Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Lushnje (0922) All All 621,201,064.00 615 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Lushnje (0922) LEAL (K64612402E) Lushnje 3,188,802 2014-12-30 2014-12-31 71621290012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 2129001Bashkia lushnje lik.fatura 02119486 dt.29.12.2014 situacion pjesor qershor per pastrim qyteti
  Bashkia Lushnje (0922) LEAL (K64612402E) Lushnje 1,221,198 2014-12-30 2014-12-31 71521290012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 2129001Bashkia lushnje lik.fatura 02119485 dt.29.12.2014 situacion perfundimtar maj per pastrim qyteti
  Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 2,469,000 2014-12-29 2014-12-29 71221290012014 Pagese paaftesie 2129001 Bashkia Lushnje sa xhirojme per lik. shperblim PAK sipas listepageses se shperblimeve 2014, VKM nr.861 dt.17.12.2014
  Bashkia Lushnje (0922) LEON KONSTRUKSION Lushnje 3,094,139 2014-12-22 2014-12-29 70821290012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 2129001Bashkia Lu lik.situacioni nr.3,Restaurimi i nderteses ku u mbajt Kongresi i Lushnjes, fat.nr.16944316 dt.22.12.2014,kontr.nr.4581 dt.19.11.2014
  Bashkia Lushnje (0922) FUSHA Lushnje 21,159,063 2014-12-22 2014-12-29 70721290012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2129001Bashkia Lu lik.situacioni perfundimtar,Permiresimi i kushteve te banimit per komunitetin rom, fat.nr.05713950 dt.26.11.2014,kontr.nr.3746 dt.26.09.2014
  Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 2,442,000 2014-12-29 2014-12-29 71121290012014 Ndihme ekonomike 2129001 Bashkia Lushnje, Sa xhirojme ne llogari per shperblim ndihma ekonomike sipas listepageses,VKM nr.861 dt.17.12.2014
  Bashkia Lushnje (0922) BANKA CREDINS Lushnje 108,000 2014-12-29 2014-12-29 71321290012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2129001Bashkia Lushnje per sa paguar shperblim nxenesve exselente sipas listes,VKB nr.52 dt.27.10.2014,shkresa N/pref.nr.929/1 dt.07.11.2014
  Bashkia Lushnje (0922) G. P. G. COMPANY Lushnje 24,447,870 2014-12-22 2014-12-29 70621290012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve 2129001Bashkia Lu lik.situacion nr.2, Rikualifikim i sheshit,unifikim fasadash fat.nr.10246636 dt.22.12.2014,kontr.nr.3225 dt.18.08.2014
  Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 560,000 2014-12-29 2014-12-29 71421290012014 Ndihme ekonomike 2129001Bashkia Lushnje shperblim lindje per 112 certifikata listapagesa nr.5,shkresa Min.Brendshme nr.8639/15 dt.21.11.2014
  Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 175,000 2014-12-24 2014-12-26 71021290012014 Ndihme ekonomike 2129001Bashkia Lushnje lik.shperblim lindje per 35 certifikata listepagesa nr.4,shkresa Min.Brendshme nr.8639/15 dt.21.11.2014
  Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 70,000 2014-12-24 2014-12-26 70921290012014 Ndihme ekonomike 2129001Bashkia Lushnje lik.shperblim lindje per 14 certifikata listepagesa nr.3,shkresa Min.Brendshme nr.8639/15 dt.21.11.2014
  Bashkia Lushnje (0922) DENIS SHAKAJ Lushnje 9,660 2014-12-22 2014-12-24 70521290012014 Kancelari 2129001Bashkia Lu lik.blerje shtypshkrime fat.nr.16168254 dt.09.12.2014,ur.prok.nr.34 dt.18.12.2014,procesverbal dt.18.12.2014
  Bashkia Lushnje (0922) SPEED SOLUTION Lushnje 200,000 2014-12-15 2014-12-17 67821290012014 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara 2129001 Bashkia Lu lik shpenzime vend permbarimi per Edison Kollcinaku shkresa nr.19/1 dt.05.11.2013
  Bashkia Lushnje (0922) LEON KONSTRUKSION Lushnje 3,229,406 2014-12-16 2014-12-17 70421290012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2129001Bashkia Lu lik.restaurimi i nderteses ku u mbajt Kongresi i Lushnjes,situacioni nr.2, fat.nr.16944312 dt.15.12.2014,kontr.nr.4581 dt.19.11.2014
  Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 175,000 2014-12-16 2014-12-17 70021290012014 Ndihme ekonomike 2129001Bashkia Lushnje shperblim lindje per 35 certifikata simbas listes
  Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 10,067,160 2014-12-17 2014-12-17 61221290012014 Ndihme ekonomike 2129001 Bashkia Lushnje, Sa xhirojme ne llogari per pagese te Ndihmes Ekonomike sipas listepageses se muajit tetor,nentor,dhjetor 2014
  Bashkia Lushnje (0922) BANKA CREDINS Lushnje 50,000 2014-12-16 2014-12-17 69321290012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2129001Bashkia Lushnje per sa paguar ndihme e menjehershme VKB nr.52 dt.27.10.2014,shkresa N/prefekt. nr.929/1 dt.07.11.2014
  Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 35,120,670 2014-12-17 2014-12-17 61321290012014 Pagese paaftesie 2129001 Bashkia Lushnje paaftesi dhe shtese invaliditeti nentor,dhjetor 2014
  Bashkia Lushnje (0922) G. P. G. COMPANY Lushnje 8,587,278 2014-12-16 2014-12-17 70121290012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2129001Bashkia Lu lik.rotondo Plukut,Postb;;ok rruga hyrjes Lushnje-Tirane fat.nr.10246632 dt.11.12.2014,kontr.nr.3478 dt.08.09.2014
  Bashkia Lushnje (0922) ALTIN LATIFI Lushnje 10,000 2014-12-15 2014-12-17 67921290012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 Bashkia Lu lik vendim gjyqesor per Arjan Bajaziti,shkresa nr.1631 dt.10.04.2012,shkresa nr.192 dt.06.04.2012,shkresa nr.35/5 dt.04.04.2012