Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) All All 3,341,606.00 21 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Librazhd 271,853 2014-12-31 2014-12-31 5821280062014 Paga baze KULTURA LIBRAZHD,PAGAT E MUAJIT SHTATOR 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Librazhd 271,853 2014-12-04 2014-12-05 5721280062014 Paga baze KULTURA LIBRAZHD,PAGAT E MUAJIT GUSHT 2014.
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) BUKURIJE ZHARRI Librazhd 9,600 2014-11-14 2014-11-17 5621280062014 Sherbime te tjera KULTURA LIBRAZHD,LIK.FAT.NR.4 DATË 11.11.2014 KURORA
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) DEGA E TATIM TAKSAVE LIBRAZHD Librazhd 2,130 2014-11-06 2014-11-06 5321280062014 Udhetim i brendshem KULTURA LIBRAZHD,TATIM SHPERBLIM AMATORESH+DIETA PER NE VLORE
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) LUAN KOMPULA Librazhd 9,800 2014-11-06 2014-11-06 5421280062014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme KULTURA LIBRAZHD,LIK.FAT.NR.32 DATE 06.11.2014 MATERIALE KOKTEIL
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) BANKA E TIRANES Librazhd 34,170 2014-11-06 2014-11-06 5221280062014 Udhetim i brendshem KULTURA LIBRAZHD,SHPERBLIM AMATORESH+DIETA PER NE VLORE
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Librazhd 110,446 2014-11-06 2014-11-06 5521280062014 Elektricitet 2128006 KULTURA LIBRAZHD,ENERGJI ELEKTRIKE L-123047
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Librazhd 267,071 2014-10-17 2014-10-17 5121280062014 Paga baze KULTURA LIBRAZHD,PAGA E MUAJIT KORRIK 2014.
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) LUTFIJE BAHITI Librazhd 9,900 2014-10-15 2014-10-15 5021280062014 Kancelari KULTURA LIBRAZHD,LIK.FAT.NR.05.03.2013 KANCELARI
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) AGIM HASBALLA Librazhd 9,900 2014-09-23 2014-09-24 4821280062014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore KULTURA LIBRAZHD,LIK.FATURE NR.2 DATE 15.09.2014 MATERIALE TE NDRYSHME
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) XHEVRIE ZHARRI Librazhd 9,900 2014-09-23 2014-09-24 4921280062014 Sherbime te tjera KULTURA LIBRAZHD,LIK.FATURE NR.34 DATE 15.09.2014 USHQIM
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) FERRO MUKA Librazhd 19,750 2014-09-18 2014-09-18 4721280062014 Sherbime te tjera KULTURA LIBRAZHD,LIKUJDIM FATURE E PRAPAMBETUR
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Librazhd 271,853 2014-09-09 2014-09-09 4621280062014 Paga baze KULTURA LIBRAZHD,PAGAT E MUAJIT QERSHOR 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Librazhd 271,853 2014-07-16 2014-07-17 4021280062014 Paga baze KULTURA LIBRAZHD,PAGAT E MUAJIT MAJ 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Librazhd 271,853 2014-07-01 2014-07-01 3921280062014 Paga baze KULTURA LIBRAZHD,PAGAT E MUAJIT PRILL 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) BANKA E TIRANES Librazhd 15,000 2014-06-24 2014-06-24 3821280062014 Udhetim i brendshem KULTURA LIBRAZHD,DIETE PER ANSAMBLIN E VALLEVE NE KAMEZ DT:7-8-9 MAJ 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Librazhd 273,863 2014-05-29 2014-05-29 3221280062014 Paga baze KULTURA LIBRAZHD,PAGAT E MUAJIT MARS 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Librazhd 273,863 2014-04-29 2014-04-30 2521280062014 Paga baze KULTURA LIBRAZHD,PAGAT E MUAJIT SHKURT 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Librazhd 273,863 2014-04-14 2014-04-14 1921280062014 Paga baze KULTURA LIBRAZHD,PAGAT E MUAJIT JANAR 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Librazhd 418,357 2014-03-21 2014-03-24 1321280062014 Paga baze KULTURA LIBRAZHD,PAGAT E MUAJIT DHJETOR 2013