Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) All All 88,343,749.00 171 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) AVDOLLI - SHPK Korçe 232,212 2014-12-22 2014-12-23 22921220062014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj NDERM SHERBIMEVE PUBLIKE MATERJALE PER MIREMBAJTJE NDERTIMORE LIK FAT NR 194.211.216.219.220 DAT 11-15-17-19-12-2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) E SECURITY Korçe 1,367,880 2014-12-22 2014-12-23 22821220062014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes NDERM SHERBIMEVE PUBLIKE ROJE OBJEKTI FAT NR 398 DAT 30.09.2014 DHE 410 DAT 31.10.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) EUROSIG SHA Korçe 99,000 2014-12-22 2014-12-23 23121220062014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit NDERM SHERBIMEVE PUBLIKE SIGURACION MJETESH FAT NR 10 DAT 18.12.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) LORENC MITRE Korçe 41,600 2014-12-22 2014-12-23 22721220062014 Shpenz. per rritjen e AQT - makineri printimi dhe grafimi NDERM SHERBIMEVE PUBLIKE BLERJE PRINTERI FAT NR 45 DAT 9.12.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) VASFI RAMADAN SHERIFI Korçe 207,099 2014-12-22 2014-12-23 23021220062014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore NDERM SHERBIMEVE PUBLIKE PLEHRA E FIDANE
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) MURATI D Korçe 68,904 2014-12-16 2014-12-17 22321220062014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale NDER SHERBIMEVE PUBLIKE BLERJE VEGLA PUNE LIK PJESOR FAT NR 118 DAT 5.12.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) PANAJOT SPIRO PILANI Korçe 4,680 2014-12-16 2014-12-17 22521220062014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore NDER SHERBIMEVE PUBLIKE MBIKQYRJE HIDROIZOLIM MAGAZINE FAT NR 186 DAT 2.12.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) BLEDAR FOLLAJ Korçe 78,000 2014-12-16 2014-12-17 22221220062014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj NDER SHERBIMEVE PUBLIKE BLERJE PJESE PER MIREMBAJTJE TE RJETEVE LIK FAT 77 DAT 5.12.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) LILIANA VLLAMASI Korçe 5,000 2014-12-16 2014-12-17 22621220062014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore NDER SHERBIMEVE PUBLIKE KOLAUDIM HIDROIZOLIM MAGAZINE FAT NR 47 DAT 26.11.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) VASKE GAQI Korçe 65,700 2014-12-16 2014-12-17 22121220062014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim NDER SHERBIMEVE PUBLIKE MATERJALE ELEKTRIKE LIK FAT 409 DAT 27.11.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) AVDOLLI - SHPK Korçe 315,954 2014-12-16 2014-12-17 22421220062014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) NDER SHERBIMEVE PUBLIKE HIDROIZOLIM MAGAZINE FAT NR 179 DAT 26.11.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) " J U K E L" Korçe 126,000 2014-12-16 2014-12-17 22021220062014 Pjese kembimi, goma dhe bateri NDER SHERBIMEVE PUBLIKE BLERJE PJESE KEMBIMI FAT NR 30-31 DAT 20.10.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) AVDOLLI - SHPK Korçe 109,152 2014-12-15 2014-12-16 21921220062014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj NDER SHERB PUBLIKE MIREMBAJTJE OBJEKTE NDERTIMORE FAT NR 174.175.176.185.DAT 24-25-26.11.2014DHE 5.12.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) ARBEN PANDILI Korçe 31,000 2014-12-15 2014-12-16 21821220062014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave NDER SHERB PUBLIKE MIREMBAJTJE PAISJE ZYRASH NR FAT 38 DAT 1.12.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) MIKAEL-GRUP Korçe 79,995 2014-12-15 2014-12-16 21421220062014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala NDER SHERB PUBLIKE BLERJE PLEH ORGANIK FAT NR 260 DAT 1.12.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 24,560 2014-12-15 2014-12-16 21721220062014 Udhetim i brendshem NDER SHERB PUBLIKE DIETA DHJETOR SIPAS LISTPAGESES
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) ARTYKA II Korçe 900,546 2014-12-15 2014-12-16 21521220062014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj NDER SHERB PUBLIKE BLERJE ASFALTO BETON PER MIREMBAJTJE FAT NR 47.52 DAT 18.11.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) GJELBERIMI - SHPK Korçe 110,400 2014-12-15 2014-12-16 21621220062014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore NDER SHERB PUBLIKE BLERJE PLEH ORGANIK FAT NR 260 DAT 1.12.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 3,003 2014-12-15 2014-12-16 21321220062014 Sherbime telefonike NDER SHERB PUBLIKE TELEFONI NENTOR NR KLIENTI 310001780702 FAT DAT 30.11.2014
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 1,915,137 2014-12-15 2014-12-15 21121220062014 Elektricitet 2122006 NDER SHERB PUBLIKE NR KLIENTI KR0A060008028997.KR0A060431028925.KR0A060431028926.KR0A060095122709.KR0A060421122710.KR0A060091122708.KR0A060021121813.KR0A060247028975.PROC VERBAL DAT 9.12.2014 ENERGJI NENTOR