Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) All All 3,371,678.00 100 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) ALI VESELI Kruje 6,200 2014-12-29 2014-12-30 15021230032014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME NR 27 NR SERIAL 006438
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) NDERMARRJA UJESJELLES KANALIZIME Kruje 3,346 2014-12-30 2014-12-30 15321230032014 Uje 2123003 KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME NR 1411-000949-1-1
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) ALBERT DOKU Kruje 9,700 2014-12-29 2014-12-30 15121230032014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME NR 28 NR SERIAL 006421 DT 27.12.2014
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 3,460 2014-12-30 2014-12-30 15221230032014 Elektricitet 2123003 KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME NR 619116678 KODI I KLIENTIT DU0M070040076469 NENTOR 2014
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) NDERMARRJA UJESJELLES KANALIZIME Kruje 120 2014-12-30 2014-12-30 15421230032014 Uje KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME NR 1411-003519-1-1 DT 03.12.2014
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 3,343 2014-12-05 2014-12-05 14221230032014 Elektricitet 2123003 KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME KOD KLIENTI DU0M070040076469 TETOR 2014 ME NR 617928963
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) NDERMARRJA UJESJELLES KANALIZIME Kruje 120 2014-12-05 2014-12-05 13921230032014 Uje KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME NR 1410-003519-1-1 DT 03.11.2014
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 3,460 2014-12-05 2014-12-05 14421230032014 Elektricitet 2123003 KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME KOD KLIENTI DU0M070005071614 SHTATOR 2014 ME NR FATURE 616332107
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) NDERMARRJA UJESJELLES KANALIZIME Kruje 3,346 2014-12-05 2014-12-05 14021230032014 Uje KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME NR 1410-003949-1-1 DT 03.11.2014
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) ALBERT DOKU Kruje 8,074 2014-12-04 2014-12-05 13521230032014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME NR 19 DT 20.11.2014
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) ALBERT DOKU Kruje 31,545 2014-12-04 2014-12-05 13621230032014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME NR 20 DT 20.11.2014
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 340 2014-12-05 2014-12-05 14321230032014 Elektricitet 2123003 KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME KOD KLIENTI DU0M070029086072 TETOR 2014 ME NR 617928961
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) SKENDERI G Kruje 8,750 2014-12-04 2014-12-05 13721230032014 Karburant dhe vaj KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME NR T1731 DT 04.11.2014
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 2,788 2014-12-05 2014-12-05 14121230032014 Elektricitet 2123003 KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME KOD KLIENTI DU0M070005071614 TETOR 2014 ME NR 617287141
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kruje 238,200 2014-12-02 2014-12-02 13421230012014 Shtese page per funksionin KLUBI SPORTIV KASTRIOTI PAGAT 1-30 NENTOR 2014 DOR LISTPAGESEN NE BANKE ANA PAJA ME NR DOK J15510019D
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 2,721 2014-11-04 2014-11-05 12521230032014 Elektricitet 2123003 KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME NR 616742484 SHTATOR 2014 ME NR E KODIT TE KLIENTIT DU0M070040076469
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) ALBERT DOKU Kruje 15,778 2014-11-04 2014-11-05 12721230032014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore 2123003 KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME NR 24 DT 04.11.2014
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) ALBERT DOKU Kruje 4,036 2014-11-04 2014-11-05 12621230032014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2123003 KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME NR 25 DT 04.11.2014
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kruje 238,200 2014-11-04 2014-11-04 12321230032014 Paga baze KLUBI SPORTIV KASTRIOTI PAGAT 1-31 TETOR 2014 DOR LISTPAGESEN NE BANKE ANA PAJA ME NR DOK J15510019D
  Klubi Sportiv "Kastrioti" Kruje (0716) ALBERT DOKU Kruje 4,038 2014-10-29 2014-10-30 12021230032014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SPORTIV KASTRIOTI LIK I FATURES ME NR 14 DT 30.09.2014