Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Korce (1515) All All 1,379,426,754.00 713 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Korce (1515) BLEDAR FOLLAJ Korçe 31,000 2014-12-31 2014-12-31 81421220012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj BASHKIA KORCE SHPENZ PER MIREMBAJTJEN E RRJETIT HIDRAULIK FAT 85 DATE 23.12.2014
  Bashkia Korce (1515) ZISO MIHO MARKO Korçe 334,825 2014-12-30 2014-12-31 1521220012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat BASHKIA KORCE USHQIME PROJK NXITJEN VIJUESHMERINE E PERPARIMIT TE NXENS ROMME E EGJIPTIANE SHK NAIN FRASHERI FAT45 DATE 23.12.2014
  Bashkia Korce (1515) SIMAKU SHPK Korçe 929,100 2014-12-30 2014-12-31 80921220012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA KORCE RIKONSTRUKSION PISTA E STADIUMIT KORCE FAT 496 DATE 09.04.2012
  Bashkia Korce (1515) QEND.KOMBETARE E PANAIREVE Korçe 70,641 2014-12-30 2014-12-31 80721220012014 Shpenzime per honorare BASHKIA KORCE PJESEMARJE NE PANAIRIN KOMBETAR LEVIZES 2014 FAT 26 DATE 12.12.2014
  Bashkia Korce (1515) JOSIF DELIU Korçe 251,651 2014-12-30 2014-12-31 1421220012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim BASHKIA KORCE SHPENZ KARBURANTI PER NGROHJE FAT 282 DATE 19.12.2014
  Bashkia Korce (1515) SOTIRAQ LLAMBI PLASARI Korçe 22,800 2014-12-31 2014-12-31 81321220012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri BASHKIA KORCE PJESE KEMBIMI PER MAKINAT FAT 920 DATE 22.12.2014
  Bashkia Korce (1515) PROMO PRINT Korçe 17,760 2014-12-31 2014-12-31 81521220012014 Sherbime te printimit dhe publikimit BASHKIA KORCE SHERBIME PRINTIMI FAT 215 DATE 24.12.2014
  Bashkia Korce (1515) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Korçe 20,920 2014-12-30 2014-12-31 80821220012014 Shpenzime te tjera transporti BASHKIA KORCE TVMP DHE GJOBA MJETI FAT 118681559 DATE 18.12.2014 FAT 163389242 DATE 26.12.2014
  Bashkia Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 65,970 2014-12-31 2014-12-31 81121220012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim BASHKIA KORCE MATERIALE PASTRIMI FAT 1088 DATE 18.12.2014
  Bashkia Korce (1515) HROMODHOMIA ALBANIA Korçe 380,000 2014-12-30 2014-12-31 81021220012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA KORCE VIJEZIMI I RRUGEVE LIKUJDIM PJESOR FAT.32 DATE 29.08.2014
  Bashkia Korce (1515) PROMO PRINT Korçe 178,800 2014-12-31 2014-12-31 81221220012014 Sherbime te printimit dhe publikimit BASHKIA KORCE MATERIALE PROMOCIONALE KARTOLINA FAT 203 DATE 18.12.2014
  Bashkia Korce (1515) VROHORITI Korçe 24,480 2014-12-31 2014-12-31 81621220012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme BASHKIA KORCE PARKET LAMINAT FAT 359 DATA 26.12.2014
  Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 14,654 2014-12-31 2014-12-31 81821220012014 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE ENERGJI BANESA SOCIALEPRILL 2013 SHTATOR 2014 KONTRATA 626185 , KONTRATA 626386 JANAR 2013 SHTATOR 2014
  Bashkia Korce (1515) "EUROCOL" Korçe 47,920,959 2014-12-29 2014-12-30 80321220012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA KORCE RESTAURIM PAZARI I VJETER KORCE FAT 175 DATE 23.12.2014
  Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 1,266,000 2014-12-29 2014-12-29 80421220012014 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE 2122001 SHPERBLIM NDIHME EKONOMIKE DHJETOR 2014
  Bashkia Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 3,100 2014-12-29 2014-12-29 80021220012014 Te tjera transferta tek individet BASHKIA KORCE TATIM NE BURIM
  Bashkia Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 1,920,000 2014-12-29 2014-12-29 80521220012014 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE 2122001 SHPERBLIM NDIHME EKONOMIKE DHJETOR 2014
  Bashkia Korce (1515) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Korçe 4,320,000 2014-12-29 2014-12-29 80221220012014 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE 2122001 SHPERBLIM PAAFTESI MUAJI DHJETOR 2014
  Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 11,459 2014-12-29 2014-12-29 80621220012014 Sherbimet bankare BASHKIA KORCE 2122001 KOMISION BANKAR PAGESE PRICIPIALI TE TRANSHIT TE PARE PROJKT NDERTIMI I BANESAVE ME QELLIM SOCIAL TE FINANCUAR NGA CEB
  Bashkia Korce (1515) FOCUS PRESS Korçe 13,500 2014-12-26 2014-12-29 79821220012014 Sherbime te printimit dhe publikimit BASHKIA KORCE PUBLIKIM NJOFTIMI NE GAZETE PER VEND VAKANT FAT 542 DATE 15.12.2014