Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Koplik (3323) All All 111,825,777.00 221 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Koplik (3323) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA M.Madhe 528,000 2014-12-30 2014-12-31 26121300012014 Pagese paaftesie 2130001-Bashkia Koplik (shperb.per pers.me aft.te kufiz. 2014) per.aut.E.Zekaj ID I35224032A
  Bashkia Koplik (3323) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA M.Madhe 1,038,000 2014-12-30 2014-12-30 26221300012014 Ndihme ekonomike 2130001-Bashkia Koplik (shperb.per fam.me nd. ekonomike 2014) per.aut.E.Zekaj ID I35224032A
  Bashkia Koplik (3323) RAIFFEISEN BANK SH.A M.Madhe 261,698 2014-12-30 2014-12-30 25921300012014 Shtese page per funksionin 2130001-Bashkia Koplik (page nentor 2014) per.aut.E.Zekaj ID I35224032A
  Bashkia Koplik (3323) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA M.Madhe 57,338 2014-12-30 2014-12-30 26021300012014 Shtese page per funksionin 2130001-Bashkia Koplik (page nentor 2014) per.aut.E.Zekaj ID I35224032A
  Bashkia Koplik (3323) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA M.Madhe 2,619,166 2014-12-26 2014-12-26 25921300012014 Ndihme ekonomike 2130001-Bashkia Koplik (pagese nd.ekonom.nent.-dhjetor 2014) per.aut.E.Zekaj ID I35224032A
  Bashkia Koplik (3323) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE M.Madhe 544,471 2014-12-23 2014-12-24 25621300012014 Elektricitet 2130001 Bashkia Koplik (energj.elek.dhjetor 2014)kontrate nr.E084537=74390leke,E093972=27887leke,E084542=11574lekeE093974=336200leke,E093973=16950leke,E084543=4535leke,E084544=32709leke,E093970=9038leke,E093971=31190leke)
  Bashkia Koplik (3323) I.B.C M.Madhe 83,940 2014-12-23 2014-12-24 25721300012014 Sherbime te tjera 2130001-Bashkia Koplik (lik.fat,dt.23.12.2014)
  Bashkia Koplik (3323) "GERI - SA" M.Madhe 239,238 2014-12-23 2014-12-24 26021300012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2130001-Bashkia Koplik (lik.10,dt.15.12.2014,0889082)
  Bashkia Koplik (3323) NATASHA MYRTAJ M.Madhe 17,280 2014-12-23 2014-12-24 25821300012014 Shpenz. per rritjen e AQT - varrezat 2130001-Bashkia Koplik (lik.5,dt.11.12.2014,19159205)
  Bashkia Koplik (3323) GZIM LIKAJ M.Madhe 10,000 2014-12-23 2014-12-24 25921300012014 Shpenz. per rritjen e AQT - varrezat 2130001-Bashkia Koplik (lik.7,dt.02.12.2014,18661258)
  Bashkia Koplik (3323) MIKI CONSULTING M.Madhe 351,120 2014-12-18 2014-12-19 25121300012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 2130001-Bashkia Koplik (lik.6,dt.15.12.2014,ser.37571830)
  Bashkia Koplik (3323) ALBTELEKOM SH.A. M.Madhe 9,603 2014-12-18 2014-12-19 25521300012014 Sherbime telefonike Bashkia Koplik (fature tel.zyrat nentor 2014) nr.klienti 310001919551/544;31001869455/310001833586
  Bashkia Koplik (3323) "MICULI" M.Madhe 262,000 2014-12-18 2014-12-19 25321300012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2130001-Bashkia Koplik (lik.5%garanci punime objekti rrik.rruge te brendeshme)
  Bashkia Koplik (3323) RAIFFEISEN BANK SH.A M.Madhe 34,220 2014-12-17 2014-12-18 25221300012014 Shtese page per funksionin Bashkia Koplik (paga nentor 2014) per.aut.E.Zekaj ID I35224032A
  Bashkia Koplik (3323) "GERI - SA" M.Madhe 3,791,758 2014-12-18 2014-12-18 25021300012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2130001-Bashkia Koplik (lik.9,dt.21.11.2014,0889081)
  Bashkia Koplik (3323) RAIFFEISEN BANK SH.A M.Madhe 102,200 2014-12-17 2014-12-17 21921300012014 Te tjera paga me kontrate Bashkia Koplik (paga nentor 2014) per.aut.E.Zekaj ID I35224032A
  Bashkia Koplik (3323) RAIFFEISEN BANK SH.A M.Madhe 114,480 2014-12-17 2014-12-17 24721300012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Koplik (paga keshilltare nentor 2014) per.aut.E.Zekaj ID I35224032A
  Bashkia Koplik (3323) BANKA KOMBETARE TREGTARE M.Madhe 7,155 2014-12-17 2014-12-17 24721300012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Koplik (Paga keshilltar nentor 2014) per.aut.E.Zekaj ID I35224032A
  Bashkia Koplik (3323) POSTA SHQIPTARE SH.A M.Madhe 2,460 2014-12-17 2014-12-17 24621300012014 Posta dhe sherbimi korrier 2130001 Bashkia Koplik (fature postare nentor 2014) nr.248,dt.29.11.2014
  Bashkia Koplik (3323) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA M.Madhe 3,337,040 2014-12-12 2014-12-12 24421300012014 Pagese paaftesie 2130001-Bashkia Koplik (pagese detyrime paaftesi .dhjetor 2014) per.aut.E.Zekaj ID I35224032A