Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) All All 78,150,732.00 303 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) KOTTI Korçe 78,000 2014-12-24 2014-12-26 36721220172014 Blerje dokumentacioni ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE SHTYPSHKRIME FAT.315 DT 22.12.14
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) VASHTEMIA Korçe 475,000 2014-12-23 2014-12-24 36421220172014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE MEREMETIM I SHKOLLAVE FAT.52 DT 13.10.14 (PJESORE)
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 97,200 2014-12-23 2014-12-24 36321220172014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE MIREMBAJTJE KALDAJASH FAT.65 DT 09.12.14
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) JOSIF DELIU Korçe 945,896 2014-12-23 2014-12-24 36521220172014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE BLERJE NAFTE FAT.172 DT 16.09.14 (DIFERENCE) FAT.198 DT 20.10.14 (PJESORE)
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 38,736 2014-12-23 2014-12-24 36821220172014 Kancelari ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE KANCELARI FAT.1062 DT 16.12.14
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) BOSHKA SHPK Korçe 95,280 2014-12-23 2014-12-24 34221220172014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE PUNIME ME DRU FAT.4 DT 03.12.14
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) KORCA GAS Korçe 399,951 2014-12-23 2014-12-24 36121220172014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE GAZ I LENGSHEM FAT.165 DT 15.12.14
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) PINDERI Korçe 517,696 2014-12-23 2014-12-24 36221220172014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE DRU ZJARRI FAT.252-264 DT 27.11.14
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) ARBEN PANDILI Korçe 28,800 2014-12-23 2014-12-24 35621220172014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE RIPARIM FOTOKOPJE & KOMPJUTERI FAT.40 & 41 DT 03.12.14
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) ZISO MIHO MARKO Korçe 29,160 2014-12-23 2014-12-24 36621220172014 Sherbime te tjera ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE KOKTEJ PORJEKTI "BURSA PER GJIMNAZISTET" FAT.43 DT 06.12.14
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) JUPITER COMPUTER SYSTEMS Korçe 6,600 2014-12-19 2014-12-23 35721220172014 Libra dhe publikime profesionale ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE CERTIFIKATA PER PROJEKTIN E BASHKISE FAT.4489 DT 03.12.14
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) VASILIKA ZALLËMI Korçe 27,900 2014-12-19 2014-12-23 36021220172014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE BLERJE BLUZA ME STAMPA PER PROJEKTIN E BASHKISE FAT.107 DT 20.11.14
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) DONALDA KELLEZI Korçe 20,000 2014-12-19 2014-12-23 35921220172014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE BLERJE TULLUMBACE ME HELIUM PER PROJEKTIN E BASHKIESE FAT.73 DT 20.11.14
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 64,713 2014-12-19 2014-12-22 35021220172014 Elektricitet 2122017 ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE ENERGJI NENTOR KR0A060095028801,KR0A060459121616,KR0A060446028924,KR0A060088028956,KR0A060008028941 FAT.618653110,618370902,618653496,618653105,618653312 DT 25 & 30.11.2014
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 24,315 2014-12-19 2014-12-22 34721220172014 Elektricitet 2122017 ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE ENERGJI NENTOR KR0A060102028803,KR0A060109028783,KR0A060006028846,KR0A060070028879,KR0A060097029783 FAT.619120162,619120164,619120348,619120447,619120157 DT 10.12.14
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 40,299 2014-12-19 2014-12-22 34621220172014 Elektricitet 2122017 ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE ENERGJI NENTOR KR0A060097028811,KR0A060070028882,KR0A060105028883,KR0A060452028777,KR0A060035028907 FAT.619120160,619120446,619120163,619120504,619120437 DT 10.12.14
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 68,662 2014-12-19 2014-12-22 34821220172014 Elektricitet 2122017 ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE ENERGJI NENTOR KR0A060097028810,KR0A060452028901,KR0A060018028848,KR0A060028028832,KR0A060033028922 FAT.619120159,619120505,619120428,619120433,619120409 DT 10.12.14
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 49,960 2014-12-19 2014-12-22 35121220172014 Elektricitet 2122017 ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE ENERGJI NENTOR KR0A060048028894,KR0A060008028939,KR0A060066028884,KR0A060012028841,KR0A060014028847 FAT.618653419,618653311,618653427,618653318,618653392 DT 30.11.14
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 461,110 2014-12-19 2014-12-22 35521220172014 Uje ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE UJE MUAJI NENTOR
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 51,052 2014-12-19 2014-12-22 35421220172014 Elektricitet 2122017 ND.SHERBIMEVE MBESHTETESE E ARSIMIT KORCE ENERGJI NENTOR KR0A060028028823,KR0A060008028940,KR0A060065028881,KR0A060025028827 FAT.618653406,618653308,618653424,618653403 DT 30.11.14