Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) All All 6,565,429.00 90 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 33,000 2014-12-30 2014-12-31 15021220202014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE MATERIALE TE NDRYSHME FAT 1170 DATE 30.12.2014
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) AVDOLLI - SHPK Korçe 138,000 2014-12-26 2014-12-29 14921220202014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE SHPENZIME MIREMBAJTJE GODINE FAT 223 DATE 20.12.2014
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) PARASKEVI Korçe 90,576 2014-12-17 2014-12-18 14821220202014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale QENDRA DITORE KORCE BLERJE ENE GUZHINE FAT 82, 83, 84 DATER 12.12.2014
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) PACILI Korçe 29,760 2014-12-15 2014-12-16 13621220202014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCELIKUJDIM GAZ PER GATIM E NGROHJE FAT 52 DATE 09.12.2014
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ELIPS 94 Korçe 64,428 2014-12-15 2014-12-16 14721220202014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE LIKUJDIM USHQIME FAT 108 DATE 10.12.2014
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ETLEVA LUPE Korçe 42,300 2014-12-15 2014-12-16 14021220202014 Shpenzime te tjera transporti QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE SHPENZIME TRANSPORTI FAT 92 DATE 05.12.2014
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) TRADE TRANSPORT CO Korçe 49,200 2014-12-15 2014-12-16 13721220202014 Sherbime te tjera QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE BLERJE TAPETE FAT 281 DATE 09.12.2014
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 26,970 2014-12-15 2014-12-16 13521220202014. Kancelari QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE BLERJE KANCELARI FAT 977 DATE 27.11.2014
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ELIPS 94 Korçe 99,444 2014-12-12 2014-12-15 13321220202014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE LIKUJDIM USHQIME FAT 104 DATE 27.11.2014
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 5,476 2014-12-12 2014-12-15 14121220202014 Elektricitet 2122020 QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE ENERGJI KR 0A060458028778 NR 618651806
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 39,480 2014-12-12 2014-12-15 13421220202014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE ROJE OBJEKTI NENTOR 2014 FAT 407 DATA 30.11.2014
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 6,632 2014-12-12 2014-12-15 13921220202014 Sherbime telefonike QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE TELEFON KLIENTI 310001744953 SERI 718899229
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 9,307 2014-12-12 2014-12-15 13821220202014 Uje QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCELIKUJDIM UJI NENTOR 2014 KLIENTI 751302 SERI 3309005
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 284,999 2014-12-01 2014-12-01 13221220202014 Paga baze QENDRA DITORE 2122020 PAGA NENTOR 2014
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) "LEKA" Korçe 82,800 2014-11-20 2014-11-21 13021220202014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2122020 Q DITORE FAT.29,30 SHP.MIREMBAJTJE GODINE
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 14,287 2014-11-20 2014-11-20 13121220202014 Uje Q DITORE KL 751302 FAT 3286757 UJE TETOR
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 7,045 2014-11-14 2014-11-17 12821220202014 Sherbime telefonike Q DITORE KL 310001744953 FAT.718775692 TELEFON TETOR
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ELIPS 94 Korçe 99,960 2014-11-14 2014-11-17 12921220202014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Q DITORE FAT 93,94 USHQIME
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 7,458 2014-11-14 2014-11-17 12721220202014 Elektricitet 2122020 Q DITORE KL KR0A060458028778 ENERGJI TETOR
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 39,480 2014-11-06 2014-11-07 12121220202014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Q DITORE FAT 394 DT 31.10.2014 ROJE OBJEKTI