Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Klubi Skenderbeu (1515) All All 20,155,088.00 249 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Klubi Skenderbeu (1515) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Korçe 1,710 2014-12-31 2014-12-31 31021220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH KORCE 2122009 GJYQTARI TAVOLINE
  Klubi Skenderbeu (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 250 2014-12-31 2014-12-31 31221220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH KORCE TATIM NE BUTIM GJYQTARI
  Klubi Skenderbeu (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 540 2014-12-31 2014-12-31 31121220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH KORCE 2122009 GJYQTARI TAVOLINE
  Klubi Skenderbeu (1515) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Korçe 39,000 2014-12-23 2014-12-24 30821220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH TRAJTIM
  Klubi Skenderbeu (1515) ARBEN PANDILI Korçe 15,000 2014-12-16 2014-12-17 30621220092014 Blerje dokumentacioni KLUBI SHUMESPORTESH I FUTBOLLIT KORCE FOTOKOPJE FAT 42NR. 15.12.2014
  Klubi Skenderbeu (1515) VASIL SHUMKA Korçe 12,500 2014-12-15 2014-12-16 30021220092014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri KLUBI SHUMESPORTESH KORCE BLERJE TRU KOMPJUTERI FAT 22 DATE 11.12.2014
  Klubi Skenderbeu (1515) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Korçe 241,302 2014-12-12 2014-12-15 29621220092014 Udhetim i brendshem KLUBI SHUMESPORTESH 2122009 DIETA DHJETOR 2014 VOLEJBOLL
  Klubi Skenderbeu (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 10,151 2014-12-12 2014-12-15 29921220092014 Sherbime telefonike KLUBI SHUMESPORTESH TELEFON KLIENTI 310001785058 FAT 718903703
  Klubi Skenderbeu (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 208,922 2014-12-12 2014-12-15 29521220092014 Udhetim i brendshem KLUBI SHUMESPORTESH 2122009 DIETA DHJETOR 2014 BASKETBOLL
  Klubi Skenderbeu (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 52,012 2014-12-12 2014-12-12 29721220092014 Elektricitet 2122009 KLUBI SHUMESPORTESH ENERGJI NENTOR 2014 KR0A060034028909 NR.FAT 618653410
  Klubi Skenderbeu (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 39,531 2014-12-12 2014-12-12 29821220092014 Uje KLUBI SHUMESPORTESH LIKUJDIM UJI NENTOER 2014KLIENTI 751050 SERIAL 3308969 , KLIENTI 750155 SERIAL 3308896
  Klubi Skenderbeu (1515) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Korçe 896,440 2014-12-11 2014-12-11 29021220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH TRAJTIM DHE TRAJNER SHTATOR NENTOR 2014
  Klubi Skenderbeu (1515) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Korçe 35,460 2014-12-11 2014-12-11 28621220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH GJYQTARI TAVOLINE
  Klubi Skenderbeu (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 3,760 2014-12-11 2014-12-11 28521220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH GJYQTARI TAVOLINE
  Klubi Skenderbeu (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 33,340 2014-12-11 2014-12-11 28821220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH TATIM NE BURIM
  Klubi Skenderbeu (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 4,360 2014-12-11 2014-12-11 28721220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH TATIM NE BURIM
  Klubi Skenderbeu (1515) PROMO PRINT Korçe 57,480 2014-12-11 2014-12-11 29221220092014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale KLUBI SHUMESPORTESH BLERJE MATERIALE PROMOCIONALE FAT 181DATE 04.12.2014
  Klubi Skenderbeu (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 264,570 2014-12-11 2014-12-11 28921220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH TRAJTIM DHE TRAJNER NENTOR 2014
  Klubi Skenderbeu (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 40,500 2014-12-11 2014-12-11 29121220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH TRAJNER SHTATOR NENTOR 2014
  Klubi Skenderbeu (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 55,540 2014-12-11 2014-12-11 29321220092014 Udhetim i brendshem KLUBI SHUMESPORTESH DIETA DHJETOR BASKETBOLL FEMRA MESHKUJ