Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) All All 9,778,223.00 48 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mallakaster 1,597 2014-12-16 2014-12-16 118 2131010 2014 Elektricitet 2131010 PAGESE PER OSHEE NGA SEKTORI E PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mallakaster 14,000 2014-12-12 2014-12-12 112 2131010 2014 Paga baze 2131010 PAGESE PER OSHEE (NGALESA NE PAGE) NGA SEKTORI E PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mallakaster 604 2014-12-04 2014-12-05 109 2131010 2014 Elektricitet 2131010 PAGESE PER OSHEE NGA SEKTORI E PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH FAT.TETOR KODI KLIENTIT F129571
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) "ERI" Mallakaster 218,401 2014-12-05 2014-12-05 110 2131010 2014 Karburant dhe vaj PAGESE PER ERI SHPK NGA SEKTORI I PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) BANKA CREDINS Mallakaster 672,587 2014-12-04 2014-12-04 111 2131010 2014 Paga baze PAGESE PER PAGA PER SEKTORIN E PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) "ERI" Mallakaster 214,800 2014-11-20 2014-11-20 108 2131010 2014 Karburant dhe vaj PAGESE PER ERI NGA SEKTORI I PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) HEKURAN VELIAJ Mallakaster 190,000 2014-11-19 2014-11-19 107 2131010 2014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes PAGESE PER HEKURAN VELIAJ NGA SEKTORI I PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mallakaster 16,000 2014-11-06 2014-11-06 101 2131010 2014 Paga baze 2131010 PAGESE PER OSHEE (NGALESA NE PAGE) NGA SEKTORI E PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) BANKA CREDINS Mallakaster 666,707 2014-11-06 2014-11-06 100 2131010 2014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGESE PER PAGA PER SEKTORIN E PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) "ERI" Mallakaster 218,400 2014-10-27 2014-10-28 86 2131010 2014 Karburant dhe vaj PAGESE PER ERI SHPK NGA SEKTORI I PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mallakaster 114 2014-10-27 2014-10-28 92 2131010 2014 Elektricitet 2131010 PAGESE PER OSHEE NGA SEKTORI E PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) NEXHAT MEHONIQI (L03202402E) Mallakaster 22,134 2014-10-15 2014-10-16 80 2131010 2014 Kancelari PAGESE PER NEXHAT MEHONIQI NGA SEKTORI I PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) BANKA CREDINS Mallakaster 616,166 2014-10-01 2014-10-02 70 2131010 2014 Shtese page per funksionin PAGESE PER PAGA PER SEKTORIN E PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mallakaster 16,000 2014-10-01 2014-10-02 71 2131010 2014 Paga baze 2131010 PAGESE PER SHLYERJE DEBIE NDALESE NE PAGA NGA SEKTORI E PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mallakaster 340 2014-09-29 2014-09-30 75 2131010 2014 Elektricitet 2131010 PAGESE PER OSHEE NGA SEKTORI E PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH MUAJI GUSHT KODI KLIENTIT F11F140002129571
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) EDUART CAUSHAJ Mallakaster 17,040 2014-09-29 2014-09-30 74 2131010 2014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim PAGESE PER EDUART CAUSHAJ NGA SEKTORI I PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) SADIKU SH.P.K. Mallakaster 44,640 2014-09-24 2014-09-24 73 2131010 2014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim PAGESE PER SADIKU SHPK NGA SEKTORI I PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) "ERI" Mallakaster 218,402 2014-09-18 2014-09-19 72 2131010 2014 Karburant dhe vaj 2131010 PAGESE PER ERI SHPK NGA SEKTORI E PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) "ERI" Mallakaster 218,400 2014-08-22 2014-08-22 60 2131010 2014 Karburant dhe vaj PAGESE PER ERI NGA SEKTORI I PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH
  Sherbimi Komunal i Qytetit Ballsh (0924) XHEVAIR ALIMERKAJ Mallakaster 30,000 2014-08-20 2014-08-21 68 2131010 2014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit PAGESE PER XHEVAIR ALIMERKAJ NGA SEKTORI I PASTRIM GJELBERIMIT BALLSH