Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Korce Fshat (1515) All All 9,584,080.00 11 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Korce Fshat (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 730,491 2014-12-30 2014-12-31 2921220142014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem 2122014 UJESJE FSHAT ENERGJI NR KLIENTI KR0B060163047772.KR0B020002047777.KR0B060135047771.KR0B060135047771.KR0B050023047770.KR0A050004029559 PJESORE.KR0A050042029565.KR0A050015029569.KR0B110009047776.KR0B060292047785.KR0A060118029576 .
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Korce Fshat (1515) "2 AT" Korçe 38,430 2014-11-12 2014-11-13 2621220142014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem UJESJELLES FSHAT BLERJE KLORI FAT NR 209 DAT 7.11.2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Korce Fshat (1515) ALPHA BANK -- ALBANIA Korçe 915,500 2014-10-31 2014-10-31 1721220142014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem ND/UJESJELLESI FSHAT KORCE PAGAT SHTATOR SIPAS LISTPAGESES KOD INSTITUCIONI 2122014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Korce Fshat (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 900,536 2014-10-30 2014-10-30 2321220142014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem 2122014 SHA UJE FSHAT KORCE NR KLIENTI KR0B020002047777.KR0B060135047771.KR0B060170047769.KR0B050023047770.KR0A050004029559.KR0A050042029565.KR0A050015029569.KR0B020023047778.KR0B02006047779.KR0B02002047777.KR0B060292047785.KR0B08002609343
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Korce Fshat (1515) ALPHA BANK -- ALBANIA Korçe 878,608 2014-10-30 2014-10-30 521220142014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem SHA UJESJELLES FSHAT KORCE PAGAT KORRIK 2014 SIPAS LISTPAGESAVE
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Korce Fshat (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 1,021,219 2014-10-30 2014-10-30 2421220142014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem 2122014 SHA UJE/ FSHAT KORCE NR KLIENTI KR0B060163047772.KR0B020002047777.KR0B060135047771.KR0B060170047769.KR0B050023047770.KR0A050004029559.KR0A050042029565.KR0A050015029569 MAJ
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Korce Fshat (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 1,200,462 2014-10-30 2014-10-30 2521220142014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem 2122014 SHA UJE/ FSHAT KORCE NR KLIENTI KR0B020023047778.KR0B020006047779.KR0B020002047777.KR0B020001047775.KR0B110009047776.KR0B060292047785.KR0B060118029576.KR0B080026093435 MAJ
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Korce Fshat (1515) ALPHA BANK -- ALBANIA Korçe 899,006 2014-10-30 2014-10-30 1121220142014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem SHA UJESJELLES FSHAT KORCE PAGAT GUSHT 2014 SIPAS LISTPAGESAVE KOD INSTITUCIONI 2122014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Korce Fshat (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 1,405,792 2014-06-26 2014-06-27 121220142014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem 2122014 SHA UJESJELLES FSHAT KORCE NR KLIENTI KR0B060163047772.KR0B60162051777.KR0B060135047771.KR0B060170047769.KR0B050023047770.KR0A050004029559.KR0A050042029565.KR0A050015029569 JANAR SHKURT 2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Korce Fshat (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 1,157,712 2014-06-26 2014-06-27 221220142014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem 2122014 SHA UJESJELLES FSHAT KORCE NR KLIENTI KR0B020023047778.KR0B020006047779.KR0B020002047777.KR0B020001047775.KR0B110009047776KR0B060292047785.KR0B060118029576.KR0B080026093435 JANAR SHKURT 2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Korce Fshat (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 436,324 2014-06-26 2014-06-27 321220142014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem 2122014 SHA UJESJELLES FSHAT KORCE NR KLIENTI KR0B060163047772.KR0B020001047775.KR0B060118029576.KR0A060118029576 ENERGJI MARS 2014
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >