Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) All All 46,733,602.00 250 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 67,344 2014-12-30 2014-12-31 30321220072014 Kancelari QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE FAT.1148,1147,1152 MAT.PASTRIMI DHE KANCELARI
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) KORCA GAS Korçe 283,964 2014-12-30 2014-12-31 30421220072014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE FAT.172 DT.23.12.2014 GAZ PER NGROHJE
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) EVELINA ANESTI JORGJI Korçe 39,600 2014-12-30 2014-12-31 29921220072014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE FAT.244 DT.23.12.2014 BLERJE PAJISJE (SHARE SEGE)
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) BOROVA SHPK Korçe 19,080 2014-12-30 2014-12-31 30221220072014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE FAT.134 DT.29.12.2014 MAT.ELEKTRIKE
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) MIMOZA NAFIS KAME Korçe 24,500 2014-12-26 2014-12-29 29721220072014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE FAT.3 DT.22.12.2014 VESHJE
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) XHENGO SHPK Korçe 96,600 2014-12-26 2014-12-29 29821220072014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE FAT.73 DT.22.12.2014 MEREMETIME TEK TEATRI
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) VASKE GAQI Korçe 382,824 2014-12-24 2014-12-26 29521220072014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme QENDRA E ARTIT DHE KULTURES FAT.424 DT.10.12.2014 MAT.TE NDRYSHME (ZBUKURIME,NDRICUESA ETJ)
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 8,300 2014-12-23 2014-12-24 29821220072014 Shpenzime per honorare 2122007 QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE TATIM NE BURIM
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 5,400 2014-12-23 2014-12-24 29621220072014 Shpenzime per honorare 2122007 QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE TATIM NE BURIM
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) BANKA CREDINS Korçe 74,700 2014-12-23 2014-12-24 29721220072014 Shpenzime per honorare 2122007 QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE HONORARE
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 47,700 2014-12-19 2014-12-23 29121220072014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE FAT.1049 ARTIKUJ ZBUKURIMI (FISHEKZJARRE,DRITA ETJ)
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) BOROVA SHPK Korçe 53,880 2014-12-19 2014-12-23 29021220072014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE FAT.117 MAT.PER NDRICIM DHE MAT.TE TJERA
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) PROMO PRINT Korçe 174,960 2014-12-19 2014-12-23 29221220072014 Sherbime te printimit dhe publikimit QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE FAT.186,192 BANERA,KARTOLINA,FTESA ETJ
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) VASILIKA ZALLËMI Korçe 8,400 2014-12-19 2014-12-23 29421220072014 Sherbime te printimit dhe publikimit QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE FAT.125 BANERA,FTESA ETJ
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) FOTINI ÇOBAJ Korçe 60,500 2014-12-19 2014-12-23 27521220072014 Shpenzime per qiramarrje mjetesh transporti QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE FAT.13 QERA MJETE TRANSPORTI
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) THOMA CULE AKRITAS Korçe 49,796 2014-12-19 2014-12-23 29321220072014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE FAT.731 LENDE DRUSORE,FIBRA
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) BANKA CREDINS Korçe 32,600 2014-12-18 2014-12-19 28921220072014 Udhetim i brendshem 2122007 QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE DIETA
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 15,500 2014-12-17 2014-12-18 28821220072014 Shpenzime per honorare QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE TATIM NE BURIM
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 41,616 2014-12-17 2014-12-18 27921220072014 Sherbime telefonike QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE FAT.718928083 NR.KL 310001798039 TELEFON NENTOR
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) BANKA CREDINS Korçe 139,500 2014-12-17 2014-12-18 28721220072014 Shpenzime per honorare 2122007 QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE HONORARE