Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) All All 3,229,476.00 20 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 185,955 2014-11-11 2014-11-12 1821230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE DHE SHENDETSORE SHTATOR 2013 DIFERENCE
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 181,491 2014-11-11 2014-11-12 1721230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE DHE SHENDETSORE KORRIK 2013 DIFERENCE
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 97,937 2014-11-11 2014-11-12 1921230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE DHE SHENDETSORE TETOR 2013 DIFERENCE
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 206,460 2014-11-11 2014-11-12 1121230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE DHE SHENDETSORE MAJ 2012 DIFERENCE
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 190,013 2014-11-11 2014-11-12 1321230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE DHE SHENDETSORE TETOR 2012 DIFERENCE
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 193,752 2014-11-11 2014-11-12 1221230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE DHE SHENDETSORE SHTATOR 2012 DIFERENCE
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 190,836 2014-11-11 2014-11-12 1421230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE DHE SHENDETSORE NENTOR 2012 DIFERENCE
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 184,419 2014-11-11 2014-11-12 1521230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE DHE SHENDETSORE PRILL 2013 DIFENCE
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 182,023 2014-11-11 2014-11-12 1621230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE DHE SHENDETSORE QERSHOR 2013 DIFERENCE
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 116,590 2014-11-11 2014-11-12 2021230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE DHE SHENDETSORE PRILL 2012 DIFERENCE
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 10,651 2014-07-04 2014-07-08 921230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE 9.5% TETOR 2013 DIFERENCE
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 91,344 2014-07-04 2014-07-08 221230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE 9.5% PRILL 2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 16,346 2014-07-04 2014-07-08 521230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHENDETSORE PRILL 2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 144,225 2014-07-04 2014-07-08 321230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE 15% PRILL 2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 1,068 2014-07-04 2014-07-08 721230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE 9.5% MARS 2014 DIFERENCE
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 140,775 2014-07-04 2014-07-08 621230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE 15% MARS 2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 127,680 2014-07-04 2014-07-08 1021230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE 15% TETOR 2013 DIFERENCE
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 16,345 2014-07-04 2014-07-08 421230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHENDETSORE PRILL 2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) DEGA TATIM-TAKSA KRUJE Kruje 70,704 2014-07-04 2014-07-07 821230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE SIG SHOQERORE 15% SHKURT 2014 DIFERENCE
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Kruje (0716) RAIFFEISEN BANK SH.A Kruje 880,862 2014-07-03 2014-07-04 121230022014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJSJELLES KANALIZIME SHA KRUJE PAGAT QERSHOR 2014 DOR LISTPAGESEN NE BANKE MILENA HERRI ME NR DOK G65306038I
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >