipas list pagesave
  Bashkia Peqin (0827) POSTA SHQIPTARE SH.A Peqin 678,000 2014-12-27 2014-12-29 46221340012014 Ndihme ekonomike Bashkia Peqin shperblim ndihme ekonomike sipas list pagesave
  Bashkia Peqin (0827) POSTA SHQIPTARE SH.A Peqin 489,000 2014-12-27 2014-12-29 46121340012014 Pagese paaftesie Bashkia Peqin shperblim paaftesi sipas list pagesave
  Bashkia Peqin (0827) RAIFFEISEN BANK SH.A Peqin 14,310 2014-12-27 2014-12-29 45721340012014 Te tjera transferime korrente Pagat keshilli +adm.lagje nga Bashkia Peqin per muajim tetor+nentor 2014 sipas list pageses
  Bashkia Peqin (0827) BANKA KOMBETARE TREGTARE Peqin 243,270 2014-12-27 2014-12-29 45621340012014 Te tjera transferime korrente Pagat keshilli +adm.lagje nga Bashkia Peqin per muajim tetor+nentor 2014 sipas list pageses
  Bashkia Peqin (0827) KASTRIOT KURMAKU Peqin 15,000 2014-12-27 2014-12-29 45921340012014 Paga baze Ndales Bashkim Kerci V Gj nga Bashkia Peqin ne favor Kastriot Kurmaku Elbasan nentor 2014
  Bashkia Peqin (0827) POSTA SHQIPTARE SH.A Peqin 29,278 2014-12-27 2014-12-29 44621340012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Bashkia Peqin likujdim sherbim postar sipas list pagesave
  Bashkia Peqin (0827) DEGA TATIMEVE PEQIN Peqin 12,000 2014-12-24 2014-12-26 45421340012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative tatim ne burim nga bashkia peqin per ekspertet pjesemarres ne KPP sipas list pageses
  Bashkia Peqin (0827) POSTA SHQIPTARE SH.A Peqin 108,000 2014-12-24 2014-12-26 45321340012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative pagese per eksperte pjesemarres ne KPP nga Bashkia Peqin sipas urdherit nr 57 dt 04.12.2014 list pagesave
  Bashkia Peqin (0827) 2AF COMPANI Peqin 16,000 2014-12-24 2014-12-26 41821340012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit BASHKIA PEQIN, LIKUJDIM FAT NR 3-34, DT 07.05.2014 MATERIALE ,PASTRIMI
  Bashkia Peqin (0827) 2AF COMPANI Peqin 68,000 2014-12-24 2014-12-26 41721340012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit BASHKIA PEQIN, LIKUJDIM FAT NR 3-33, DT 07.05.2014 MATERIALE ,PASTRIMI
  Bashkia Peqin (0827) IDEAL ELEZI Peqin 19,800 2014-12-23 2014-12-24 45121340012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale materiale nga Bashkia Peqin ne favor te Ideal Elezi fat nr 36 dt 09.12..2014